Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Maarten van Rossum trapt prinses Amalia volledig de grond inIn het programma De Slimste Mens heeft Maarten van Rossum keihard uitgehaald naar prinses Amalia. De bromsnor irriteert zich vooral aan de nietszeggende studiekeuze van de prinses. Amalia gaat namelijk  Politics, Psychologe, Law and Economics (PPLE) studeren. Volgens Maarten is dit een flutstudie ook wel bekend als een pretpakket waar je niks aan hebt en wat ook nog in ‘steenkolen’ Engels wordt gegeven.

Amalia is de laatst tijd wel veel in het nieuws sinds ze is gaan studeren in Amsterdam en daar op kamers woont. Zo liet Amalia weten blij te zijn dat ze zo snel een kamer had gevonden. Maar later bleek dat er nogal wat studenten verplicht moesten verhuizen sinds de komst van Amalia. Ze woont nu om de hoek bij haar nichtje Eloise die ook op kamers woont en in Amsterdam studeert.

Eem kroegbaas uit de Amsterdamse buurt de Pijp klapte uit de school en liet weten dat Amalia en Eloise inderdaad wel eens samen gespot worden in zijn kroeg. Ze komen dan niet samen binnen. Alleen het vreemde is zegt de kroegbaas is dat ze geen woord met elkaar wisselen. Ze groeten elkaar niet en het lijkt erop of ze net vreemde van elkaar zijn.

Overigens is dat niet zo vreemd, want insiders melden aan weekblad weekend dat de gezinnen niet zo goed meer met elkaar zijn. Dat was vroeger overigens wel anders. Wat er dan precies gebeurd is waarom Amalia en Eloise helemaal geen woord met elkaar wisselen als ze elkaar zien is niet bekend. Maar dat het om is heftigs moet gaan moge duidelijk zijn.

32 Reacties

 1. Hij is als een Ui hoe meer je hem afpeld je meer kijkt in het binnenste dan komen de tranen en ga je onbedaarlijk huilen.

  • De titel De Slimste Mens slaat nergens op. De gevraagde feitjes hebben namelijk niets met IQ te maken. Maar daar komt Maarten natuurlijk nooit achter. Ook niet hoe prima de opleiding is die Amalia gaat volgen. En hoe hij als hoogleraar bekend stond. Maar agressief kan hij wel zijn. Daarvoor werden we al gewaarschuwd in de serie Floris. De van Rossums komen!

  • Die van Rossum moet tegrn zichzelf beschermd worden. Hij is of halfdronken of heeft last van decorum verlies tgv ouderdom. Hij is over de datum en kan beter met pensioen. Dit is voor alle partijen onwaardig.

  • Fred vd. Linden

   Ja, niet iedereen denkt nu eenmaal hetzelfde. Ikzelf bijvoorbeeld vind een Koning/Koningin volkomen uit de tijd. In berichten in de Pers werd altijd hoog opgegeven over de intelligentie van Amalia. Dit in tegenstelling tot haar vader. En, ja dan ben ik het volkomen eens met Maarten van Rossum.

 2. R babic

  Wat een zuurpruim weet ook niets positief te zeggen over niemand engenman

  • Marc

   Ondanks die van Rossum een verschrikkelijke onuitstaanbare jank kop is en heeft, moet ik m hier wel gelijk geven. Maar dat houd niet in dat ze hem alsnog publiekelijk moesten vieredelen😏

  • Tom

   Ik ben blij dat er nog iemand tegengas geeft. Maarten, je zegt rake dingen.

  • Piet mulders

   Het is gewoon een ouwe chagrijn die vooral doet of ie alles weet

  • Ruud

   Blijf jij nou maar gewoon in die poppenkast geloven. Of beter ga met je poppenhuis spelen. Die van Rossum heeft in zijn pink meer verstand zitten, dan die hele familie daar bij elkaar. En ja, word je ook niet echt vrolijk van om elke keer naar dat geblunder te moeten kijken. Geef mij dan maar Jan Klaasen & Katrein.

 3. Tino

  Amalia heeft toch ook geen opleiding nodig.
  Toekomst bestaat net als bij mammie uit lachen, handjes geven, geïnteresseerd doen en wat meekletsen, lintjes doorknippen, handtekening zetten op documenten, feestjes van adel & troonrede voorlezen etc.
  Papiertje ligt natuurlijk allang klaar voor haar, dus kan ze deze zonder al te veel aanwezig te zijn bij de opleiding al in haar zal steken.
  Voor haar ‘werk’ waarmee Amalia over circa 10-15 jaar zal starten (als haar ouders gezond blijven/nog leven) red ze het zonder diploma wel prima hoor.😆😉🙄

  • Simon

   Precies dat en hopelijk is dan de “functie”van die familie afgeschaft.

  • Tonnie

   En maar profiteren. Ze kunnen net zo goed een aap op de troon zetten is stukken goedkoper. Kan het geld naar de zorg gaan enzovoort.

   • Piet mulders

    Och Laat dat koningshuis toch in hun waarde ben blij dat t erin houd tenminste de adel een beetje in stand

  • Jan

   Van Rossum zegt dat voor alles wordt gelachen bij talkshows. Maar bij de Slimste Mens waar hij in zit doen ze niks anders dan stom te lachen om van Rossum!

 4. Ben

  Het lijkt mij een leuke all round studie voor Amalia. Zij hoeft geen superspecialist te worden. De studie van de heer van Rossum is nu ook niet het voorbeeld van een zware studie.

