Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wilfred Genee wil toch door met talkshow


Dat de talkshow Vandaag Inside is gestopt is bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Het stoppen van de talkshow had alles te maken met de kritiek die er kwam nadat Johan zei dat hij een kaars in een bewusteloze vrouw had gestopt nadat ze hem ondergekotst had.

Johan had er genoeg van en zei dat die ging stoppen met de talkshow. Dit kwam ook mede omdat Talpa niet achter de heren ging staan en zelfs eisten dat ze een voorgeschreven briefje zouden gaan oplezen om excuses te maken.

Johan weigerde dit en Wilfred en René zijn loyaal aan Johan. Dus toen Johan besloot te stoppen zeiden Wilfred en René dat ze ook niet zouden blijven. Maar nu blijkt dat Wilfred toch gaat kijken of er nog iets mogelijk is. Wellicht gaat Wilfred met John de Mol praten en proberen om Johan weer over te halen om terug te keren met garanties natuurlijk.

De talkshow van de heren zal dan pas op zijn vroegst na de zomer terugkeren. Het is dan wel de vraag in welke vorm dit zal zijn. Het zou zomaar kunnen dat de dagelijkse talkshow sneuvelt en dat de heren weer maximaal 2x per week zullen aanschuiven aan de talkshow tafel.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik zou graag willen dat ze terug komen op de buis want voor mij is er geen enkele andere talkshow die ik kan waarderen.
Ik hoop dat de drie heren een opening kunnen vinden om terug te keren op de tv met een talkshow die puur is.
Met een talkshow waarin alles wordt gezegd zoals het in feite is. Met een talkshow zonder ‘correct gedoe’ want daar hebben we genoeg van vind ik.

J gruizenga ik had het niet mooier kunnen zeggen , ben het helemaal met je eens.De ja en nee knikkers hebben we al genoeg op tv

Het enige programma waar je om kan lachen en waar ik me echt op verheug. Neem de opmerkingen niet te serieus. Dat is de kracht van dit programma. Het blijft kantine praat en serieuze programma’s zijn er al teveel.
De mannen durven ongezouten hun mening te geven. Hoe fijn is dat.

Super programa ,voor mij doorgaan met de mannen die er waren. Super man Jhon de Mol doe dit zo snel mogelijk.
,

Ze moeten terug komen en talpa moet niet zo zielig doen en de journalistiek weten wat ze schrijven en niet de zaak overdrijven

Voor mij hoeft hij niet terug te komen als je over iedereen wat heb kom je zelf ook aan de beurt

Lekker terug komen en gewoon als vandaag insiders.

Helemaal oke. Het is een verademing om hen te zien en te horen. Ondanks dat ik het niet altijd met hen eens ben.

Ik zou het fijn vinden dat zij weer terug komen.

Niet meer terug komen.Heintje Davids effect.

Ik hoop dat ze er gouw weer zijn , iedereen die hun geluid niet kan waarderen stemt op een andere zender af , die zijn er genoeg.

De heren moeten terug op de buis, wij leven in een vrij land en moeten tv ook op deze manier kunnen maken. Als er een programma is die nog steeds open en eerlijk is in hun mening dan is het bij deze heren. TALPA dit is nog een programma met veel kijkers, dus gaan jullie maar zorgen dat het terug komt. Het is zo saai op de NL tv, het is allemaal van hetzelde. Met talkshow Inside kun je lachen en alles komt aan bod. Welke programma s ik ook nog leuk vind zijn, Gilles en De Meilandjes. Ook vrije mening en lachen. De Rest is klote

Vreselijk die woke types.
Die zelf nooit iets geks of ondeugend hebben gedaan in hun jeugd.
Lekker schijnheilig haha!🤣
Grapje snappen die dombo’s niet.
Allemaal misbruik-slachtoffers, die hun stress op elke grap en opmerking projecteren en de werkelijkheid niet meer zien.
Sneu hoor als je zo in het leven staat.

Waarom bij Talpa. Is er geen andere zender geïnteresseerd. Johan zei tenminste waar het op stond. Schande hoe hij gecanceld werd.

