Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis stort in elkaar, alles lijkt voorbij


Een tijdje geleden werd bekend dat Peter Gillis eind mei zijn Nicol hatseflats wat tikken had verkocht en hier en daar had gebetenDe reden voor de mishandeling lieten wij al eerder weten. Peter belanden een nachtje in de cel en wacht nu op de rechtszaak.

Talpa liet kort geleden nog weten Peter niet te zullen ontslaan en het nieuwe seizoen van de populaire serie Massa is Kassa gewoon te gaan uitzenden. Veel mensen spreken hier schande van. En het lijkt erop dat ook de fans Peter laten zitten.

Het nieuwe seizoen van Massa is Kassa is namelijk nogal treurig van start gegaan. De laagste kijkcijfers van de afgelopen 30 afleveringen. Dat is niet een start zoals John de Mol het voor ogen zag. Als dit zo blijft dan zal dit het laatste seizoen zijn van Massa is Kassa of Peter nou door de rechter wordt veroordeeld voor de mishandeling van Nicol of niet. En Peter wil zo graag te zien blijven op de tv, omdat hij de aandacht die hij krijgt wel heel erg fijn vindt. Maar de kijker accepteert het gedrag van hem blijkbaar niet.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het zijn gewoon zeer ordinaire mensen.
Die horen geen podium te krijgen.

Areke hoe weet je dat dus je kijkt wel naar massa is kassa

Wat maakt iedereen zich druk om Peter en nicole. Dat is een privé kwestie. Het is niet mijn favoriete programma om naar te kijken maar er zijn toch wel andere belangrijkere dingen om je druk over te maken. Voorbeelden ďe armoede in ons land. Dat ons land vol zit.

Nee ik kijk geen massa is kassa.
Volg social media maar dan lees je al genoeg.En nee ben zeer zeker niet jaloers op zulk soort mensen.

Nee enkel die kop zegt al genoeg en die hele familie is crimineel ze lichten de boel op en er is al genoeg over verteld en gelezen in veel media en van mensen uit het dorp waar ze wonen en van personeel wat er werkt Maar ja Talpa en J de Mol is ook ordinair zijn programma’s zeggen genoeg zelfs een blinde weet het

Die slaat geen enkele aflevering over en krijgt haar tenen niet meer uit de kromme stand Ricky , haha

Jaloers ???

Mijn idee 😁

Hoe kun je nou jaloers zijn op deze tokkies?

Meschien moeten ze samen op tv , uitleggen wat er is gebeurd, denk dat dat veel zou oplossen, en laat de rechter waar deze voor is de uitspraak doen

Meschien wel🤦‍♂️🤣

Er is geen een rechter die iemand veroordeeld zonder dat er een aangifte.
Daarom gaat talpa door met massa
Iemand probeert probeert peter en de oostappen onderuit te halen
En stel dat er iets is gebeurd lijkt het me een prive aangelegenheid

Zeer ordinaire mensen en zij vooral dat is toch geen.vrouw voor hem ze doet het alleen om.de centen walgelijk

Meschien niet

Ik denk het niet. Ze moeten ook eens beter omgaan met hun personeel. Het enige wat ze doen is het personeel constant afzeiken.
Beetje respect is niks teveel gevraagd

Helène werk je daar? Het zijn maar momentjes die je op TV ziet ,en die moeten ook nog overdreven op tv belicht worden als er niks meer gebeurd is het snel klaar en saai het is gewoon show.de meeste mensen zijn jaloers op zijn geld en wat hij er mee kan doen,en ook Nicole je kan niet in haar hart kijken ,je kent haar niet,en hij is Brabander moet je doorheen kijken die zijn anders dan de rest van NL

Ze moeten het helemaal van de zender halen hoe langer je naar kijkt hoe meer je het een walgelijke kerel vind

Nou,nou,wat een arrogantie…..” deze “ordinaire” mensen mogen geen podium krijgen????!!!!”
Ik vind dit wel een héél “ordinaire” uitspraak!!!!
Het programma scoorde zéér hoog,en nu man en vrouw samen een “conflict ” hebben gehad, wat zij overigens óók samen weer hebben opgelost, zou gelijk het hele programma maar weer van de buis moeten worden gehaald??!!!!
Nederland moet eens op houden , om elkaar maar
ná te praten, en als schapen achter elkaar aan te lopen door blijkbaar NOOIT een eigen mening te ontwikkelen en/of te uiten, want dáár is lef voor nodig, en dat hebben we niet!!!
We schuilen liever achter de rug van een ander,en roepen dingen die we niet eens begrijpen of onderzoek naar gedaan hebben.!
Misselijkmakend !!!!
Geen wonder dat het steeds slechter met Nederland gaat, grote monden,veel commentaar, maar uiteindelijk allemaal loosers die nog amper zelfstandig kunnen denken.

