Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Het is een grote gore en vieze bende bij Peter Gillis


In de serie Massa is Kassa met Peter Gillis kwam gisteren Rob Geus even op bezoek om het zwembad te inspecteren op het vakantiepark. Rob Geus kennen we natuurlijk allemaal nog wel van het succesvolle programma de Smaakpolitie waar hij bij restaurants op bezoek ging om te kijken of de hygiene op orde was.

En blijkbaar had Mark de zoon van Peter hem uitgenodigd om ook even het zwembad te inspecteren, maar daar had hij achteraf vast veel spijt van. Het bleek namelijk een hele gore bende te zijn. Met veel schimmel, roest en een bosje schaamhaar dat in het zwembad rond dobberde.

Bekijk hieronder het filmpje met Rob Geus die het zwembad inspecteert.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Schandalig dat zo`n zwembad nog open mocht zijn.
Snap niet dat zo`n zwembad bij keuring niet is afgekeurd.
Maar Petertje denkt alleen aan geld incasseren maar uitgeven ho maar.

Nou daar hoefde Rob Geus niet voor te komen.Weet uit eigen ervaring dat het daar een grote bende is.Zijn toen we daar op vakantie waren eerder naar huis gegaan.Het was vies ,oud en kappot.Nee dan zit ik liever thuis dan daar zoveel geld aan te spenderen.Was 1 keer maar nooit meer naar de vakantieparken van meneer Peter Gillis.

Peter kan wel dure auto’s kopen maar zijn parken schoonmaken ho maar.
En dan nog een bronzen beeld van zichzelf laten maken, belachelijk komt in de Efteling te staan zeker.

Als holle bolle Gijs

Hoe ken dat nou Peter dat ze dit over jullie bedrijf schrijven. Ik Peter doe in de winter vrijwilligerswerk op een camping in Frankrijk. Camping terme d’astor misschien moeten we een keer afspreken. Gr Peter

Verbaasd dit iemand?????

Je vraagt je af wie de veiligheid controleert…

Stom de reclame van uit gekookt rondom dat vieze gore zwembad.

Peter moet eens een fatsoenlijke schoonmaakploeg inhuren. Geen onderbetaalde,onverstaanbare Poolse vrouwen. Hij zal spijt hebben Rob Geus ingehuurd te hebben. Deze werkt niet voor een handjeklap salaris en ik denk dat andere parken iet meer bezocht zullen worden door Rob. Petertje zal er echt niet meer geld tegenaan gooien om zijn parken op te knappen. Hij heeft nog wat andere narcistische plannen. Na een bronzen beeld zal hij wel weer iets verzinnen

Heb 2 keer meegemaakt dat de Geus na toiletbezoek zijn handen niet waste. Is dus nu goed op zijn plaats.

Er is al zoveel smerigheid te zien geweest in de serie. Om het over een totaal gebrek aan management maar niet te hebben. Communicatie? Wat is dat? Begrijpend praten dan? Géén idee. Maar wanneer de al deze dommigheid en smeerboel op tv hebt gezien en je gaat alsnog naar een van die gammele parken moet je ook niet klagen. Dan verdien je smerige familie ook.