Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Linda de Mol blijkt nieuwe schoonzoon te hebben


Noa Vahle de dochter van Linda de Mol die we steeds vaker als verslaggeefster bij de talkshow Vandaag Inside voorbij zien komen blijkt een nieuwe vriend te hebben.

Tijdens haar werkzaamheden voor de tv blijkt ze namelijk gevallen te zijn voor tv-maker Tim de Wild. Dit nieuws werd nota bene op SBS6 bij Shownieuws bekend gemaakt. De zender van haar oom John de Mol.

Weekend-baas Bart Ettekoven zei er het volgende over:

 “Linda heeft een schoonzoon, want haar dochter Noa is verliefd. We zien haar regelmatig, hè, op televisie. Bij VI en ze was laatst nog bij de zomereditie ook als verslaggeefster in beeld, sportverslaggeefster.”

“Ze heeft ook een sportieve vriend, want Tim is voetballer. Hij werkt achter de schermen van televisie en is een producer. Kijk eens even hoe leuk. Het is geen nieuwe liefde, want ze zijn al even samen, maar het is nu echt out in the open. Ze had gisteren een afstudeerfeestje en dat hebben ze samen gevierd. Fijn toch?”

Of Linda de Mol ook zo blij is met haar nieuwe schoonzoon is nog maar de vraag.

Hieronder een foto van het stel:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik mis Linda op tv maar ik snap het wel als je door een stel loeders op tv erachter moet komen dat je partner een schuinsmacheerder is. Vreselijk hoe dit publieke bekend gemaakt moest worden.
Ik hoop dat Linda een leuke schoondzoon gaat krijgen en dat ze snel weer haar programma’s presenteert. Kop op Linda sta er boven🤗

Jochie -vriendje dochter Linda- zal wel meteen tig baantjes in de media krijgen.
Zo dom altijd die vriendjes-likkerij.
Zo weet een Mol als BN-er nooit of iemand ze echt wil uit liefde of voor de poen & goeie jobs! Net als Jeroen Rietbergen, sinds zijn relatie met Linda kwam hij meteen in al hun programma’s. Oerdom!
Ze wordt gewoon gebruikt. Privé en zaken altijd gescheiden houden!!!!
Je ziet het bij de Ladies of Soul, ze maken een prive-beslissing voor iets zakelijks, en dat is nu een strop.