Zo snel mogelijk terug op de buis dit geluid wordt gemist. De eerlijk praat de menong die verteld wordt het hart op de tong. Uniek programma waar geen gelijke in is. Beter als dat eindeloos gezever bij op1 en jinek waar veel gepraat wordt maar niks gezegd hypocriete bedoeling.

Talpa is niet heiliger als de paus.
Wat denk je wat er in studenten huizen gebeurd.
En stoppen we ook met Uitzenden van films waar verrichtingen en moorden in voorkomen.
Johan welkom terug op de buis jij bent echt!!

Ik hoop dat de Heren terug komen want ik ga niet na die meilandjes kijken. Kom op Johan laat Talpa zien dat je echt ballen hebt.

Gewoon elke dag, was een mooie afsluiter van de dag altijd.

Wij kijken nu naar geen talkshow meer
Schandalig dat ze zo met Johan Derksen omgaan
Om alles te canselen hoop echt dat Talpa nadenkt en VI gewoon weer op de buis komt
I.p.v Meilandjes de
zakkevullers

Je mag nooit open zijn
Voorbeelden
Inmijn leraaropleiding moesten we bepaalde spraak voeren zoals
Lui is activiteits gestoord
Dom is zwak begaafd
Nieusgierig is breed maatschappelijk georienteerd
Ik heb dit geweigerd uit te voeren eenvoudige mensen snappen het niet
Het koste me bijna mijn diploma

Kom maar terug

Hopelijk komen ze gewoon weer dagelijks terug op tv. Programma’s voor woke ja knikkers zijn er al veel teveel. Het is echt niet voor niks dat er steeds minder mensen naar de publieke omroep kijken.

Zal top zijn als ze terug komen

Maakt een enquete .hoeveel personen willen dat de drie mannen terug keren
Als het meer dan 65 % haalt moet het doorgaan

Tuurlijk moeten de mannen weer terug komen , het enige praatprogramma waar je gewoon kan en mag zeggen en waar de vrijheid van meningsuiting niet op slot zit . Dus hoppa weer terug op de buis , 👍

Goed idee!! Misschien niet meer 5x per week. 3x zou ook kunnen. Ma-Wo-Vr. Zou mij al heel blij maken

Terug keren zo snel mogelijk.

Helemaal gelijk, laten stemmen.

Ja het zou goed zijn als ze terugkomen

Goed idee ,stemmen dat v.i terugkomt

Kom aub terug mannen.

15 jaar van jullie genoten.

Humor luchtig oprecht
Dat is nergens te zien op de buis.

Die paar zeikerds die niet alles zien en weten hoe het bedoeld is namelijk lachen.
Grappen op het randje, heel soms erover ( onder het mom van satire)
5x in 15 jaar een relletje door azijn zeikerds.

Kijk naar de grote groep fans en mensen die jullie wel waarderen. ( kijkcijfers )

Daar doen jullie het voor…

Ik praat nu voor mezelf want ik keek alles 15jaar lang en verheugde me er echt op.

Hopelijk tot snel !!!

Van mij hoef het niet

Ja door gaan met dat progamma.

Mooi zo , eventueel 2 pw.Derksen heeft honderden andere problemen behandeld.e. Nu een raar geintje van uit zijn Jeugd??! Dit m aanrekenen tussen 4 dronken mensen !??! En hij wou ook nog Johnnie de Mol wat uit de wind houden.zo gaat t met de moraal hier ….(..kijk ook eens naar je zelf)

Graag terug komen. we missen het programma

Hun

Helaas krijgt hij weer een kans.

Gelukkig wel. Zou erg fijn zijn. Wordt nu al door de meerderheid gemist.

Krijgen ze in Den Haag ook

Voor de hoeveelste keer komen jullie weer terug,ik heb zo,n vermoeden dat jullie allemaal media gek zijn en om aandacht vragen,hier prik ik dus zo doorheen.eerst kappen en dan weer terugkomen,hou je rug eens recht en laat je eigen niet door de Mol dicteren,DRAAIT ALLEMAAL OM GELD ,boeven zijn jullie!!!

Zo mag jij er over denken(kijk jij liever naar shownieuws en boulevard) die hebben NIETS te melden er zijn zowat een MILJOEN mensen die ELKE AVOND KIJKEN dus is er behoefte aan een EERLIJK PROGRAMMA en dat BRACHTEN ZIJ.

