Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Djarno is hele slechte manager voor Andre Hazes


Er is al een tijdje veel kritiek op Djarno de neef van Andre Hazes die tevens ook zijn manager is. Djarno heeft wellicht het beste met Andre Hazes voor, maar een goede manager kun je hem niet noemen. Ook John de Bever heeft kritiek op Djarno als manager van Andre Hazes. Volgens John kan Andre beter een echte manager nemen dan had Andre het veel makkelijker gehad.

John de Bever zegt er in weekblad Weekend het volgende over:

 ,,Djarno is geen echte manager, dat is meer een vriend die met hem meegaat naar optredens. Maar goed, dat moet ieder voor zich weten.”

John heeft zelf zijn vriend Kees als manager en dat zou ook een prima manager voor Andre zijn.

,,Als Kees zijn manager was geweest, was het een stuk minder lastig geweest. Ik denk echt dat hij een goeie zou zijn geweest voor de kleine Hazes. Daar ben ik van overtuigd, hij kan hem goed begeleiden. Mij ook, ik ben wel een stuk ouder, ik ken die dingen nu wel, maar zelfs ik moet nog gestuurd worden. Maar ja, als Kees het gaat doen, ben ik hem kwijt. Dan wordt het weer moeilijker voor mij.”

,,Ik hoop dat hij eindelijk een keer echt gelukkig wordt. Ik gun het hem van hart. ,Hazes blijft toch Hazes. De zoon van, dat komt altijd goed. Er gebeurt veel met die jonge gasten, die moeten omringd worden door goede mensen.”

Ook over de relatie met Monique had John nog wat te zeggen.

,,Monique en hij hebben wel een kind samen, dus ik denk dat het wel goed komt.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is ook een grote nietsnut.

kleine hazes? kolere! die vent is bijna 30! maar blijf hem vooral behandelen als een klein zielig jongetje; het ´´´´slachtoffer´´´´ zoals niemand anders is.
dorpsidioot.

Ja hij doet het maar voor een ding 💰💰💰 die vieze parasiet!!! hij is te dom om uit ze ogen te kijken misselijk mannetje, André zou meer mensen moeten laten gaan zeker die haatzaaier..er is er maar één die het beste met hem voor heb en dat is toch Monique ,je zag er toen ook een stuk beter en frisser uit…

Dat ziet toch iedereen, het is zijn neef en net zo gek, zal wel in de familie zitten. Die profiteert alleen maar van het feit dat zijn neef Hazes heet, alsof je daar nog trots op moet zijn.

Die Djarno wil enkel zelf belangrijk gevonden worden altijd op de voorgrond ik raad hazes aan zodra hij zijn comeback maakt een goede manager zoekt die weet hoe het vak echt werkt zo een als Jan smit toen had helaas is deze overleden maar was een kei in zijn vak mede door hem is jantje jan geworden