Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B bruut beroofd bij zijn huisAli B laat weten gisteravond bruut beroofd te zijn toen hij met zijn chauffeur zijn straat in reed bij zijn huis. Er stonden gewapende gemaskerde mannen Ali op te wachten en ze grepen naar zijn peperdure Rolex horloge.

Ali B heeft geluk dat hij en zijn chauffeur niet gewond zijn geraakt. Ook zijn de overvallers niet het huis ingegaan waar Ali B zijn vrouw en kinderen zich bevonden.

Het wrange is dat Ali B eergisteren nog in de talkshow Op1 zat en daar aan het opscheppen was over zijn dure horloge. Ook gaf hij vorige week in het Parool nog een interview en daar was hij ook weer aan het opscheppen over zijn peperdure horloge. Hij zei in dat interview namelijk het volgende:

“Het is ten opzichte van andere rappers echt een cool klokje. Veel rappers hebben een gouden klokje, maar dit is de koningin onder de Rolexen. Platina. Rappers kijken ernaar en denken: shit.”

Een aantal weken terug werd Lil Kleine ook al overvallen van zijn horloge ter waarde van 180.000 euro na een feestje op een parkeerplaats. Lil Kleine pronkte een uur daarvoor nog met zijn horloge op verschillende filmpjes die op het feest werden gemaakt en op zijn Instagram account werden geplaatst.

Hieronder een filmpje welke Ali B direct na de overal online plaatste en verteld dat hij zojuist is overvallen.

  1. Isa

    Ik vind dat niet leuk voorvje

  2. Joke

    Eigen schuld moet hij maar niet zo opscheppen.Kan beter een horloge van een paar Euro’s omdoen.
    Wil het niet goed keuren dat het gebeurd is

Geef een reactie