Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Patty Brard onder invloed scheldt presentator Gijs Groenteman verrot


patty brard

Patty Brard heeft met haar verschijning aan de talkshowtafel van Van Roosmalen & Groenteman met haar gezicht dat strak staat van de cosmetische ingrepen wederom de tongen losgemaakt.

Patty de diva die we allemaal kennen van haar flamboyante verschijningen en dito uitspraken zit middenin een publiciteitsoffensief ter ere van haar nieuwste docuserie op Videoland. Een serie die als we de geruchten mogen geloven bedoeld is om haar naam te redden van de vergetelheid. “Ze is op een publiciteitstour die zijn weerga niet kent,” werd er aangekondigd, terwijl de hosts zich schrap zetten voor een avond vol zelfpromotie.

Maar het was niet alleen Patty’s onmiskenbare drang naar aandacht die de aandacht trok. Het was haar interactie met de hosts die kijkers deed fronsen, giechelen en soms zelfs met open mond achterliet. Van haar botte reactie op de suggestie dat Van Roosmalen wellicht haar type zou kunnen zijn – “Nou, het is wat oud,” als ware hij een stuk vuil is tot haar ongegeneerde interesse in de status van zijn creditcard.

De show nam een scherpe wending toen Patty’s temperamentvolle aard aan bod kwam. “Wat ben jij een heftig type, Patty,” werd opgemerkt, waarna een discussie over luiheid en winnaarschap ontstond. Patty’s stellige afkeer van luiheid en haar reactie op de interrupties van Groenteman waren voor sommigen tekenend voor haar verrotte karakter.

Op sociale media barstte de storm pas echt los. Kijkers waren verdeeld: sommigen verafschuwden haar gedrag, terwijl anderen smulden van haar ongefilterde uitspraken. “De onvermijdelijke botoxasymmetrie,” merkte een kijker scherp op, terwijl een ander zich hardop afvroeg wat Patty voorafgaand aan de show tot zich had genomen.

En toch, ondanks de kritiek, had Patty ook haar momenten van glorie. Voor sommige kijkers was haar onverschrokken houding juist wat de uitzending nodig had. “Wat een heerlijke uitzending. Patty in volle aanvalsmodus,” werd er geprezen, al was er ook een besef dat haar optreden voor sommigen als een regelrechte ramp aanvoelde.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Patty Brard is een eerste klas aandachtsh*er. Het feit, dat ze een ‘reality show’ over haar leven uitbrengt bij Videoland zegt genoeg. De daarmee samenhangende tour langs diverse televisie-programma’s neemt ze graag voor lief. Als het maar over Patty gaat. Voor Van Roosmalen & Groenteman had ze waarschijnlijk wat ‘spraakwater’ ingenomen, zodat ze iets loslippiger (dubbelzinnig) zou worden. De gastheren Marcel en Gijs moesten dat bekopen met haar ordinaire grote smoel. Sommige mensen, die op een bepaalde leeftijd komen, hebben er blijkbaar moeite mee, dat ze in de vergetelheid geraken. Terwijl wij makkelijk zonder La Brard en haar bejaarde vrienden en vriendinnen kunnen.