Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes heeft Monique weer ten huwelijk gevraagd, Rachel is woest


moniquedre

In het altijd bruisende New York waar de stad nooit slaapt en de camera’s altijd draaien bevindt André Hazes zich momenteel in het epicentrum van de aandacht. Met een filmploeg die elk moment van zijn leven vastlegt voor een nieuwe documentaire werd de volksartiest onlangs gespot op een locatie die de geruchtenmolen op volle toeren laat draaien: een juwelier. Dit roept bij fans en volgers de prangende vraag op: zullen André en zijn geliefde Monique binnenkort het ja-woord geven?

De documentaire in kwestie een project van een New Yorkse productiemaatschappij belooft een intiem kijkje te geven in het leven van de zanger zijn stormachtige carrière en zijn muzikale reis. Maar een recente ontwikkeling, gespot in André’s Instagram suggereert dat er mogelijk meer romantische plannen op de agenda staan, met een speciale rol voor Monique.

Het begon allemaal met een toevallige vermelding van een culinaire zoektocht op TikTok, die André en zijn neef Djarno Hofland in een taxi door de metropool leidde, op jacht naar de ultieme burger. Maar Djarno, met een zucht van vermoeidheid, leek andere prioriteiten te hebben: “Ik zei toch… We moeten éérst naar de juwelier.”

De speculaties werden verder aangewakkerd door een bron dicht bij de productie, die aan een juicekanaal bevestigde dat André inderdaad met de cameraploeg bij een juwelier was gearriveerd. De geruchtenmachine draait overuren: is dit het moment waarop André Monique ten huwelijk zal vragen, vastgelegd voor zijn documentaire?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een documentaire van die kleuter ,gemaakt door een Amerikaans productie bedrijf.
Wat zien die in hem daar, heeft hij zelf geld geschoven om dit voor elkaar te krijgen, wat een hoogmoed heeft die vent zeg.
En weer willen trouwen met Monique , dat beloofd nog wat voor de zoveelste keer. 🫣😅🤣😂😅🤣😂

Eerst zien, dan geloven die kleuter.

De hoeveelste documentaire heeft die kwal al niet gemaakt?Monique zal er wel in trappen want die wil ook alleen maar aandacht

Ritje naar de juwelier is alleen voor de documentaire, denk dat de juweliers in Amerika te duur zijn voor een verlovingsring voor Monique. Die kleuter zal eerder hier in Nederland bij de Lucardi juweliers voor een goedkope ring kijken.

Toch slim van hem om die Monique te paaien… die golddigger gaat al aardig richting de AOW leeftijd dus dan hebben ze die zekerheid alvast en die aandachtstrekster eindelijk een eigen inkomen ipv op de zak van André te teren.

Nou en bedankt he? Ik ben net zo oud als die golddigger, maar heb (helaas) nog lang geen recht op aow. 🤣🤣🤣

Please doe het niet Mo!
Die gozer is zo wisselvallig, het weer is er niks bij!
Als iemand echt van je houdt, behandeld hij je niet elke x als 💩!
Dump die eikel.

Waaruit kunnen wij hierop opmaken dat gecremeerde sjarrel pislink is??