Jaloers?

Dat is een goed plan ,maar Johan Derksen erbij ,kijk op dit naar

Ze moeten terug zo snel mogelijk, daar kon je nog eens mee lachen, dat hoef je tegenwoordig toch nergens meer om…niks als ellende op die buis

Zwak

Denk niet dat VI terugkomt, Genee kan dat wel willen, maar Derksen en Gijp aan een vocale leiband???no way.

Niets voor Viaplay?
Is toch een sportzender en nu kunnen ze een echt goed programma inlijven !

Veel mensen zouden dit toejuichen, het programma wordt nu al gemist

Een mooi initiatief van Wilfred en ik durf te stellen dat ik namens heel veel volgers van het programma spreek. Want dat is de laatste tijd wel duidelijk gebleken. Laten ze gewoon weer het oude vertrouwde VI op de buis brengen.

Weg net de kleine Baantjer. Trio terug andets geen Talpa meer voor mij.

Zie ze graag terug.Je moet er doorheen kijken.Alleen als Johan wel vrijuit kan praten

Johan Derksen heeft totaal niets verkeerd gezegd. Alleen gezegd “Andere tijden, toen deden we dat, helemaal fout natuurlijk”. Wilfred legde de klemtoon op het feit dat het wel vunzigheid van twee kanten was.
Alleen die meeloper René zat goed fout door alleen maar hard om zijn baasje te lachen zonder enige nuance. En dan later laf zeggen dat hij het niet geloofde. Zelfs als het gelogen was, had hij niet zo dom moeten lachen.

Maar de echte hypocriete dom kop is Eva Jinek. Zij lacht om een 100% eenzijdige aanranding met geweld welk verhaal op haar verzoek wordt verteld.
Waarom pakt justitie haar en die dader niet meteen op?

Geweldig als Johan het weer wil gaan doen maar dan moet hij wel kunnen praten als voorheen. En niet met de handrem erop. Zeggen wat hij denkt en voelt. We leven in een land van het vrije woord en diegenen die er zich aan storen hoeven niet te kijken.

Niet doen geloofwaardigheid is dan helemaal weg wel jammer altijd genoten van Vi

@Corrie Derksen zei tenminste waar het op stond😳 Heb je de brief wel gelezen van het slachtoffer die deze lelijke vieze slons van een boeren vent met een kaars had bewerkt en dacht dat is ff grappig op tv te vertellen?

Genee en van der Gijp mogen terug komen voor mijn part. Maar die lelijke afschuwelijke vuns mag weg blijven en koeien gaan melken of iets anders nuttigs gaan doen. Bah

Waarom wordt deze lelijkerd wel beschermd en een Borsato, een Ali Beest, de Munk , Vies Jeroentje of een Glennis Grace niet? Dat is toch een dubbele standaard? Puur te maken met de ( mis) gun factor. En egoïsme om dit programma verder te bekijken. Iedereen die deze vieze man terug wil op tv is een hypocriet. Vieze Jeroentje sprak ook vrij maar die mag niet meer op tv? Die ouwe kwal wel en de iets jongere vunzen en vechtjassen dus niet. Belachelijk Hij heeft die vrouw haar leven weer helemaal overhoop gehaald mensen. !!!

Deetjuh wat een onzin kraam jij uit zoals meestal. 😛

Deetjuh:
Er waren 4 dronken mensen, die vrouwen zijn niet die lieve brave schatjes zoals jij ze ziet.
Zich stomdronken zuipen, met kerels meegaan, kotsen over ze heen🤮, naakt op bank liggen.
Echt chic hè?😬🤣
Ze zijn zelf verantwoordelijk voor hun losbollige gedrag.
Respect voor die mannen, die zijn weggegaan ipv toch te doen waar die vrouwen en zij voor zijn gekomen.
Puur alleen een geintje toen ze weggingen.
En jij maakt er een heel drama van.
Mens, doe toch eens normaal!🙄
Of verwerk je eigen trauma of werk aan je haat t.o. mannen.

