Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rachel Hazes deelt keiharde sneer uit


Vandaag zou Andre Hazes senior 71 jaar zijn geworden en dat leek Rachel een goed moment om weer even de aandacht op te zoeken. Rachel plaatste namelijk onderstaand verhaal op haar Instagram account. Hierin zegt ze onder meer weer hoeveel ze wel niet van hem houdt. Maar ze haalt ook uit naar bepaalde mensen die niet leuk zijn en echt niet de moeite waard. Wellicht doelt ze hier onder meer op Monique de ex van Andre Hazes.

Rachel zei er het volgende over:

”Lieve schat, vandaag denk ik weer extra veel aan je dan normaal. Gek hè, ik had het er laatst met Dré junior over en in onze gedachten word jij ook niet ouder. Blijf jij het donkere haar houden met jouw ringbaardje. Vandaag zou je 71 jaar zijn geworden en vraag ik me af of je nu grijs zou zijn en of je misschien wel wat moeilijker zou lopen. Jouw gehoor was verdrietig genoeg natuurlijk al zo goed als weg. Één ding weet ik zeker, ook nu had ik nog net zoveel van jou gehouden als hoeveel ik dat toen deed.

Nu word ik zelf ook ouder en denk ik vaak aan onze gesprekken die ik met je had toen jij 50 jaar werd. Bijna wekelijks zeggen Jeanine en ik tegen elkaar, nee hij was niet egoïstisch, hij was gewoon heel slim en wilde jou behoeden voor wat hij toen zelf al wist.

Klopt Dré, sommige mensen zijn echt niet leuk en ook niet de moeite waard om tijd of energie in te steken. Dankbaar schat ben ik voor jouw levenslessen. Toen begreep ik ze niet maar nu des ter meer. Ik ben zo blij met de mensen die ik om mij heen heb en jawel ook de mensen waar jij zelf ook zo gek op was.

Nou lieverd, ik kijk nu weer naar de sterren en geef ik jou weer een knipoog. Neem jij maar een lekker neut met onze dierbaren boven. Hou van jou liefste.❤️❤️❤️”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

wat een comediant is die Rachel Hazes. ze leefde al lang gescheiden van hem.
oh oh oh wat was ze gek op hem, of alleen op zijn geld!

Golddigger. Ze wilde van hem scheiden. Walgelijk mens

Wat een ongelofelijk vies mens is en blijft het toch, het zal je familie maar zijn brr.

het schuim op mijn bier slaat direct dood van deze gewiekste gerimpelde rat

Vuile huichelaar .
Het enigste wat ze herdenkt is hoe ze jaren geleden begonnen is hoe ze haar portemonnee zo snel mogelijk kon vullen en haat en verderf kon zaaien.

Vies loeder

Ach ach ach wat houd ze nog van hem wacht ffze bedoeld ze houd nog steeds van alles wat hij achter heeft gelaten en nog steeds de Mevrouw van speelt waar was ze toen Andre z,n hartaanval kreeg ze was toch weg van hem omdat hij niet zou deugen en nu ach laat ook maar Rachel van Galen

Ton wat een scheinhelige zij en die niks ut van zoon hoop dat nooit meer probeert te z

Als zij er zelf in gelooft wat ze daar allemaal verkondigt, laat haar in die waan.

Tja. Ik snap haar bericht. De echte Andre is de enige die geen negatieve reacties geeft op Rochels gedoe. Zou hij dat wel kunnen doen dan één opmerking: de koek is op.

Je zou eigenlijk respect moeten tonen maar helaas ga mij niet lukken ik weet zeker dat Drè sr
Niet achter al dat geouwehoer had gestaan. Ze weet weer de aandacht te trekken. Laat ze maar goed voor spiegel blijven staan en zich af vraag ben ik nou volwassen bezig?

Monique met haar achterlijke foto shops…..
En dat arme kind van haar die elk moment gebruikt wordt op insta voor haar volgers.
En ook zijn oma niet mag zien .
Die is pas uit op geld en mediagek.

Wat heeft Monique hier mee te maken. Hahaha…

Inderdaad!

Ze zouden scheiden ze woonden al weken niet meer bij elkaar en dan de opmerking ik ga mijn kinderen niet uitbuiten en boos worden op anderen die het presies zeggen de waarheid dus maar daar kan die snol niet 5egen de waarheid

Wat een huichelaar is deze vrouw. Je zou bijna denken,, dat ze niet wilde scheiden en dat ze het beste met André voor had.
Daarom krijgt ze het voor elkaar een concert van Daantje Lurks in het Concertgebouw als Ode aan Hazes te cancelen. En alleen, omdat zij niet mee zou delen in de kaartverkoop. Bah😡

Iedereen kan wel commentaar geven over Rachel.
Maar geloof me dat Andre geen makkelijk mannetje was om mee te leven.
Ik vind het nog knap van haar dat ze dat al die jaren heb volgehouden.
Iemand wie van de ochtend tot in de avond continu gedronken had.
Uit ervaring weet ik hoe dat is om met zo iemand te moeten leven.
Als je Andre zijn laatse interview heb gezien bij barend en verdorp dan vertel die zelf hoe die was en wat die fout heb gedaan. En toch stond ze altijd voor hem klaar. Ik ben een groot fan van Andre en zijn muziek. Maar van twee kanten zijn bijde schuld.
En die twee kozen ervoor om met elkaar zo leven te leiden.
Kan me voorstellen dat veel mensen hun bedenkingen erbij hebben.
Maar wat zou jij doen als je recht heb om van zijn nalatenschap te kunnen en mogen leven. Door rachel kan iedereen nog steeds genieten van zijn muziek en zelfs nummers luisteren wie nooit zijn uitgebracht.
En vind dat ze mooie herinneringen kan ophalen wat alleen zei kan vertellen.
Anders had je nooit meer iets van hem gehoord behalve op de radio.
Het leven is eenmaal zo de ene zijn dood de andere zijn brood.

@ johan
ja hij was zeker een zak! hij heeft hun leven vergald toch? zo roepen ze telkens in de media hoe zwaar hun leven wel niet was, kommer en kwel en ach ach hoe zielig ze zijn

des te zieker dat rachel nu na al die jaren net doet alsof het allemaal zo geweldig is geweest en dat ze zoooooooooooooo verliefd waren op elkaar. Hou toch op met die leugens, heel nederland weet dat ze uit dŕ nek lult! ja toch! kappen gewoon met deze smerige uitbuiterij want meer is het niet!

@johan
oh en persoonlijk zal het aan mijn reet roesten of we nooit meer iets van hem gehoord zouden hebben.
sterker nog was het maar zo!!! kan die ouwe niet luchten of zien en horen, smerig vadsig mannetje die al deze verering nooit en te nimmer verdient heeft!!!!!!!

Rachel vergeet dat ze mevr. Hazes nummer drie is en als hij niet was gestorven ze al jaren weer Rachel van Galen had geheten. De huichelaar is alleen gek op zijn geld, wat hij toen had verzopen en doet nu alsof ze het liefst had dat hij nog leefde, nu daar gelooft dus niemand iets van.

Laat die vrouw en het over paard getild zoontje eens links liggen.