Wat een nonsens weer het moet van de buis !als al de mannen of vrouwen die wel eens een klap uitdelen van de buis moeten of ontslagen moeten worden zal er weinig overblijven op de werkvloer en dan daarbij Nicole heeft er schijnbaar geen probleem mee

Pieta Halo ik vindt dat je helemaal gelijk hebt. Ineens moet Peter zwart gemaakt worden kijk mishandeling praat ik niet goed maar wat is er gebeurt en alles moet via sociaalmedia ik ben en blijf fan van massa is kassa

Wie is hier nu dan degene die commentaar levert?????

He hé, helemaal mee eens Pieta.
Ja de meeste zijn gewoon stomme schapen 🐑🐑🐑🐏🐑🐑🐑

Noem jij dat een conflicje ? Kom nou.

Ben ik met je eens,maar ze hadden niet moeten liegen,en ik denk dat daarom de kijkcijfers laag zijn .Eerlijkheid gaat boven alles! !!!

Pieta Halo
Mee eens het tv wie weet nou werkelijk wie en hoe zij zijn,walgelijke mensen die een ander niks gunnen.

.Helemaal mee eens.

Je hoeft er niet naar te kijken toch er zijn zenders in overvloed

Het ligt niet alleen aan Peter Nicol is gewoon uit naar zijn geld gelukkig is hij niet zo gek geweest om met haar te trouwen. Dat ze maar gaat werken dat doet ze nog wat voor haar geld.

Yvonne was je erbij ? Waarbij,? bij De Mishandeling, omdat je zo stellig bent, tot er bewezen is dat het gebeurd is is het laster om zo over iemand te praten. Waarom is het zo leuk om een hardwerkend mens (en dat doet hij) helemaal kapot te maken je kijkt of je kijkt niet het is een amusement programma je mag om alles lachen en een pot zout erbij zetten en een fles azijn en dat personeel heeft ook een rol die spelen net zo goed toneel en krijgen dubbel betaald van Gilles en van Talpa zou jij niet doen zeker ???

Nou Peter voor mijn kan je niet kapot,
gewoon doorgaan.
Ik wil Massa is Kassa,en GAAN.
We moeten in Nederland niet zo zeiken weet je.
Doe dat tegen mark en cs.
Ze zal het wel verdiend hebben,en ze is altijd Niet vrolijk,als Peter de boel een beetje opschud prima.
PETER GILLIS moet blijven.

Jij spoort niet geen enkele vrouw verdiend het mafklapper en voor de rest optieven van die tv

wat nou nou die peter en die nico verdienen bij talpa genoeg om zijn parken beter temaken en zijn schulden bij peer en maas op telosen maar meneer denkt dat he met zijn nico op tv heel wat is nu meneer hatseflats u en die rest van de familie van u is een en al popekast weg met die familie kom maar terug als alle vakantie parken goed zijn en talpa dat dan uitzeden verdiend u kijkcijvers en krijgt hin een beter leven dus man heel makkelijk betalen peer en maas parken op orde maken en mensen krijgen dan een beetje waardeering in hem o. ja en van je vrouwtje af blijven is zelf ook een rare man kan nog geen vetersstrikken en mevrouw maar klaar staan voor meneer met zijn losse handen voor nu talpa niets meer uitzenden ja misschien de rechtzaak leuke reclame en de kijkcijvers schieten om hoog en dat van dat die nico dat verdiend is tegek voor worden ja ook ke ze komt een beetje maf over maar daar om hoef haar niet temishandelen

Gen enkele man verdiend zo,n vrouw

Dat laatste bepaal jij gelukkig niet Coco ( ben je ’n papegaai ofzo ?) Peter mocht al ff geen worstenbroodjes meer en zette tijdens ’n black-out z’n tanden in ’t eerste vlees wat hij ontwaarde , was niet slecht bedoeld , hoorde ik .

Trieste reactie van een anoniem persoon!

