Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sarah van Soelen daagt Andre Hazes voor de rechter


Dat Sarah van Soelen niet blij is sinds duidelijk is geworden dat Andre Hazes en Monique weer een setje zijn wisten we al. Maar nu blijkt Sarah wel heel gefrustreerd en wil ze zelfs een rechtszaak aanspannen tegen Andre Hazes.

Het heeft alles te maken met de docu van Andre Hazes. Hij is een hele lange tijd gevolgd door een cameraploeg ook toen hij nog met Sarah ging. Maar nu wil Sarah dat Andre haar helemaal uit de docu verwijderd.

Nu zou Sarah gebeld worden door de productiemaatschappij van de docu, maar dat is niet gedaan.

Patty Brard en Evert Santegoed zeggen er het volgende over in Shownieuws:

Patty:

“Sarah heeft er vorige week over gebeld met de productiemaatschappij, zou maandag teruggebeld worden, is niet teruggebeld, voelt zich genegeerd. En nu is de week om.”

“Ze heeft morgen nog een kans. Ze werd vandaag terug geappt van: ‘Zullen we morgen even bellen?’ Ze zegt: ‘Laat morgen dan maar komen, maar zo niet, dan komt er wat anders.’”

Evert Santegoeds:

“Een kort geding ofzo?”

Patty:

“Dat denk ik, maar als je niets getekend hebt, heb je niks getekend, hè?”

 “Zij hebben echt nooit toegezegd dat ze mee zouden werken. Ze zegt nu: ‘Voordat die docu er komt, zijn wij eruit.’”

“Zij en haar familie willen volledig uit die documentaire geknipt worden, want zij weigeren als tussenfase te dienen en opvangcentrum, terwijl ze nooit meer wat van André hebben vernomen. Zeker niet meer na de reünie met Monique.”

“Er is ook nooit meer een bedankje of wat dan ook richting die vader gekomen. Ze willen dus gewoon niet meer in die Videoland-documentaire voorkomen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Familie van Soelen heeft volkomen gelijk.

Nu ze beseft dat ze definitief gedumpt is en geen kans meer maakt, gaat ze wraak nemen. Hoe zielig ben je dan joh!
Accepteer je verlies, net als de bijna getrouwde Moon destijds waarvan jij de gezamenlijke toekomst als gezin om zeep hebt geholpen. Je kickt toch op het BN-er schap dus geniet ervan en wees dankbaar dat je dankzij hem wéér in de picture bent.
Verslaafd aan aandacht als je bent.

Enkele maanden geleden was er voor Sarah en haar familie voldoende aanleiding om, met uitzondering van Rachel, afstand te nemen van André en de hele kliek daar omheen. Dat hiervan nooit melding is gemaakt, is, laten we maar zeggen, een kwestie van fatsoen.
Nu blijkt echter, dat er in de documentaire over André, zonder overleg, nogal wat plaats is ingeruimd voor Sarah en haar familie, maar dezen zitten echt niet op dit soort publiciteit te wachten en dit is op een fatsoenlijke manier aan o.a. hem duidelijk gemaakt
Van zijn kant is het wel begrijpelijk dat hij deze familie er in wil hebben, want dáár behoef je je echt niet voor te schamen, maar alles heeft natuurlijk wel zijn grenzen
Twee maal is er al geprobeerd de zaak in der minne te schikken, maar van enige serieuze medewerking is tot nu toe niets gebleken.

Zielige Sarah.Ze kan haar zin niet krijgen en ze krijgt Andre niet terug. En nu gaat ze van alles zoeken om maar in de belangstelling te staan! Als Andre bij haar terug gekomen was dan hadden we haar niet gehoord !! Wat een zielig hoopje mens die Sarah .

Mooi zo..maak elkaar maar lekker F…jullie verdienen elkaar…soort zoekt soort

Gut gut meid je ben lekker keihard aan de kant gezet,en dan gaan we verder op die toer en dat allemaal met stiefpapa ze centjes want zelf heb je niks, het geld niet en al helemaal het verstand niet !!! Weet je wat jij ben helemaal niks,en weet je wat je heb gedaan allemaal relatie naar de klote geholpen… Je ben een dom eng lelijk opgeblazen jong 🤮🤮🤮

Guttegut, Reneetje, gisteren te lang in de zon gezeten? Je slaat zulke wartaal uit! Uitkijken hoor.

Heavy hè die waarheid EDITH 😉😂😜👊

Hé OTTO, dus jij wil dit gebrabbel als waarheid bestempelen?!

Ik lees op deze site wel eens commentaren dat ik denk: Nou, degene die dit schrijft moet toch wel dicht in de buurt van Monique staan.
Natuurlijk niets mis mee als je het voor iemand opneemt, maar als ik dan het taalgebruik zie, kan ik me voorstellen dat André in het verleden toch wel eens met zijn hoofd geschud heeft.

Ben het helemaal met je eens Judith. En nu ga ik steeds beter begrijpen waarom hij niet staat te trappelen om naar deze omgeving terug te keren.

