Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Huilende Waylon verrot gescholden door Bibi in restaurant


Eerder liet Yvonne Coldeweijer weten dat Waylon zijn zwangere vriendin Bibi bedrogen heeft. Waylon bleek zelfs meerdere keren vreemd te zijn gegaan met ene Jadey Lois. Deze dame haalde laatst nog keihard uit naar Waylon.

Maar niet alleen Waylon zijn minnares schijnt klaar met hem te zijn ook zijn vriendin Bibi heeft het helemaal gehad. Yvonne Coldeweijer meldt namelijk dat Bibi hem helemaal verrot heeft gescholden tijdens een avond uit eten in restaurant. De rest van de gasten en het personeel schrokken hiervan en waren er niet blij mee.

Yvonne zegt er het volgende over:

Het lijkt erop dat deze relatie ook niet lang stand zal houden. Al leek het erop dat Bibi hem had vergeven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wees blij lekker rustig.

Iemand due z’n partner zo bedondert,terwijl zij zwanger is,had ik direct de straat op geschopt.
Was verbaasd doormat het leek dat Bibi hem snel had vergeven. Maar het zit waarschijnlijk toch anders. Waarschijnlijk toch exit voor Waylon. Geen greintje medelijden. Het is volkomen verdiend. Had hij maar niet zijn zak moeten achternalopen.

I N D E R D A A D !!! Wat een natte zak…..

Net goed en weten wat je gedaan hebt

Wat is er toch allemaal aan de hand met al die BNers . Het gaat alleen nog maar over schandalen , elkaar t leven zuur maken . Wat denken die lui eigenlijk, zijn ze nu allemaal zwaar over t paard getild. Jezus zeg , wanneer gaan we weer leuke dingen lezen over “ dat volk” . Het is echt niet normaal meer!!!!

Zeker waar gaat over !!! Over zaken die anderen dan zijzelf niks aangaan en waar de media de laatste tijd overtrokken en bevooroordeeld over oordelen. Laat een ieder gewoon met rust en hun eigen problemen oplossen daar hebben ze de buitenwacht niet bij nodig.dit soort verhaaltjes maakt t alleen maar moeilijker om een gezellige wereld te hebben.

Wat een sukkel die Waylon.
Om zo een kind van slag te maken.
Bibi heeft gelijk nooit meer .

Die “mensen ” die de fout zijn in gegaan gaan allemaal huilen en hopen dat ze dan oprecht overkomen en vergeven worden. Ja, eerst denken en dan doen. Zouden hun het leuk vinden als hun partner vreemd ging ??? ze denken ik ben “beroemd “dus ik ben heel wat.

Weelon is een stoute knul

Kijk dat Waylon dit heeft verdiend dat vindt wel iedereen,maar om hem daarbij nog meer belachelijk te maken en zijn net pas geboren kindje dat gaat bij mij te ver,niet iemand na lopen trappen als hij al op de grond ligt hou je respect.