Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat niet goed met Olcay Gulsen, ze is doodziek


Olcay-Gulsen

Olcay Gulsen die normaal gesproken de bladen siert met haar stralende verschijning en ondernemerschap laat haar volgers op Instagram in spanning met onthullingen over haar gezondheid die allesbehalve rooskleurig zijn.

“Vraagje voor een kennis… Wie is er ook al weken compleet naar de klote door een longontsteking?” Dit was de alarmerende vraag die Olcay Gulsen afgelopen weekend aan haar volgers stelde.

De situatie lijkt ernstiger dan eerst gedacht aangezien Olcay ook een foto deelde waarop te zien was dat ze uitgeput op de grond lag. “Sunday mood na een week in bed”, schreef ze een beeld dat haar volgers niet onberoerd liet. Hartverwarmende reacties stroomden binnen met boodschappen die varieerden van medeleven tot aanmoedigingen voor een spoedig herstel. “Wist niet dat je een longontsteking had, maar word snel weer de oude”, schreef een volger, terwijl een ander opmerkte: “Word snel beter Olcay, ik zie aan je gezicht dat je heel erg vermoeid bent!”

Ondertussen in het rijk van de liefde heeft Olcay vorig jaar de knoop doorgehakt en een punt gezet achter haar relatie met Ruud de Wild. Een stap die haar, naar eigen zeggen, een hernieuwde levensvreugde heeft gegeven. “Ja! Ik sta iedere dag positief op, heb veel energie en zin in het leven”, deelde ze enthousiast met haar volgers.

Toch blijkt het water onder de brug tussen Olcay en Ruud niet zo kalm als eerst gedacht. Volgens de altijd scherpe Yvonne Coldeweijer is er meer aan de hand. “Ruud en Olcay waren na hun break-up nog helemaal leuk vriendschappelijk met elkaar, maar sinds Ruud haar plotseling (en zonder reden) heeft ontvolgd heb ik het idee dat ze elkaar helemaal niet meer spreken! Bizar!”, onthult ze.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ten top aanstellerij van bekende koppen.
Overigens met longontsteking hoef je helemaal niet in bed te liggen.
Juist gaan lopen en verse lucht halen is veel beter dan een week gaan liggen.

Gelukkig vind ze nog wel de kracht om het wereldkundig te kunnen maken 😂

Ach ja zal aan beide kanten liggen en longontsteking is geen pretje dus
Heel veel sterkte en gezondheid en verzorging.