Jeeetjeeeee Deetjuh..
Nog nooit van de 70’s gehoord?🤣🤣
Ga eens een documentaire uit die tijd kijken. Bijna iedereen ging los toen!

Die wilde meiden van destijds waar jij je zo druk om maakt, hebben zelf de keus gemaakt zo los te gaan met drank e.d.
Ze hebben er ws hard om gelachen achteraf of konden zich er niks meer van herinneren.

Is sowieso een leermoment voor ze: ga ik zo door me elk weekend klemzuipen en met mannen mee of ga ik een iets andere weg in.

Zij zijn zelf verantwoordelijk voor hun gedrag.

Wat een overdreven gezeik @Deetjuh😂😂😂😂😂😂😂😂🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮😬😬😬😬😬😬🤪🤪🤪🤪🤪😛😛

Sneu Deetjuh dat jij zo te horen ws ook zoiets ook hebt meegemaakt.
Vandaar ws zo’n overtrokken reactie.
Ga uit die slachtofferrol & projecteer je negatieve gevoel daarover niet op een ander.
Jij weet niet hoe die vrouw zich voelde, dus niet oordelen & je fantasie erop loslaten.

Zuipen en met jongens meegaat was hun eigen keuze.

Was een nepbrief Deetjuh, goed lezen het nieuws!😉

Gijp & Derksen gaan echt niet meer met die losers van Talpa in zee.
Andersom ook niet, de contracten zijn al verscheurd.

Prima als dit dan 2 keer per week is , maar ik hoop dan dat de heren geen consessies doen over wat wel en niet kan besproken worden.
Geen politiek correct en voor gekauwd Op 1

Dat zal geweldig zijn, dat was de enige zender waar nog gelachen kon worden, die (dames)die er niet tegen kunnen hoeven niet te kijken, er zit op elke TV een uit stand op,dus HEREN kom terug

Sowieso jammer dat het programma is gestopt. Nederland valt over z’n eigen preutsheid heen.
Ieder weldenkend mens weet dat
De heer Derksen bedoelde te zeggen dat bijna iedereen wel iets in zijn of haar leven waar ie niet trots op is.
We gaan steeds minder naar de Kerk. Maar ZIJN ROOMSER DAN DE PAUS.
#LATENWEWEERNORMAALDOEN

Ik mis het al .gister avond was bijna niks bijzonders op tv .dan voel je het gemist van die heren .⁹

Johan kan beter van zijn pensioen gaan genieten.
De hond uitlaten in Grollo.
Prachtig toch?

Ik ben een slachtoffer en heb dit meegemaakt werd echt ziek naar zijn zogenaamde verhaal hij beseft nietwaar hij mij heeft laten voelen en de herbeleving daarna plus nachtmerrie niet te vergeten hij is zelf geen vrouw en de lachende menigte echt de pijn die dit deed vreselijk, een ware nachtmerrie voor mij met gevolgen want tv kijken zonder angst is moeilijker als ooit maar weg gaan is geen oplossing,hij loopt weg,ik niet leef hiermee ,en hij,moet er mee dealen en leren omgaan met vrouwen,succes

Lily..Als je er zo mee zit ga dan aan je trauma werken!😬
Je zal in je leven nog vaak genoeg zoiets lezen of horen, dus ga in therapie!
Je kan niet verwachten dat de hele wereld zich een jouw sores aanpast.
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen issues en leven. Net als ik voir mijn trauma’s, daar val ik jou ook niet mee lastig.
Val een ander niet lastig met je shit!

@LILY
Dan moet je het tv meer komen of krant lezen. Gewoon zappen als het me niet bevalt!
Ga je in EMDR therapie, als elk ding je van je apropo brengt. Je weet dat VI grof en gek is, kijk dan niet mens!
Niet jouw problemen op een ander projecteren. Als we met iedereens trauma-verleden rekening moeten houden moeten we tv, bioscoop, kranten &alles afschaffen om die tere zieltjes te sparen.
Belangrijk om voor jezelf duidelijk te krijgen waar je niet tegenkan & daar naar leven.
Slachtofferrol wordt niemand beter van! Wordt eens volwassen, je bent geen klein kind meer.

