Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Minnares Waylon deelt snoeiharde sneer uit aan Waylon


Eerder liet Yvonne Coldeweijer weten dat Waylon zijn zwangere vriendin Bibi bedrogen heeft. Waylon bleek zelfs meerdere keren vreemd te zijn gegaan met ene Jadey Lois die nu keihard naar hem uithaalt.

Eergisteren moest Waylon namelijk optreden samen met Jan Smit bij het Muziekfeest op het Plein in Houten en daar had Waylon het heel moeilijk. Want de helft van het publiek liep weg na de aankondiging dat hij het podium op kwam. En het overgebleven deel jouwde hem uit en gooide bier naar hem. Waylon maakte het optreden wel af, maar blijkbaar is Nederland niet echt te spreken over het feit dat Waylon zijn zwangere vriendin bedroog.

Toen het nieuws naar buiten kwam dat Waylon met bier bekogeld werd tijdens dit optreden plaatste Jadey Lois de dame met wie Waylon was vreemdgegaan het toepasselijke nummer ’t Dondert En ’t Bliksemt van Guus Meeuwis op haar Instagram account, waarvan ze de nadruk legde op de volgende de tekst

,,Het regent meters bier. Het wordt dus pompen of verzuipen, dat is de enige manier”

Waarschijnlijk heeft Waylon haar dingen beloofd die hij niet is nagekomen. Het zou zomaar kunnen zijn dat Waylon heeft gezegd dat hij een toekomst zag met Jadey Lois, maar uiteindelijk toch voor zijn zwangere vriendin Bibi heeft gekozen en daar zal Jadey Lois niet blij mee zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat is werken voor Walon en Bbbi..Wij buitenstaanders. horen daar buiten te staan.
De minares.moet aftocht blazen.
Alles dan Opgelost.❣️

Zo is het,laten de buitenstaanders zich met hun eigen zaken bemoeien, het is aan Waylen en Bibi dit in de privé sfeer oplossen, de helft van Nederland gaat vreemd, het is lekker de aandacht van je eigen problemen af te wenden.

Helemaal mee eens. Ik vind het heel laag van haar.

Het gaat ons niets aan,met wie,wie wat doet.Leven en laten leven.Iedereen zoekt het maar lekker zelf uit.

Mee eens! In Hilversum is het verleiding en drugs. Veel weg bij je vrouw. Mooie dames om je heen die wat v je willen. No excuus hoor. Frans bauer zou bij zijn maris blijven. Waylon is de kostverdiener…wat moet ze anders….

Jammer voor haar dan. Of voor Bibi?

Voor de dame die het aangaat…….niet alleen Waylon had wijzer moeten zijn maar JIJ ook. Je wist ook dat hij een relatie heeft.
En Yvonne de coldedinges jij moet je met betere zaken bemoeien en niet dit soort geneuzel. Half Nederland gaat vreemd. Mensen zijn net dieren in dat opzicht. Kan er wel een paar aanwijzen. Hun verantwoording, niet de jouwe.
En dan de uitjouwers en biergooiers , die zijn allemaal trouw.????? Schei toch eens uit.
Iedereen weet dat er ergere dingen zijn. De bn’ers moeten zelf maar een oplossing zoeken!

Helemaal mee eens.
En coldewijn…. Wat ben jij een laag persoon om dit soort berichten te plaatsen. Bah..!!
GA een echte boterham zoeken en niet dit laag bij de grondse gedoe.

Zij doet het met een getrouwde man die aanzien heeft en dacht even te golddiggen en nu is ze sneu. Hou toch op met die vrouwen zijn net zo schuldig

Pfff waarom leven wij in Nederland met zoveel vooroordelen over medemensen?
Als bij ons iets negatiefs gebeurd , ja is dat klote ,maar lossen wij zelf op toch ? En blij dat het niet in de media komt toch !!!!!

Helemaal mee eens. Ik vind het heel laag van haar.