René 👍👍👍👍

Goed gesproken René ! 👍👍👍👍👍👍
Precies zoals 98% van NL volk erover denkt.
Zielig meisje die mediagekke Sarah.🤮

Haat voor Monique (vanaf dag 1 telkens valse sneren via instagram), wraak op ex André (bij rechter uitvechten: wil ineens niet meer in reallife soap nu ze beseft echt gedumpt te zijn ), wraak op ex ervoor (poging tot aanrijding), nu boos op de media (ze schrijven altijd over mijn negatieve uitspattingen/acties)..🤮😜
Kortom ruzie met alles en iedereen !!!!!
Sarah je kan Rachel de hand schudden, gefrustreerde barbiepop!
Samen tegen de rest van de wereld.😝

Ach Guido, heb het stukje van Gabriëlle gelezen en voor mij is het wel duidelijk.
Als jij iemand dumpt, dus uit je leven bant, waarom wil je die persoon dan toch zo graag in jouw documentaire hebben? Vind je dat niet een beetje vreemd?
Dan blijk toch, dat Sarah meer afstand heeft genomen dan André!!!!!!
En waarom je al die andere onzin moet vermelden, is mij niet duidelijk (of ben jij zo’n gefrustreerde kikker dat je op een prachtige zondag als gisteren niets anders weet te doen)

Wraak wraak wraak..sneue lui die Soelen-tokkies!
Schandalig, als André haar wel wilde was alles okay. Hele jaar is het prima die opnames en nu ineens willen ze het niet meer. Accepteer je verlies toch eens zielige wisselvallige Sarah. Asooos!!!!!

Opritten met dat Soelen- & Hazestuig.
Zo’n asociaal zootje!
Gatver om te kotsen die ordinaire lui.
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

TINY, aan jouw taalgebruik kun je goed zien dat jij van “betere” afkomst bent, dus je hebt alle recht van spreken.

Soelens-familie was eerst zoooop lyrisch van André & tokkie-familie. Vooral stiefpa straalde van oor tot oor op tv.
Goed voor zijn imago, dat was duidelijk!
Had ie al zijn geld niet voor niks verbrast aan verwend kind Sarah.
Ma was er niet heel gerust op op een goeie afloop, was toen al duidelijk.
Die wist dat het labiele karakter van Sarah niet veel kon hebben.
Nu ineens niks meer van alle roem als BN’er willen hebben. Nu Sarah haar en hun imago om zeep heeft geholpen, met al haar boze + jaloerse tweets & obsessie voor André.

JOURI, toen André in februari 2021 in de problemen zat, heeft de familie van Soelen heel genereus de helpende hand toegestoken. En denk jij nou werkelijk, dat een volkszanger, die af en toe een liedje zingt, iets bij kan dragen aan verbetering van het imago van een geslaagd ondernemer zoals de heer van Soelen is?
Het tegendeel is wel waar, maar dat is nu juist iets waar de familie van Soelen niet aan mee wilt werken en heeft dit rechtstreeks aan André laten weten. Dat er dan in de directe omgeving van André één of andere minkukel is (jij weet wel wie ik bedoel) die dit zo nodig naar buiten moet brengen, is natuurlijk walgelijk.
Verder begrijp ik best wel dat jij bepaalde dingen niet snapt, maar dat komt hoofdzakelijk omdat jij je beweegt op het niveau van iemand die op een beledigende manier onjuistheden vertelt over anderen en dat alleen maar ter meerdere glorie van één of andere onbenul.

@Gabrielle;
wat een langdradig gezeik van jou. Leer eens gewoon je punt te maken zonder al dat geblabla eromheen.
& je lijkt wel de buikspreekpop van de Van Soelens. Je laat je voor hun karretje spannen.😆 Duidelijk familie van minkukel Sarah.

Zielig volkje die Sarah & domme familie.
Is de gang naar aandacht alweer voorbij?

Tuig van de richel Sarah en André met hun aso familie 😝😝😝😝😝

De enige juiste woorden in het berichtje van ene Ilda zijn: André en Sarah

Vreselijke nitwit Sarah wat maak je toch een zootje van je leven. 😬
Imago van stiefpa kapot gemaakt.
En jezelf nog meer in de goot geworpen.
Jij zal nooit wat bereiken nutteloos meisje.
Ga wat nuttigs doen met je stiefpa’s geld voor de wereld. Ipv alles verbrassen aan make-up, fillers, botox, nepwimpers & andere onzin.

Sarah zal nooit wat worden gaat alleen voor alle 💩💩💩 !
Destructieve leven is haar favoriete levensstijl.
Zo goedkoop alleen maar met uiterlijk en imago bezig. Zit 0% diepgang in dat meisje.
Dat je zo totaal doelloos door het leven gaat terwijl alles mogelijk is in jouw rijke leven dankzij nep-pa. Ongelofelijk!

Heeeej chickie
Jij bent geboren voor de goot.
Doe je jezelf aan hoef je anderen niet voor te haten. Ruzie met allebei je exen en hun ex-lovers. Kijk eens naar jezelf en je eigen aandeel hierin.
Jij slokt die gozer André helemaal op. Geen kerel houdt dat vol.
Als vriend van André weet ik hoe beklemmend jouw gedrag is geweest. Hij mocht geen stap zonder jou zetten en dan die jaloezie van jou. Hij moest wel met je stoppen er valt met jou niet te leven.
Ga wat aan jouw jaloezie en bezitterigheid doen!!!!