Yellow Bird. Mogelijk geen spiegel waarin je kunt kijken ofdat je een walgelijk persoon bent. Rare programma’s moet je niet meer willen uitzenden. Er zijn veel belangrijkere zaken die uitzendtijd nodig hebben

Asociaal figuur. Niet omdat hij nicol een paar tikken heeft verkocht, maar omdat het een walgelijk persoon is hoe hij met mensen omgaat met zijn grote aso bek, net zoals, nog erger misschien, zijn zoontje mark. Om te kotsen. Stelletje randdebielen

Cs of Ns?🙈🙈😂

Dus een vrouw mishandelen noem jij de boel opschudden? Ik hoop dat jij nóóit op zo’n manier wordt “opgeschud”. Ik weet helaas waar ik het over heb. En ik zal nooit maar dan ook nooit zeggen dat een mishandeling oké is. Nicol is misschien wel bang om daar weg te gaan, en blijft ze daarom bij hem en “beschermd” ze hem.

Jij zou niet misstaan in die serie

Weg met die patser.Het wordt hoogtjjd dat al die omhooggevallen figuren van de buis verdwijnen en er eens kwaliteitsprogramma’s te zien zijn.

Zo ist maar net

Pieta halo, juist door deze mensen een podium te geven blijven velen achter elkaars rug om zeveren.
Ik wil hier niet mee geassocieerd worden en als je het hebt iedereen moet liever voor elkaar zijn is dit wel het slechtste voorbeeld…

Trieste lui ordinair van onderste richel!
Hier wil je toch niet naar kijken ?
Nee opkrassen met de gold digger!
Mag mn mag1 x bijten en wat nog! Dan ben ik pleitte geld of niet !
Ze geef wel melding van het gebeurde om vervolgens achter dat vieze vette patster te gaan liggen nee euro s laat daar alles voor gebeuren
Arme kids dat mensen zo euro geil zijn gadverdammen!

Nou……en als je het niet wilt zien gewoon doorzappen en niet zeuren

Maar deze mensen gewoon geen podium hebben
Zijn onbeleefde mensen zonder manieren

Hij en Nicole zijn niet uit zich zelf zo geworden half Nederland heeft ze vanaf het beging verheerlijkt,het kon niet op wat was hatzeflats geliefd en zijn /hun gedrag werd steeds extremer alles voor de €
En nu dat die twee een familiair conflict hebben en het ligt “:oud of the open” worden zij afgeschoten door het publiek ook door Talpa is toch niets vreemd aan gebeurd elke dag of week met andere BNers ook.

De laatste (eerste) uitzending was echt een aanfluiting. De man herhaalt zich zo vaak met zijn uitspraken dat het echt niet meer leuk is om te horen. Een dictator lijkt hij op de buis, hangt natuurlijk ook samen met het aan elkaar breien van het materiaal, maar toch te vaak “hatseflats”. De man denkt er aan, maar zal het niet lang volhouden met zijn kilo’s.

Weg met dat gekke stel hij is een onbeschoft hoe hij zijn personeel behandeld en zij is een gold diggelen ziet alleen geld weg er mee.

Ik voel jaloezie. ROB

Voor mij mag het betreffende programma ook van de buis, het voegt namelijk niets toe én “zeiken” tegen de regering is wel heel makkelijk, de beste stuurlui staan nog altijd aan wal!

Peter Gillis: Meest ordinaire klojo die je kunt tegenkomen, altijd smeerlapperij en idiote uitspraken,opvoedkundig zeer slecht voor je kinderen, moet stoppen. Beseft John de Mol wel, wat een walgelijke vent hij is?

Ik denk dat je zelf je kinderen ook geen normen en waarden mee kan geven,, om de dood eenvoudige reden omdat je ze zelf ook niet meegekregen hebt.

Nee dat beseft J de Mol niet hij is zelf ook ordinair zo als zo velen in zijn programma’s .Big Brother ,X Factor enz

Blijkbaar is Peter mediagek en krijgt hij gratis reklame sterker nog hij krijgt er nog voor betaald ook. Schande is dit gehele programma uiteraard op de voice over natuurlijk want die zegt tenminste recht voor de raap waar het omgaat! Het is in mijn ogen mens onwaardig hoe hij met zijn personeel omgaat! En Talpa schijnt het maar niet in te zien en zend dit gewoon uit, als John de Mol dit gedrag wel goedkeurt is het hek van de dam in medialand!

