Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sonja Bakker heeft slaande ruzie met vriend Barry


Plagiaatkoningin Sonja Bakker heeft Nederland voorgoed achter haar gelaten. Ze bevindt zich na alle onthullingen over het plagiaat al een tijdje op Ibiza waar ze inmiddels woont samen met haar agressieve vriend Barry.

Maar het blijkt niet al te goed te gaan tussen die twee. Sonja wordt inmiddels labiel genoemd door een aantal mensen die ook op het eiland wonen. De twee hadden vorige week ook ruzie in een drukke strandtent. Sonja liep boos en schreeuwend weg van Barry om na enkele minuten weer terug te komen en uitgebreid met hem staan zoenen alsof er niks gebeurd was. Hierna barstte Sonja in tranen uit en begon ze heftig te huilen. Het moge duidelijk zijn dat Sonja ze niet meer helemaal op een rijtje heeft.

Een aantal maanden geleden hadden Sonja Bakker en haar vriend Barry ook al een heftige ruzie waarbij zelfs de politie werd ingeschakeld. Achteraf bleek dat Barry die ook aan kickboksen doet haar flink mishandeld had tijdens die heftige ruzie. Barry werd hier namelijk ook door de rechter voor veroordeeld

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gestoorde figuren.
Geen aandacht aan geven.

sonja zit aan de coke en drank
helemaal in de ban van een narcist met losse handen
hij is haar definitieve ondergang geworden
maar ze kiest hier zelf voor