Lily Lahaye, als jij je trauma een plekje geeft kan je dat parkeren en dat loszien van zo’n grap als bij VI. Zolang jij je eigen issues niet oplost, blijft dit een open wond. En projecteer je dut soort grappen op jezelf.
Je hebt toch een afstandsbediening?
Beter gebruik van maken voortaan!😉

Ps: die vrouwen waren straalbezopen en gingen zelf met mannen mee al kotsend, dus zijn sowieso absoluut geen onschuldige lieve brave vrouwen. Denk daar maar eens over na.🤣

Lily: niemand dwingt je om VI te kijken dus hoezo doe je dat toch???
En ga toch eens aan de slag met jezelf.
Laat je niet zo van slag maken door je eigen problemen. Dan zal je niet meer deze overdreven reactie erop hebben (door je emmers vol ellende die je loslaat op zo’n moment).
Ga eens informeren naar trauma-coaching.

Kom alsjeblieft zo snel mogelijk terug en dan graag in vorm zoals het was. Vol met humor een uitglijder zo lekker ongezouten en eerlijk zonder handrem

Nooit meer op een commerciële televisiezender alsjeblieft. Veel te veel onnodig gedoe.

Gewoon een YouTube kanaal beginnen en de regie in eigen hand houden.

Helemaal niet jammer, moet niet meer terug komen, walgelijk die 3, kijk er al lang niet meer naar.

Een beetje slap van die Wilfred Genee. Het één zeggen en het ander doen.

Zou mooi zijn, maar dan zonder Genee.

Johan ,af en toe een beetje remmen ,maar ben fan.
En een vrouw.

Terug op de buis maar wel zonder muilkorf.

Terug op de buis maar wel zonder muilkorf. Het vrije woord en meningsuiting dient verkondigd kunnen te worden de buis.

Nee joh. Gewoon online verder gaan, 5x per week om 21.30 uur. Geen last meer van zenderbazen of deugend Nederland . Lijkt me het beste.
En dan nog dit: stem voor de Online Radio Awards! Beste podcast: Vandaag Inside. Beste presentator: Johan Derksen. Beste radio station: Arrow Bluesbox Radio ;). #spreadtheword

Liefst zo snel mogelijk terug!

Denk dat het tijd wordt dat hele zooitje van John de Mol is wordt opgedoekt einde aan de Dictatuur van de mol en consorte je mist er werkelijk niets aan.

Weg met die Dictatuur van de Mol en consorte je mist er werkelijk niks 90 % is gejat en rest gewoon slecht.

ZOU HELEMAAL TOP ZIJN als ze weer terugkomen , dan kan er weer gelachen worden en Laten de Zeikers ff lekker naar een andere zender kijken, is niet verplicht dat je kijkt n.l .Laat die mannen nou eens met rust

Wat zou het een feest zijn als ze terug komen, ik kijk er nu al naar uit. Wat mis ik de mannen!

Door gaan Door gaan ja zeker. Goed voor Julie als HEREN .EN WIJ VINDEN MET 65% SUUUUUUPER LEUK. LAAT ONS NOG EENS LACHEN. DIE PAAR HONDERD JAAR DAT WE HIER ZIJN. VEEL SUKSES.

@LILY
Dan moet je het tv meer komen of krant lezen. Gewoon zappen als het me niet bevalt!
Ga je in EMDR therapie, als elk ding je van je apropo brengt. Je weet dat VI grof en gek is, kijk dan niet mens!
Niet jouw problemen op een ander projecteren. Als we met iedereens trauma-verleden rekening moeten houden moeten we tv, bioscoop, kranten &alles afschaffen om die tere zieltjes te sparen.
Belangrijk om voor jezelf duidelijk te krijgen waar je niet tegenkan & daar naar leven.
Slachtofferrol wordt niemand beter van! Wordt eens volwassen, je bent geen klein kind meer.

DEETJUH
Hoe dom ben jij nou???
Die brief was FAKE!!!!!
Overal is dat aangekondigd, is door die advocaat opgesteld.
Hoe simpel ben jij?????🤪🤪🤪🤪
Ziekelijk jouw overdreven reactie, zelf altijd de braafste geweest & nooit jong en wild. Lekker schijnheilig!