Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nare Maarten van Rossem maakt caissière aan het huilen


Maarten van Rossem trapte laatst nog prinses Amalia de grond in om haar studiekeuze en liet kort daarna in De Slimste Mens ook nog weten dat hij walgt van Martien Meiland. Maarten is in dat opzicht een open boek en is niet bang om zijn mening te verkondigen. Maar soms zegt Maarten de bromsnor dingen die hij beter niet had kunnen zeggen. 

Gisteren in de uitzending van het programma De Slimste Mens vertelde Maarten namelijk hoe hij een caissière van een kiosk op Utrecht centraal aan het huilen kreeg. Maarten liet weten dat hij baalde dat hij geen 100 euro biljet kon inleveren en daar ging het mis.

Maarten zegt er het volgende over:

‘In plaats van de 50 eurobiljetten, die wij als normaal beschouwen, beschouwen ze daar de biljetten van 100 als normaal. Ik kom vervolgens op het centraal station van Utrecht aan en ik wil een tijdschriftje kopen. Ik lever mijn Oostenrijkse 100 eurobiljet in en die vrouw zegt: ‘Dat kunnen wij niet accepteren.’’

 ‘Dus ik zeg: ‘Dat is erg treurig dat u dat zegt, want dan wil ik graag uw chef spreken.’ Waarop ze in huilen uitbarst. Toen dacht ik: nou ja, dan maar niet zeiken. Dan gebruik ik dat plastic pinpasje wel.’

Veel kijkers vonden dat Maarten wel iets aardiger tegen de caissière had kunnen doen. Zij kan er immers niets aan doen dat de winkel waar ze werkt geen 100 euro biljetten wil aannemen. Overigens worden deze biljetten in bijna geen enkele winkel geaccepteerd in Nederland.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij wilde, denk ik, die 100 klein hebben want een tijdschrift betaal je toch niet met 100 euro🫣

Was jij erbij?

Maarten van Rossum gaat te ver bescheidenheid zou hem niet misstaan

Word het niet eens tijd dat dit smerige vieze ventje in z’n blote kont het safaripark Beekse Bergen wordt ingestuurd, hebben de dieren weer wat te eten, wat een laag bij de grondse engerd is het toch🤮🤮🤮🤮🤮

nee, jij dan…..

Ik ken geen grotere kwal in Nederland dan deze man!

Karakter persoon niks mis mee hoor. Maarten is zichzelf al jaren lang en is een grappige wijze man

Wat overdreven vreemd dat zo’ n cassiere in huilen uitbarst omdat iemand zegt dat hij het treurig vind dat een 100 euro biljet niet geaccepteerd wordt en of zij haar chef bij kan halen.

Ja piet, daar zeg je het , kunnen nergens meer tegen, komt dat door die telefoons waar ze / men de hele dag op zitten te koekeloeren, en daar komt ook niet altijd iets vrolijks naar voren met al die reclame drop. Je hoeft niet te gaan huilen daarom, omdat bazen geen E100,- of Florijnse 250,-gulden biljetten willen hebben. Is ja kinderachtig dat men daar om in huilen uitbarst!
Maarten ging toch pinnen daarna, Top Maarten zeg het rechtuit tegen die kindergarten Nederland. Van mij heb je de Hollandaise zegen.

Klopt helemaal wat je schrijft !Peter Broek .Trouwens hij wilde haar baas spreken ze kon Maarten toch zin tel nummer geven ? Klaar geen gejank !

Denk ik ook

Maarten is ouderwets.
Vroeger werden biljetten van fl250 ,- ook niet aangenomen, dat weet meneer donders goed.
Dit is gewoon weg weer zeuren om te zeuren.

Maarten had hierin juist gelijk. Als biljetten van € 100 worden uitgegeven moet je die ook kunnen gebruiken. Wil men dat niet dan moeten ze worden afgeschaft. Als je dat “ouderwets” noemt betekent dat alleen maar dat “ouderwets” gewoon verstandiger is dan “modern”

Jij wel?

Lekker zeiken op alles vind wel entertainment

Ik was eens bij een McDonald’s restaurant en betaalde met een briefje van € 100,00. De caissière reageerde anders. Zij zei nog nooit zo’n bankbiljet in handen te hebben gehad. Het werd wel geaccepteerd.

Poe wat een geklaag zeg. . Er zijn ergere dingen in het leven dan zeiken over Maarten van Rossem.

Exact

Is deze man niet toe aan zijn pensioen?

Begint een beetje een vervelend mannetje te worden

De mensen die klagen over Maarten zijn waarschijnlijk dezelfden die Johan Derksen geweldig vinden!

Nee ik vind Johan en Maarten beide heerlijk zeiken op alles en iedereen. Vind super gasten

Beiden over de datum, naar oude mannenhuis!

Dit is geen goede reden om hem zo te beoordelen. Al zal je zelf wel zo gedacht hebben.

Hij begint niet een vervelend mannetje te worden
Maar was dat al

Juist !!!

Van Rossum heeft gewoon gelijk. Tis gewoon een wettig betaalmiddel. Als je een nieuwe porche wil kopen, en je betaald het met 0,20 cent munten dan kan dat gewoon.Het is de mens die er geen werk van wil hebben.

