Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Krijgt Anne Rose haar zin van Andre Hazes?Eergisteren lieten wij weten dat Andre Hazes en Anne Rose hun eerste heftige ruzie hebben gehad als koppel. De ruzie ging erom dat Anne Rose de management taken van Andre Hazes over wilde nemen. Anne Rose doet deze taken nu al voor Rachel Hazes nadat ze Nino de vorige manager van Rachel er op een hele smerige manier uitwerkte en het baantje van hem overnam.

Maar Andre schijnt zijn neef Djarno en Sjoerd die beide het management van Andre doen niet aan de kant te willen schuiven. Volgens een insider mag Anne Rose zijn neef Djarno en Sjoerd best assisteren bij sommige taken, maar Andre is niet van plan Anne Rose alle macht te geven.

Maar daar lijkt Andre nu toch op terug te zijn gekomen. Want het schijnt dat Sjoerd die samen met Djarno de management taken voor Andre op zich nam sinds kort niet meer actief is voor Andre. En dat is heel opvallend net 2 dagen nadat Andre en Anne Rose hier ruzie over kregen.

Het lijkt er dan ook op dat Anne Rose de plek van Sjoerd zal gaan innemen en dan heeft ze eigenlijk precies hetzelfde geflikt als bij Nino de oud manager van Rachel Hazes. Die Anne Rose werkt echt iedereen eruit zodat ze zelf deze belangrijke posities kan innemen en Andre en Rachel trappen er beide in.

Ik zou zeggen Djarno kijk maar uit, want jij bent het volgende slachtoffer van Anne Rose. Ze zal hem er vast ook proberen uit te werken en dan heeft ze wat ze wil. Ze is dan namelijk niet alleen meer de vriendin van Andre, maar beheert ook zakelijk alles. En vergeet niet dat ze ook al alles zakelijk beheerd voor Rachel Hazes. Zo en sluwe op macht beluste meid heeft Andre nog nooit gehad, Dat kan heel fout aflopen als Andre haar zou dumpen.

11 Reacties

 1. ikkem

  Wij horen binnenkort of Andre dom is of juist niet!? 😯

 2. Jan

  Doet hij toch zelf straks berooid weet hij meteen wat zijn vader ook mee heeft gemaakt
  Maar geen medelijden mee doet het zelf hij had het zo goed bij monique maar net als zijn vader loopt hij zijn … achterna

 3. Zou haar nu maar alvast dumpen zoooo bijzonder is ze niet!!! je heb hele grote fouten gemaakt trol met die junk en nu met dit losertje…de enige echte die alles goed bedoelde en achter je stond voor 💯 laat je zitten ,meer naar je hoerige moer luisteren🤮🤮dan kom je er wel 😂😂

 4. LISA

  zo een rat is precies wat ze verdienen!!!

  en dat past heel goed bij Rachel en Andre,

  de enige normale in dat gezin is Roxeanne

 5. Nellie

  Oei oei oei 🤨André kijk uit 🤔

 6. Bianca

  Hij moet niet in trappen die andre laat je neef maar doen dan ben jij niet meer baas over jou geld ana Rose wil gewoon de baas spelen

 7. Als dat verkeerd afloopt zou dat z Andre’s eigen schuld zijn.
  Daar hoeven we ‘m.i. geen medelijden dan mee te hebben

 8. Smits

  Die meid deugt niet en die gaf ik nooit de macht over financiële. Zaken enz never nooit niet ze gaan pas met mekaar, is André nu zo dom, is Rachel zo graag van Monique af dat ze deze Anne Roos hem kapot laat maken, , of zijn ze beide zo blind

 9. Lynda

  Hij schijnt het dan niet anders te willen toch?

 10. Lekker terug gaan naar Monique en je zoontje. Die keurige dame heeft nog nooit gereageerd op en over André Jr. Dat is pas een top-vrouw. En laat je moeder los. Kijk wat voor puinhoop zij van haar leven heeft gemaakt.
  En gedraag je nu eens als een echte man-vader. Zij is de topper.

 11. Yvonne

  Straks is ie iedereen kwijt, zijn ma regelt deze scharrel voor hem zowel privé als zakelijk & zorgt dat hij zijn neef dumpt.
  Straks levenslang ruzie met neef Djarmo hierdoor. En dat voor een van zijn vele scharrels. En voor zijn narcistische ma die hem liefst voor zichzelf wil. Hoe dom kan je zijn. Die gozer heeft echt geen karakter en gaat met alle winden mee.

Geef een reactie