 5. Fok

  Van Rossem denkt dat hij alles ken zeggen die vent is gek nergens meer uit nodigen ouwe zeur

  • Jan harmans

   Al is Amalia nog zo dom, ze zal elke studie glansrijk doorstaan. Waarom ?? Omdat ze Amalia heet en hoe achterlijk ze ook is ze zal net als de rest van de corrupte Oranjes geen hol hoeven te toen voor haar (onze ) centjes. Boeven, dat zijn ze het hele koninklijke huis. Net als alle andere elite. Voor jullie domme commentaren gaan geven, doe zelf eens onderzoek. Of !! Slaap gewoon verder, want denk dat jullie eventueel aanwezige hersentjes de waar heide niet kunnen bevatten. WELTERUSTEN !!

 6. Liesbeth Kogenhop-Harkema

  Wat heeft ze jou, Maarten van Rossem, ooit misdaan ? Ben je je eigen tijd vergeten ? Ik ben maar twee jaar jonger, kom ook uit Zeist, heb daar ook op school gezeten. Heb als lerares na de Mamoeth, ook nog de Tweede Fase in gevoerd, zij het contrecœur ( ik gaf naast Frans overigens ook nog Biologie, Duits en Latijn). Ik kan gerust stellen geen doetje!
  Maar iemand geen kans geven , gaat echt te ver. Ik heb altijd tot nu toe om je kunnen lachen. Helaas nu niet meer. Dit gaat echt te ver deze keer.

 7. WillieWie?

  wàt ’n azijnzeiker! die trekt vast volle zalen…………….. 🤮

 8. Marijke de Vries

  Je moet iedereen in zijn waarde laten en kritiek achterwege laten .

  We zijn erg bevoorrecht met de Oranjes en leven in vrijheid.

  Wees dankbaar en niet kritiek op alles word je niet gelukkig van .

  Laat Amalia doen wat ze wil dat is haar recht .

  Ik ben blij voor haar met alles wat ze doet ,je kunt niet op alles afgeven .

  Graag positieve reacties voor ons koningshuis ,ze werken keihard en echt niet lintjes knippen .

  • Mia

   Hij wordt nu echt vervelend en dat gaat ten koste van het programma. Hoog tijd voor iemand anders.

  • Rieks

   Nou, u bent fan van de oranjes of niet. Keihard werken en we hebben het sowieso getroffen met de oranjes .
   We gaan het niet eens worden..

 9. Corry l

  Ja is toch te zot amelia dat jongeren gewoon uit hun huis wordt gezet voor een kooi voor jou schandalig

 10. Leo

  Die zuurpruim heeft gelijk koningen koninginnen prinsen en prinsessen zijn uit de tijd.
  In de riddertijd moeste ze vechten voor het volk en land goud roven honderden jaren geleden
  Nu leven ze van ons geld dat is niet meer van onze tijd over de hele wereld zou een einde moeten komen aan koninkrijken dan zal het leven een stuk goedkoper worden !

 11. Henk

  Met die Van Rossum heb ik het helemaal gehad, wil zelf vooral in de belangstelling staan. Totaal uitgeknepen citroen.

 12. Meh

  Maarten heeft gewoon gelijk. Schrappen dat koningshuis. Het is belachelijk dat het zoveel moet kosten. Het kost de staat jaarlijks miljarden om het koningshuis te onderhouden. En wat krijgen wij ervoor terug? Koning gaat op vakantie is crisistijd etc. etc. Geef dat geld maar uit aan mensen en jonge gezinnen die het echt nodig hebben.

 13. John credoe

  Afschaffen het koningshuis ….belasting laten betalen ….geld afpakken….dan benzine verlagen ……boodschappen naar 19%….accijns afschaffen …Rutte en Kaag…..Halsema met pek en veren het land uit…..enz enz.

 14. T.T.

  Amalia gaat op kamers. Duh…., Voor haar een of ander krankzinnig groot gebouw, dat nog niet eens leeg stond. Als ze echt op kamers had gegaan had ze op een hokje gezeten van 3×4, een keuken, badkamer en wc moeten delen net zoals duizenden anderen. Maar nee, Hare toekomstige hoogheid heeft natuurlijk ruimte nodig…een kamer veur haar kledij, een kamer veur haar tere schoentjes en een badkamer waar zij na het koninklijke badderen alle ruimte heeft om zich op te laten maken en te laten re-stylen zodat Hare doorluchtigheid alle ogen naar zich toe kan trekken wanneer zij de college zaal binnen schrijdt………… Wat ze studeert zal me worst wezen. Laat Maarten lekker Maarten wezen. Een man die zich niet wenst te conformeren… Gelukkig zijn er mensen zoals hij, die nog tegengas geven in deze rat-race.

 15. Ruud

  Iets wat zwart gallig is hij misschien wel, maar verkoopt doorgaans geen onzin. Dat kan je van het koningshuis niet zeggen. Proberen dichter bij de mensen te staan. Maar het omgekeerde gebeurt iedere keer. De ene naar de andere blunder maakt Willy. En dan lees je hierboven weer dat ze blij is dat ze een kamer heeft kunnen vinden. Ja dat zal me een partij moeite hebben gekost. Net als het diploma wat ze straks krijgt. Denk dat, dat net zo makkelijk gaat als al die legeronderscheidingen op Willy en de rest van de familie de borst. Grappig hoor dat koningshuis, maar niet meer van deze tijd.

 16. Jan

  Wat een gezeik zeg!!

Geef een reactie