Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Waylon heeft zwangere vriendin bedrogen


Yvonne Coldeweijer liet gisteren weten dat Waylon zijn zwangere vriendin Bibi bedrogen heeft. Bibi is overigens een hele goede vriendin van Yvonne. Daarom heeft Yvonne het nieuws niet gelijk gedeeld. Bibi was namelijk zwanger en Yvonne wilde de zwangerschap niet in gevaar brengen.

Overigens is Waylon meerdere keren vreemdgegaan. De laatste keer is van twee maanden na het gesprek over de Voice-rel. Waylon zou dan zijn vreemdgegaan op 26 maart. De dame met wie hij vreemd is gegaan is ene Jadey Lois. Deze dame kent hij al langer en zei is zelf degene die het heeft geopenbaard. Wat op zich wel vreemd is, maar het kan zijn dat ze uiteindelijk een relatie wilde en Waylon bij zijn vriendin Bibi wilde blijven.

Waylon heeft zelf nog niet gereageerd op deze beschuldigingen, maar Yvonne Coldeweijer laat weten dat zijn vriendin Bibi hem waarschijnlijk gaat verlaten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een wijf die Yvonne.ze probeert gewoon Jan en alleman te beschuldigen.Als het maar bekende namen zijn.Hoeveel mensen WIL jij nog kapotmaken netjes gezegd mevrouwKreng

Vlg mij heeft waylon dit zelf gedaan hoor. Yvonne is duidelijk geweest naar haar vriendin. Zou ik ook willen. Als het zo was. Zou der dankbaar zijn

Hoop dat Bibi verstandig is en hem niet meer terug neem !!! Het is namelijk niet de eerste x en zal ook niet de laatste x zijn… ook gedaan bij de eerste zwangerschap..trouwens je ben veels te leuk voor die kwal wat een enge gozer is dat vies mannetje 🤮🤮🤮

Als het waar is het een zeer domme streek. Maar Yvonne half Nederland gaat vreemd maar ja dat zijn geen BN drs. Dus dat kan je niets schelen. ik hoop van harte dat dit goed gaat komen. Vindt het zo n prachtig koppel. Bemoei je niet overal mee Yvonne. Bemoei je met de echte viespeuken. Snap je? Alles gaat stuk zo. Bibi en Waylon, mooi stel met mooie kinderen. Ik ga echt duimen voor ze.

Walgelijk wijf die Yvonne. Gaat over lijken met haar leugens. Komt zeker aandacht tekort. Pas maar op dat je zelf onder vuur komt te liggen omdat jou vriendinnetje vreemd gaat en je ligt te janken.

@Buut: het is geen leugen, hoe kom je daarbij, Waylon heeft het zelf toegegeven!
Beter de media in de gaten houden meissie 😉
Ook Simon, van N&S zal binnenkort door de mand vallen.🙀🥴😜
Als je de boel niet belazert hoef je als BNer ook niet bang te zijn.

Gelijk heeft ze dan moeten die kerels maar trouw n eerlijk zijn

Ik begrijp niet goed wat haar bedoelingen zijn.
Zij heeft heel tv land omzeep geholpen.

Het is zo te hopen dat Waylon en Bibi hier samen uitkomen.Het is zo’n leuk gezinnetje.
Wat Waylon heeft gedaan is niet goed te praten.Maar het is te hopen dat ze hier samen uit kunnen komen en dat ze voorlopig met rust gelaten worden.

Waylon is een wild ding altijd geweest ook. Zelfs vlak voor hij relatie met Bibi starten ging hij nog los met vele scharrels.
Bibi snap je jou echt niet dat je zo’n type niet kan veranderen in een brave huisvader?
Gezin is super saai voor zo’n vent. Je ziet het ook bij o.a. Jan Smit en André Hazes.
Waylon wil wilde nachten & zal die spanning altijd blíjven opzoeken buitenshuis.

Ik ben de vrouw van Wijnand.
Volkomen eens met ZIJN reactie!!!
BIBI en WAYLON:
Jullie privé leven hoort niet op deze wijze te worden gedeeld.
Wij zijn geen lid van welke fanclub dan ook maar hebben jullie voorgoed in ons hart gesloten. Wat zijn jullie een prachtgezinnnetje!!!!!
Bovendien houden wij van Waylon als top artiest maar vooral ook als mens..
Heel moedig en dapper van Waylon ZELF om zijn privé en zelf gemaakte fouten eerlijk te delen op tv.
Daar heeft hij , de naam van de vrouw die NOOIT MEER genoemd zou mogen worden niet voor nodig!!!
Ik hoop voor jullie beidjes dat jullie er saampjes uitkomen evt met hulp van een goede relatie deskundige, bekend met het artiesten leven maar vooral met ” mensen” die er samen niet meer uit te lijken komen.
Bibi: Waylon heeft altijd alleen van JOU gehouden en doet dat NOG met heel z’n hart en ziel.
Wij gunnen jullie zo dat jullie dit alles een plek kunnen geven. Hoe moeilijk voor jou ook
Maar probeer ONZE raad aan te nemen; echte liefde staat boven alles!!
Karin ( 63 jaar) en Wijnand ( 67 jaar)
Heel veel lieve groetjes van ons voor jullie 4 toppertjes