Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Anouk woest op Ellen ten Damme-haat na wangedrag Ali B


Ali B is één van de hoofdrolspelers in het misbruik schandaal rondom de Voice. Maar het bleek dat Ali B ook buiten dat programma wangedrag vertoonde. Zangeres Ellen ten Damme onthulde namelijk dat ze acht jaar geleden ook te maken had met het wangedrag van Ali B tijdens de opnames van het tv-programma ‘Ali B en de Muziekcaravaan.’

Na laat zangeres Anouk weten die voor alle onthullingen goed bevriend was met Ali B in een interview met de Volkskrant dat ze het schandalig vond dat Ellen met de grond gelijk werd gemaakt na haar onthulling.

Anouk zegt er in de Volkskrant het volgende over:

“Toen Ellen ten Damme in april met haar verhaal over Ali kwam, begonnen mensen te roepen dat zij toch zeker altijd wel haar bekkie bij zich had, hoe kon zij hier acht jaar na dato nog mee komen? Hoe kún je zoiets roepen?”

“Als je een vrouw bent met een mening, als je als vrouw weet wat je wel en niet wil, juist omdat je dat in het leven hebt geleerd, kun je dan nooit bang of kwetsbaar zijn geweest? Ik vind het zó kortzichtig. Het stoort me echt als vrouwen niet worden geloofd.”

Volgens Anouk ziet Ali B nog steeds niet in wat hij verkeerd heeft gedaan.

“Ik ben echt teleurgesteld. Je spreekt al niet af in de studio met oud-kandidaten, je gaat niet ’s nachts bij ze op de stoep staan om ‘verder te coachen’. Kom op, wie dóét dat? Ik begrijp daar niets van.”

“Als je écht weet dat het niet waar is, bel je me. Dan ga je in elk programma zitten om te zeggen dat je het niet hebt gedaan. Als iemand mij zou beschuldigen, zou ik overal gaan zitten: kom maar op met je bewijs.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie zwijgt stemt toe

Gewoon echt een domme vent die Ali ! En is schuldig aan alles . Wat een looser!

Ron ik ben blij dat jij er bij was met alles waar hij van beschuldigd is want anders zou het na al die jaren niet te bewijzen zijn. Kijk zulke getuige als jij hebben ze nodig. Vertel ze maar wat er gebeurt is !!!

Monster!