Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Maarten van Rossem walgt van Martien MeilandGisteren in het programma De Slimste Mens deelde Maarten van Rossem weer wat sneren uit. Dit keer was Martien Meiland de pineut. Heel opvallend was dat er een vraag in het programma over Martien werd gesteld. De vraag was:

“Op welke partij heeft Martien Meiland bij de laatste verkiezingen gestemd?”

Wel een beetje apart dat daar een vraag over wordt gesteld, maar goed het antwoord was de PVV en Maarten ging daar natuurlijk helemaal op los.

Maarten zei dat hij al geen hoge pet van de familie op had, maar dat je hierdoor deze hele familie wel kunt afschrijven. Maarten bekende ook dat hij nog nooit naar de gillende Martien en zijn familie heeft gekeken.

De Meilandjes hebben nog niet gereageerd op deze kritiek van de bromsnor.

 1. Meneer v Rossum de zuurpruim heeft wel snel commentaar op iedereen die hij niet moet,eerst in de spiegel kijken Maarten en zeggen dat je uniek bent zonder fouten ???

 2. De van Rossum afschaffen

  • Hg Tilman

   Die martien is in mijn ogen ook een walgelijke kerel,met z;n verwijf sjaaltje en met uitspraak wat goed hé niet mijn favoriete fan maar die van Rossum ook niet dat is net een droog kloot die denkt dat ie ook overal verstand van heeft.

 3. Marry Christine Zonneveld

  Sluit me volledig bij Maarten aan.
  Walgelijk, ik schakel al als de naam word genoemd.

  • Hertje

   Maarten weer niet dat er mensen zijn met n hoog EQ , dat zijn doorgaands héél lieve mensen en ik kan met de beste wil v d wereld Maarten géén lieve mens vinden.

 4. Cisca

  Beetje dom van slimme Maarten van Rossem, oordeel geven over iets wat hij nog nooit heeft gezien !!! Hoe “slim “kan je zijn.

 5. Iemand

  Ik walg van Maarten van Rossum want hij is voor de PvdA. Echt zo’ n linkse als je anders denkt word je gelijk met de grond gelijk gemaakt. Wat zijn ze zelf tolerant.

 6. Nachtmens

  Wordt ook niet bepaalt vrolijk als ik deze gesubsidiëerde ongeschoren/ongewassen/onverzorgde vetklep op onze tv zie verschijnen die zich steeds vaker verliest in onsmakelijk commentaar over andersdenkenden , wat ik dan later lees of hoor daar ik meteen afhaak bij ’t zien van deze proleet , walgelijke man waar vast ’n naar geurtje omheen hangt !!

  • Wegmetvanviezemaarten

   Dat gevoel heb ik nou ook bij Maarten. Daar kun je soep van koken, zo smerig en onverzorgd ziet hij eruit. Ik zou zijn teennagels en grote uitgelubberde onderbroek met spotvlekken absoluut niet willen zien en ruiken. Zouden ze dit gedrocht niet eens van het scherm afgooien?! Als ik ‘m al zie zitten met zijn grote smoel over anderen met zijn vieze ongewassen en ongeschoren kop zap ik al weg.

Geef een reactie