Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Katja Schuurman heeft alweer een nieuwe vriend


Een paar maanden geleden liet Katja Schuurman weten op haar Instagram account laten weten dat het over en uit is met haar 14 jaar jongere vriend Freek. Vorige jaar beviel Katja nog van een dochtertje en ze liet dan ook weten dat ze het jammer vind dat de vader niet in hetzelfde huis zal wonen.

Er gingen overigens al veel eerder geruchten dat het niet lekker liep tussen de twee. Freek noemde Katja eerder de chaos zelve en kon hier en met haar ADHD moeilijk mee omgaan. Daarnaast liet Katja ook nog weten een dwangstoornis te hebben en daar medicijnen voor te slikken. Ook waren Katja en Freek swingers en kregen ze vaak een hotelverbod wegens geluidsoverlast.

Na de breuk zei Katja dat ze graag vrijgezel wil blijven, maar dat heeft ze dus niet echt lang volgehouden. Weekblad Weekend publiceerde namelijk foto’s van Katja en een onbekende man waar ze het wel heel gezellig mee had. Eerst ontkende Katja nog dat dit haar nieuwe vriend was, maar daar kwam ze later toch weer op terug en toen bevestigde dat ze inderdaad een nieuwe relatie heeft.

Het zou vermoedelijk gaan om Niek Schrijvershof een ondernemer uit Pijnacker. Alleen heeft deze man zijn social media accounts flink afgeschermd dus foto’s van hem zijn er niet behalve dan die weekblad Weekend maakte.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Voor hoelang? Denk aan je dochters,Katja!

Jeuk is erger dan pijn

Moet heel Nederland dit nu weten.
Er zijn belangrijkere zaken, te delen.
Katja ga gewoon aan het werk.

Leuk voor de kinderen
De ene man is t huis nog niet uit of ander komt er weer in.
Blokker gelukkig en alleen met je meiden
En als zij slapen of bij papa zijn…doe jij jouw ding

Deze vrouw zal nooit te lang alleen zijn. Het is een mooie vrouw waar vele mannen (en vrouwen) over fantaseren. Ik hou van mijn vrouw maar mocht Katja interesse voor mij tonen, dan was de keuze snel gemaakt. Des te ouder zij wordt, des te mooier…maar ook des te aparter, wordt zij. Ik heb al jaren een zwak voor haar en mijn vrouw weet daarvan. Zij zegt hetzelfde…zij zou mij ook meteen verlaten voor haar, haha.

Hahaha 😂😂🤭

Katja is aandachtsverslaafd en kan absoluut niet alleen of met zichzelf zijn.
Ze heeft constant bevestiging nodig van een partner.
Ook deze nieuwe scharrel zal uiteindelijk niet met haar borderline-gedrag kunnen leven, net als Thijs en Freek.
Meteen nu maar weer een andere lover midden in haar liefdesverdriet, zoals meestal na elke relatie.
Ga eens aan jezelf werken Katja! Zoek de diepgang eens in jezelf ipv in afleiding als feesten, mannen, drug/drank e.d.
Weglopen voor jezelf elke x heeft je nog niet veel positiefs gebracht.
Ouders van Katja en zus zullen wel veel zorgen hebben, meiden hoppen van de een naar de andere (veel jongere) kerel. En vlak voor de overgang nog gauw even een baby erbij.😏🤪🙄
Ze laten zich allebei volledig door hun lusten leiden. Lang leve de lol!
Ook alle geld erdoor heen jagen altijd zoals Katja onlangs zei, sparen voor toekomst van haarzelf en kinderen heeft ze nog nooit van gehoord. Heerlijk voor naar zo’n leven zonder verantwoordelijkheden nemen en elk impuls volgen. Eeuwige vrijheidsdrang en toe aan vernieuwing en spanning!

Katja heeft gelukkig weer een man in bed, wéér is het haar gelukt zonder een moment aan Freek, de vader van een van haar kinderen, eveneens haar laatste liefde te denken. Haar liefdesverdriet verdween als sneeuw voor de zon, hoe doe je dit Katja?? Wat doet dit met jouw kindjes, vooral voor de oudste, dat lijkt mij nogal heftig voor haar. Je bent nu 47 jaar, wat zijn jouw prestaties in je leven, alleen een paar jaar GTST daarna helemaal niets als ik het goed heb. Freek moet het nogal zwaar met jou gehad hebben vanwege jouw bipolaire stoornis en jouw veel te ruime geest, alles moet toch kunnen Katja? Helaas is het leven niet alleen mannen en lol, dat schijnt volkomen langs je heen te gaan. Griezelig hoor als je zo diep bent gezonken. Denk eens niet alleen aan jezelf maar ook aan jouw kinderen, die horen op de eerste plaats te komen, ga écht wat met je leven doen zodat ze later trots op je kunnen zijn. Het kan nu nog, ga als het moet hulp zoeken en weer op beide benen staan, nogmaals het leven bestaat niet alleen uit feesten, lol en mannen.