Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sonja Bakker doet schokkende onthulling


Plagiaatkoningin Sonja Bakker was te gast in in de talkshow van Jeroen van der Boom en daar ging het natuurlijk over het plagiaat schandaal.

Volgens Sonja moet de media nu maar eens ophouden met de beschuldigingen. Volgens Sonja heeft ze genoeg het boetekleed aangetrokken.

Sonja zei er het volgende over:

“En dát vond ik jammer van de media. Als je een heel groot bedrijf hebt waar je twintig jaar hard voor hebt gewerkt, dat ineens álle boeken plagiaat zijn of dat ik geen eens kan koken.”

“Dan denk ik: ja, maar wacht even. Mijn hele levenswerk ging in één keer: bám! Ja, vreselijk. (…) Ja, mijn kinderen waren ook heel erg verdrietig. Mijn oudste kinderen zien gewoon dat er een beeld van hun moeder wordt gecreëerd door de media dat niet helemaal terecht is en die te zwart-wit wordt.”

“De media is hard. Je komt niet zomaar in de Dikke Van Dale. Elk huishouden heeft bijna een boekje van Sonja. Ik heb zóveel mensen geholpen.”

“Ik voelde me dan klein worden, heel klein. Ja, dan ben ik gevoelig. Ik was ook gewoon boos. Ik heb op een gegeven moment een telefoon gegooid, van: rot allemaal maar op.”

Al haar plagiaat is dus maar de schuld van de media die het allemaal opklopt en zij kon er dan ook niet veel aan doen. Jammer dat Jeroen van der Boom niet een paar kritische vragen heeft gesteld. Want hoe kun je nu boeken maken waar de foto’s en teksten exact één op één gekopieerd zijn van bekende foodbloggers.

Owja Barry haar agressieve vriend die Sonja mishandeld heeft en waar hij voor veroordeeld is door de rechter was ook aanwezig in de talkshow.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Neem nog n drankje, Son. Samen met die gluiperd van je.

Het gerucht gaat dat het Colombiaanse marcheerpoeder ook al rijkelijk door dat oplichtersneusje gaat.
Een nieuw cokeboek zal er dan ook snel weer komen, nu met foto’s van Son en die gluiperd die haar onder invloed de hele kamer doorbeukt.

Sonja treft zelf geen schuld zegt ze.De media is de schuld van alles.Ja ja.
Gelukkig heb ik geen boek van mevrouw Sonja in huis en het zal hier ook niet in huis komen.

ze probeert onder de klachten over haar heen te komen

Die heeft iedereen genaaid, haar lezers met gejatte zooi , de eigenaren daarvan ook En probeert ze weer schattig sneu te doen! Die heeft ooit een LOI cursusje gedaan en dankzij een handige man dit bereikt . En wat zij vertelt is onzin Ze is al DRIE keer betrapt op jatwerk

Wat een vreselijk leed is haar aangedaan vindt ze zelf.
Jeroen v.d Boom houd je niet meer met zulke mensen bezig .Je programma Hazes en hoge bomen zijn beide waardeloos

Ze gelooft haar eigen leugens nog ook. Triest wijf.