Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vrouw René van der Gijp is echt woedend


Minouche de vrouw van de altijd goedlachse René van der Gijp is woedend op het plan van Minister Karien van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Minister Karien van Gennip stelt namelijk voor om kans en werkloze jongeren uit de Franse banlieues (voorsteden) naar Nederland te halen. Zodat ze hier kunnen werken.

Maar er is veel kritiek op dit plan in de politiek, want veel mensen zijn bang dat we de deuren opengooien voor criminelen. Er is namelijk hartstikke veel criminaliteit in de Franse banlieues.

Ook Minouche de vrouw van René vindt het plan absurd en zegt er het volgende over:

 “Mijn God! Ze worden steeds gekker! Nog nooit een idioter plan gehoord… Die wijken daar zijn levensgevaarlijk. We hebben al een tekort aan blauw op straat, laten vluchtelingen op stoelen slapen, woningtekort en ga zo maar door. En dan kom je met dit bizarre plan. Die vrouw spoort niet!”

Maar Minouche is niet de enige die woedend is op de plannen van de minister.

Columniste Nausicaa Marbe:

“Wow, goed idee. Hopelijk gaat Van Gennip zelf een tijdje in de banlieues wonen, met gezin en al, om persoonlijk de beste mensen te selecteren. Geen talent mag onbenut blijven.”

Oud-Telegraaf-baas Sjuul Paradijs:

“Nogal idioot plan om Parijse banlieue-jongeren naar Nederland te halen. Kennelijk goede ervaringen toen ze nog ING-baas was in Frankrijk. Recept voor ellende”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Helemaal eens met Minouche…….
Te zot dit…..

Haal ze hier maar uit de ww willen ze niet de uitkering halveren

Belachelijk , hoe gestoord ben he als je dit gast doen

Er zijn genoeg mensen hier die kunnen werken inplaats van uitkering.

Helemaal mee eens

Bijstand terug naar € 300 per maand dan zijn de vacatures zo gevuld !

Helemaal mee eens

Zei is gek grootste criminelen wonen daar

Overduidelijk mee eens!
Moet je de beelden zien in/bij de bendes in Parijs!!
Burgeroorlog daar, angstaanjagend!!
Spoort die mevrouw van Gennip wel???
We worden door krankzinnigen geregeerd!
Zulke woorden moeten gestopt worden.

Weg met deze regering!!

” de vrouw van René van der Gijp” ????
Prima dat ze een mening heeft maar moet dit als artikel op internet?

Ik ben het voor 100% eens met de vrouw van Rene van der Gijp, Minouche. Dit soort mensen horen niet in de regering zoals zovelen die niet in de regering horen. Ik wil eigenlijk helemaal niet meer in Nederland wonen maar ik ben al op leeftijd en mijn kinderen en mijn kleinkinderen wonen hier.
Mijn kleinkinderen, die inmiddels 8 jaar op de wachtlijst moeten staan voordat ze aan de beurt zijn voor een sociale huurwoning omdat asielzoekers maar blijven binnenkomen en voorgaan voor een woning. Het is te belachelijk voor woorden.
Niet iedereen wil, of kan, een woning kopen maar onze regering heeft daar schijt aan, net zoals ze schijt hebben aan de boeren die voor ons eten zorgen. Wat een achterlijk land is dit geworden!!

Helemaal mee een een k.. land hiero, is dat mijn vrouw hier wil blijven. Anders ging ik hier WEG

Met Rene kun je lachen. Met zijn vrouw een serieus gesprek voeren blijkt.
Onze regering leeft te ver ver van hun bevolking af. Te ver ver van de normale mens in zijn realiteit. Maar laten we eerlijk zijn wij zijn diegene die het allemaal pikken en doen zelf niks.

Hellemaal mee eens.mijn zoon zit in een woning met vrouw en kind maar je kan er geeneens een nomale ijskast kwijt en dat voor bijna 11 hondert euro.hij is politieman wereldbaan zegt hij maar betaling kan beter voor de tijd dat je werkt.mijn zoon zegt superbaan .top

Ze moet het zooitje bagger wat hier woont lekker mee nemen naar Frankrijk en zijzelf en haar gezin ook kijken naar een jaar of ze het nog steeds een goed idee vindt

Joh , ik ben inmiddels 70 jaar en wil graag naar het buitenland vertrekken ,maar ik heb het lef niet om weg te gaan.

Deze mevrouw doet maar wat! Weet deze dame wel wat voor rottigheid zij naar Nederland haalt??? De gevangenissen zijn niet gebouwd om nog meer criminelen op te bergen. Deze mevrouw moet eerst eens kijken wat zij “naar binnen wilt halen”
O,O, denk eens even na mevrouw!!!!

Weer een die niet op haar plek is ,en er staan zoveel verstandige vrouwen aan de zijlijn zet deze aub achter het aanrecht

Ik deel haar mening volledig. Het doet me deugd te zien dat er ook nog mensen zijn die realistisch denken en hun gedachte uitspreken.

Kinderen bang omdat er trekkers in de straat staan,oo wat een schandalige actie.
Wat denkt dat dit lid van de regering als ze bekend maakt dat ze van plan is JEUGD-BENDES naar Nederland te halen………hoe bang nederland is.
Maar als het zover komt zal er vast wel mensen langskomen om haar te bedanken

Dat niemand ziet dat Nederland vol is. This een keer gereed we moeten een keer opruimen en niet meer rommel binnen halen.

Ben 80 heb mijn kinderen en kleinkinderen hier anders was ik allang weg. dit land wordt bestuurd door mensen die nergens de ballen verstand van hebben. maak mij zorgen dit gaat niet goed met dit land hang de Nederlandse vlag al niet meer uit

Ik snap er niets meer van. Heb je iin Nederland een tatoeage dan kan je het vaak al schudden.
Kan je geen VOG overleggen tgv misgedraging kom je al helemaal niet aan de bak. Kunnen Fransen met een belast VOG hier aan de bak, dan zijn de rapen gaar.

Er is een steekje bij haar los. Volgens mij weet ze niet waar ze over praat. Dat kan toch niet waar zijn. Nog meer ellende hier naar toe halen. Misschien moet ze met haar gezin een paar weken daar gaanze doorbrengen , dan weet ze Misschien waar ze over praat.

Laten we eerst de problemen hier eens oplossen voordat we nog meer problemen binnenhalen .

Hopenlijk blijft het bij deze nachtmerrie van mevrouw en ontwaakt ze op tijd. Kijk eerst naar de véle uitkeringstrekkers of daar nog kandidaten tussenzitten die we -eventueel onder dwang- aan het werk krijgen. Waarom de ogen sluiten voor de jeugdige Audi en BMW rijders die géén baan hebben maar wél een uitkering? Geldt óók voor de belastingdienst; wél sorteren op bepaalde groepen ontduikers en HARD aanpakken.

Het is te gek om los te lopen
Het lijkt meer op een sociale werkplaats daar in Den Haag