Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heeft zangeres Maan het ook met deze zanger gedaan?


De bron die onthulde dat Simon Keijzer zijn vriendin zou hebben bedrogen met meerdere dames heeft ook nog een smeuïg verhaal over zangeres Maan. Die laat namelijk weten dat Maan het wel heel gezellig heeft gehad tijdens de concerten van de vrienden van Amstel live met een zanger die een vriendin heeft.

Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland.  Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit.  Maar nu kunnen we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het zou gaan om Freek van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Met roem en geld ga je voor de bijl,de meeste Bners zijn viespeuken zo zie je maar weer

Lellebel echt goedkoop 😝

Wat maakt het uit wat een ander doet in zijn leven.

Zo is het, leven en laten leven.

Geloof er helemaal niks van ,sommigen mensen verzinnen maar wat om een ander te beschadigen.

Ik zou het niet beter kunnen verwoorden!
Wie zijn die malloten die dergelijke dingen belangrijk vinden om openbaar te maken?

Zo is dat, maak je niet druk om een ander, leef je eigen leven daar heb je genoeg aan.

Wat is dat toch met deze mannen, het komt altijd uit. Maar buiten dat , draai het eens om, hoe zouden die mannen het vinden als hun vrouw het zou doen. En als het klopt , wat een verschrikkelijk mens die Maan. Kan ze niet iets voor zichzelf zoeken :((

Volgens mij zijn er 2 voor nodig, Maan wordt er voor aan gekeken, maar zij is vrijgezel.. geen van de mannen was vrijgezel. Dus wie zijn de hoofdschuldige ??
Het is NOT DONE vrijgezel of niet .

Lieve Maan ,

Waarom laat je je meevoeren naar het leed in relaties van andere ? Zo alles toe te laten waarin de schoonheid van jou alles te greppel gooit Is je zelfbeeld zo laag om hierin kracht uit te halen naar een volwaardig zelfbeeld ? Waarom richt je je niet naar een opbouwende zelfbeeld waarin je een voorbeeld mag zijn naar andere . Want gezien jou aandeel in deze maatschappij is jou aandeel hierin heel groot ! Ik wens je heel veel daadwerkelijke Liefde , en kracht toe .!!! Heel veel liefs !!!

Mijn dochters en hun moeder hebben al jaren een grote hekel aan Maan en Glennis Grace, ik snapte nooit echt waarom maar nu begin ik het wel te begrijpen!

Wat een bekrompenheid hier. Daar waar een man vreemd gaat is een vrouw nodig en andersom.
De meeste mensen gaan vreemd. Alleen hij BN’ers komt het vaak uit, bij de “gewone” mens niet!
Drank is vaak de oorzaak.

Zo zie je maar weer, door op je rug te gaan liggen kom je omhoog op de ladder, en maak je carrière! De echte goede eerlijke zangeressen krijgen geen kans!

Teveel drank is zo’n goedkoop excuus. Als mijn kerel met dat excuus op de proppen komt, zet ik hem meteen bij het oud vuil of stuur hem naar Maan.

Maan heeft bijna alle getrouwde/bezette BN-ers gehad.🤪😬🤭 Net als Sarah van Snollen.😂😜

Maanzaad

Wat een nare meid die Maan

Ik denk dat de mens maar is moet gaan stoppen met het aannemen van ……..
Of er niks anders bestaat dan alleen maar mensen beschuldigen van .