Het laatste showbizz nieuws

Maxima, Shownieuws

Koningin Maxima heeft last van een wel heel vervelend kwaaltje


Maxima

Het Spaanse El Confidencial heeft kiekjes de wereld ingeslingerd waarop onze vorstin in volle glorie uit haar auto stapt. Maar hou je vast want volgens deze Spaanse bron heeft Maxima ontzettend last van een slechte adem en volgens hun staat het bewijs daarvoor op de foto.

In de koninklijke limousine waar Maxima uitstapt zien we namelijk in de deuropening en doosje peppermunt liggen en een telefoonkabel. Daarnaast zien we op de foto ook een tas waar zelfs de grootste fashionista’s van smullen – een Dior book-tote met ‘Máxima’ erop, ka-ching kost zo’n slordige 3.000 euro.

Maar een doosje peppermunt hebben we allemaal wel eens bij ons toch. Maar wat niet iedereen weet is dat Maxima een stevige roker is en dat doet je adem geen goed. Overigens blijkt niet alleen Maxima en Willem-Alexander te roken. Ook Amalia rookt volgens Yvonne Coldeweijer en Alexia is ook een keer rokend op een foto gespot. Daarnaast is hun nichtje Eloise ook een stevige roker. Dus roken is heel normaal binnen de koninklijke familie alleen zal je ze dat niet openbaar zien doen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lekker een sigaretje ik steek er ook een op😉 Smint ligt hier ook her en der net zoals mentos kauwgom , niks mis mee !

Wij, mijn man en ik, hebben vroeger ook gerookt. Lekker hoor. Ben nu wel blij en trots dat we al jaren gestopt zijn.

Heel knap van jullie Cisca 👍kun je zeker trots op zijn.🌷

Hun kunnen het nog betalen. Als je een inkomen van onder de tweeduizend Euro per maand hebt en je daar alles van moet doen en ook nog een paar kindjes hebt met je ergens heel veel op bezuinigen.