Hij moet niet zeiken wat een kwal van een vent is het toch

Jij moet ook niet zeuren je bent net zo’n negatief persoon miskwal

van Rossum is een interessante man. Jammer dat hij bij zijn geboorte geen “ lachspieren” heeft meegekregen.😂🤣

100%

Van Rossum heeft een temerige manier van praten, maar de inhoud is vaak niet zeurderig.
Reactie van de verkoopster was wat vreemd.

Inderdaad wettig betaalmiddel. Wel is het zo dat een winkel zelf kan bepalen het te accepteren of niet. Wat ik overigens belachelijk vind. 100 Euro is toch iets anders dan bijvoorbeeld een 500 euro biljet. Dan kom je snel in de problemen met de kassa. Verder is de kiosk medewerker natuurlijk zwaar geestelijk instabiel om zoiets te gaan janken.

ervanuit gaande dat er genoeg wisselgeld in de kassa zit, dan ja. Als ik in de kiosk iedereen zijn vijftig/ honderd euro klein moet maken wordt het een heel moeilijke dag!

Ik vind die Maarten een top kerel

Wordt tijd dat Maarten gaat hemelen!
Is al gemummificeerd!!!

Het is tot we graag naar de slimste mens kijken maar die brompot moet ik niet mijn man wel

Van Rossem is de grootste eikel van Nederland. Vanwege hem kijk ik niet meer naar de slimste mens.

100% gelijk.
Gewoon betalen met die 100 euro. Is wettelijk betaal middel, en anders weg lopen met het tijdschrift.
Ik heb het zelfde gehad met mijn koffie op terras.
Toen ze het niet wilde aannemen dreigde ik weg te lopen, toen werd het wel meteen geaccepteerd.

Porche, haha, dombo

Hij heeft gewoon gelijk, ik weet niet waar de schrijver van dit verhaal woont maar hier word 100 euro bijna overal geaccepteerd, 500 euro is een ander verhaal. Het is nu niet zo dat het buitenproportioneel bedrag is, een tankje of boodschappen wagen vol kan je er niet van betalen.

Van Rossum kan een Reden hebben of niet maar Hij heeft NOOIT het Recht om zo een gebaar te maken Hij Mag NOOIT zulke Mensen onterende gebaren maken hou Elk in Zijn waarde het zijn Mensen geen Beesten

Wat doet dat stuk ongewassen onkruid in godsnaam op tv? Arm mens, die caissière-werkt harder voor d’r centjes dan deze kwal van een vent. Ik had ‘m die 100 euro op laten vreten. En trots dat ie op zichzelf is, die azijnpisser! Walgelijk stuk vreten zo snel mogelijk van de buis.

Ik had ook 100 euro biljet van mijn zus uit Oostenrijk en kon ermee op de markt mee betalen.Gewoon proberen zijn meer die ze wel accepteren.Supermarkten en tankstations zouden ze ook accepteren en anders gewoon op je rekening storten.Wel raar het is wettig geld.

Het is duidelijk dat je niet over een porche beschikt. Het is overigens aan de ontvanger te bepalen of hij die wijze van betalen accepteert.

Volgens mij,lacht hij expres niet,als hij iedere avond wordt voorgesteld als jurylid!Het is een zeer ijgenwijze man,vindt zichzelf erg goed,maar ondanks dat kijk ik elke avond naar de Slimste Mens,en niet alleen voor hem.
Hij wordt door veel mensen op een voetstuk gezet,en weinig mensen die de weelde kunnen verdragen,ook hij niet!

Hij hoeft geen 100 euro te hebben om iemand te laten janken! Als je hem ziet krijg je al tranen in je ogen! Deze man mag blijkbaar ales zeggen en roepen en doen omdat hij blijkbaar iemand is ! En ander zou al 100 keer voor de rechter hebben gestaan met de zelfde uitlatingen ! Maar ja als zogenaamde b.n.er mag je blijkbaar alles roepen zonder gevolgen! Trieste man !

Volgens de wet mag je alles zeggen, en Van Rossum mag dat dus ook. Onzin dus, dat een ander al 100 keer voor de rechter zou hebben gestaan.
En daarbij, als Van Rossum iets zou zeggen wat totaal niet zou kunnen, dan hoort hij daar wel van, als je me begrijpt.

Van Rossum heeft volledig gelijk. Wat een drukte om zo n gewone opmerking van Maarten. Hoe kleinzielig en armetierig zijn we geworden.

Domme vent zeg!!!!!
Iedereen weer wat hiervan de reden is dat de meeste bedrijven geen grote bedragen meer aannemen.
Ivm voorkomen overvallen natuurlijk!
Is al jaar en dag bekend dombo!
Zoals algemeen bekend is dat als winkels wel 100, 500, 1000 aannemen, kans op overval veel groter is. Winkels willen geen grote bedragen meer in kas hebben.
Dit is al jarenlang zo, baardman loopt duidelijk jaren achter.
Sneu voor het kassameisje, jonge griet misschien nog die zich logisch kapot schrikt dat ze bij haar chef op het matje geroepen wordt door een boze klant.

Het is belachelijk vind ik,100 euro is geld.
Dan hadden ze het niet moeten maken.
Er worden meer briefjes van 50 vervalst dan 100.
Iedere winkel zou het aan moeten nemen anders kunnen ze het er beter uithalen net als de centen.

(H)eerlijke brombeer,ik mag hem wel.
& mensen die hem een vies kwalletje enz vinden…..bekijk jezelf eens in de spiegel.😉

Voor de goede orde : van Rossum was hoogleraar geschiedenis, iets wat de meeste BNers helaas niet kunnen zeggen.