Laat Wallonië het zelf oplossen, hij is op de juiste weg, dus laat hem ff met rust en die dame had ook aan bibi kunnen denken en haar 2 kindjes.
Maar nu kan ze zeggen ,ik heb het met Waylon Gedaan.
Maar laat Waylon met rust en lekker hun vakantie genieten. 🤜

Veel vrouwen moeten eens op houden met flirten met getrouwde of die een relatie hebben. En als een man naar je toe komt en wat van je wilt kun je ook zeggen sorry maar je bent al bezet maar de meeste doen dit omdat ze dan een bnn worden of carrière kunnen maken

Het lijkt wel mode te worden om relaties van anderen kapot te maken. wie zonder zonden is werpe de eerste steen is het gezegde!
Marian

Sommige vrouwen moeten eens ophouden met getrouwde mannen te rotzooien brengt niks alleen ellende

Helemaal mee eens

Bibi is de lachende 3e die Waylon kan elke maand afschuiven naar er.

Zij heeft net zoveel schuld als Wallonië. Maar ja ze ziet centjes als sneeuw voor de zon te verdwijnen. En Waylon als jij het goed kunt maken dan doet dat want bibi is om voor te vechten met je twee kindjes.

Kansloos, wat Waylon deed praat ik niet goed, maar zodra hij stopt met em der in hangen dan moeten de dames allemaal verhaal gaan doen over wat voor eikel het is. Ze hebben geen moeite met dat hij vreemd gaat, ze zijn boos dat hij niet meer vreemd gaat! Op bibi na dan.

Allebei superfout! Een groot verdriet voor Biby als moeder en partner. Meneer was elders terwijl hij bij Biby had moeten zijn. Maar toch….het is en blijft hun probleem!

Dat Waylon fout zit. met zijn bagger streek naar Bibi toe En die Jadey Lion zoek een eigen alleen staande man bouw je eigen gezin .
Misschien dat je dan ook echt gelukkig wordt,vergeet alleen niet dat karma zijn werk goed doet met terugwerkende kracht.

Die vrouwen doen het zelf ,ze denken er allemaal beter van te worden want als je niet gebruik wil worden moet je er niet op in gaan ze smeken er gewoon ,en als er niet meer naar ze omgekeken wordt dan doe ,je iemand aan de schandpaal hangende

Die Jaedi Lois is zelf ook zo fout als wat, Zij Heeft het aangepapt terwijl zij wist dat hij getrouwd is. Erg kinderachtig om zo iemands leven proberen te vernietigen . En dan die biergooiers pf ik denk dat daar ook wel het een en ander aan los zit. Buitenstaanders hebben zich daar niet mee te bemoeien.

Deze dame wist waar ze aan begon. Probeer eens van andermans partners af te blijven.

De BN’rs,… . Zij en de bevolking, ze moesten eens weten wat er nog voor ze te gebeuren staat.. Sommigen weten het,sommigen niet. De vrolijke art, acts en kunstjes anno 2019 , 2020 .

Ik vindt persoonlijk dat dit problemen zijn in de Prive sfeer dit moeten ze als gezin zelf oplossen gebeurd in een doorsnee gezin ook
Yvonne ik begrijp niet dat jij moet verdienen aan andermans ellende jij heb al wat kapot gemaakt ben je nu trots op je zelf

Waylon nog altijd de beste zanger van Nederland hij krijgt nu de volle laag over zich heen. Niet aan mij om te oordelen een mening te hebben. Laat het hub zelf allemaal oplossen PUNT!!!

De helft die wegliep zijn voor 90% hypocriet, niemand weet hoe het zit en elk huisje hebt ze kruisje . Oordeel niet als je niet alles weet . Hij is een artiest oordeel daarover is makkelijk om iemand te oordelen die dagelijks in de magazine staat maar ik zou wel is willen weten als de rollen worden omgedraaid. Het is aan hun Biby en waylon om daar iets mee te doen . Leef je eigen leven en kijk naar jezelf . Moeimakers…… het leven is niet makkelijk en er zit altijd een verhaal en verleden aan vast .

Yvonne Coldewijer moet vooral doorgaan. Ik hou er van.
Lekker alles op stelten zetten. Heeeeeeeeeerlijk.

Die Yvonne Klodderweij maakt wel heelveel stuk met haar valse roddelpraatjes.