Wie heeft in godes naam iets met Peters privé te maken.
als er iets strafbaars is gebeurt is dat aan politie en rechters niet aan het Nederlandse volk .

Kijk een tv programma kun je leuk of rot vinden maar zap dan verder als je dat niet intreseerd

Als je reageert dan beter zonder spelfouten!!

Even in het Nederlands zover spel fouten

Ik kan ze niet meer met gemak zien, net als die jinek als ik haar zie kijk ik tegen een geldwolfin aan moet ik ook gelijk wegzappen. Stelletje huichelaars die zich alleen goed voelen als ze verheerlijkt worden. En het normale volk is voor hun dom volk. En ze komen niet bij van het lachen als ze de kijkcijfers kijken.
Gewoon niet kijken en verdwijnen vanzelf.

Ik vind dat dat stelletje niet op tv moet
Andere mensen de ogen uitsteken met die absurde aankopen doen
En Nicola haar kinderen buiten schot laat en popie jopie uithangen voor de buitenwereld
En maar commentaar leveren
Ga zelf maar eens werken voor je centen

Wat hij gedaan heeft keur ik niet goed maar mensen wat heeft zij gedaan dan daar moeten jullie eens naar kijken en niet alleen peter jullie zijn zelf ook geen haar beter

Zo snel mogelijk van de buis. Ze verzieken je hele avond nu dat we weten dat ze alles bij elkaar liegen. En dat domme mens van Nicole zit niemand op te wachten. Ze kunnen beter in die pipo wagen gaan zitten net als bij Bassie en Adrieaan en klukkluk en mamaloe. Als ik die zeilster van Nicole hoor gelijk zappen en ergens anders naar kijken.

Zo snel mogelijk van de buis. Ze verzieken je hele avond nu dat we weten dat ze alles bij elkaar liegen. En dat domme mens van Nicole zit niemand op te wachten. Ze kunnen beter in die pipo wagen gaan zitten net als bij Bassie en Adrieaan en klukkluk en mamaloe. Als ik die zeilster van Nicole hoor, gelijk zappen en ergens anders naar kijken.

Iedereen wil toch zo graag een reality programma, nu gebeurt er eens wat leuks en dan gaat iedereen mekkeren hoe het dan wel zou moeten. Er worden genoeg vrouwen in Nederland afgerost en nu komt het een keer op de buis en dan is iedereen verontwaardigd. Ik vind dat het programma moet blijven Reality is reality anders word het te softie. En heet het geen reality meer maar wordt het een roze poesjes club. Voor diegene die er tegen ageren kunnen beter een roze tekenfilm gaan kijken met hun kinderen. Net als die hele ophef over de voice laat al die artiesten toch lekker hun werk doen.

Altijd wat.mening of niet.doe je ding laat het in het midden.hoeveel relaties hebben niet iets.roddel of niet.lullen over een ander.jaloers of kinnesinne.nederland here we are.

Nou ik vindt de mensen die hier iets van vinden kijken het meest naar de uitzending
En wat er is gebeurd komt in een ander gezin ook voor maar ja die zijn niet bekent maar sommige mensen onder andere geloofegen en ja kamers met een hete aardappel achter in hun strot en ik golf
Die vinden het ordiner maar het zijn gewoonte hart werkende mensen en die commentaar hebben over al op die vullen hun zakken met aandelen bang voor vieze handen

Vind wel een leuke progama, de mensen kunnen toch kiezen?
Niet leuk dan kijk je toch naar iets anders.

Denk nou echt iemand dat die golddigger echt gaat vertellen wat er precies is gebeurd!tuurlijk niet want dan moet ze gaan werken voor haar geld echt snap dus echt niet dat dit op de buis mag blijven .Zoon moet van de buis ,Derksen wordt door het hele land afgebrand en zo figuur mag blijven 😡

Dat hij maar meer zijn huisjes gaat schoonmaken want t is 1 vettige bende in die parken van m snap zowie zo niet dat mensen daarna kijken maar idd gelukkig kan je zappen …heerlijk

Peter en de kids zijn toppers.Laat ze maar lullen Peter allemaal jaloezie. Je bent een kanjer.Denk aan je eigen en aan de kids.Ga zo door.

Weinig intelligentie als je zoiets schrijft

Helemaal eens met je Rob, ik kijk lekker verder en geniet ervan.👍

Fort Oranje met de Tokkies ??

Wrm moet die dikke pad nog op tv Hij heeft geld zat toch

Ohja aandachtsgek