Het laatste showbizz nieuws

Maxima, Shownieuws

Liefdesdrama: Hoe Willem-Alexander bijna Máxima verloor


koning-willem-alexander

In de gouden zalen van de Nederlandse monarchie waar de echo’s van koninklijke romances doorgaans sprookjesachtige verhalen vertellen komt een verrassend hoofdstuk aan het licht dat een minder bekende kant van koning Willem-Alexander en koningin Máxima onthult. Het Spaanse magazine Mujerhoy brengt ons terug naar de dagen van een jonge liefde bezaaid met wat nu lijkt op romantische struikelblokken die de relatie tussen onze koning en de toekomstige koningin bijna in gevaar brachten.

Destijds toen Máxima haar stappen in de Belgische sociale kringen zette werd Willem-Alexander in eigen land betrapt in het gezelschap van zijn ex-vlam Emily Bremers. Deze ontmoeting ging niet onopgemerkt voorbij; de Nederlandse pers smulde ervan en plaatste de prins en zijn ex op de voorpagina’s, waardoor Máxima, nog onwennig met de Nederlandse taal een pijnlijke confrontatie met de realiteit van haar prille relatie niet kon ontwijken.

De ‘foutjes’ van Willem-Alexander bleken geen eenmalige uitspatting. Een hernieuwde ontmoeting met Emily zorgde ervoor dat Máxima diep geraakt door de situatie terugvluchtte naar Argentinië om de feestdagen bij haar familie te spenderen. Maar de toekomstige koning doordrongen van spijt maakte zijn misstappen goed met een kerstverrassing: een verontschuldiging gevolgd door een romantisch huwelijksaanzoek bij de vijver van paleis Huis ten Bosch slechts drie weken later.

De romance tussen Willem-Alexander en Máxima kent echter nog meer lagen. Solange Biog, Máxima’s nicht deelde in een recent interview een intiem detail dat tot nu toe onbekend was. De prins moest een persoonlijk offer brengen voor de liefde: alcohol. “Toen hij haar uitnodigde naar Nederland, vertelde ze hem dat hij alcohol moest opgeven als hij wilde dat ze ging,” onthulde Solange op een Argentijnse nieuwssite.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties