Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yolanthe’s nieuwe vlam blijkt de beruchte ex van Sylvia Geersen te zijn


Yolanthe

Yolanthe Cabau heeft opnieuw de tongen losgemaakt. Deze keer niet door haar acteerprestaties of door haar humanitaire werk, maar door een ogenschijnlijk uitje naar de golven, waarbij ze niet alleen was. Yolanthe die moeder is van Xess Xava, deelde beelden van een surfavontuur dat niet alleen sportief was, maar ook veel vragen opriep.

De mysterieuze man die te zien was terwijl hij Xess Xava in zijn surfpak hielp was niemand minder dan Robin Pijls, zo onthult Yvonne Coldeweijer. Deze naam doet bij velen direct een belletje rinkelen als de ex van model Sylvia Geersen, wiens liefdesleven al even stormachtig kan zijn als de zee waarop Yolanthe en Xess Xava die dag surften. De relatie tussen Sylvia en Robin die ooit als een sprookje leek te beginnen is uiteindelijk uitgelopen op een nachtmerrie. Yvonne Coldeweijer snapt niet waarom Yolanthe aan het date is met deze gewelddadige vent.

Na haar veelbesproken scheiding van Wesley Sneijder heeft Yolanthe de liefde op een laag pitje gezet, zich focussend op haar zoon haar carrière en haar persoonlijke groei. Haar recente uitspraken dat ze openstaat voor een nieuwe liefde, maar niet actief op zoek is lijken te wijzen dat Robin wellicht een tijdelijke flirt is. Yvonne waarschuwt Yolanthe alvast dat ze moet oppassen met deze vent.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze houdt van spannende mannen met veel geld. Dat simpele vrouwtje interesseert een strafblad niks joh!

Waarschijnlijk verre familie van Silvie M. ?