Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Einde verhaal voor Peter Gillis hij is blijvend invalide


peter

Peter Gillis denkt echt dat hij alles kan maken en boven de wet staat. Peter geeft niks om zijn medemens en het draait allemaal om keiharde knaken. Dat het Petertje aardig naar zijn bol gestegen is en zijn normen en waarden al jaren geleden verloren is bij de lokale snackbar moge duidelijk zijn.

Laatst lieten we nog weten dat het merendeel van zijn parken in erbarmelijke toestand verkeren. Park Prinsenmeer is inmiddels gesloten, maar Peter denkt er niet aan om gasten die al hadden geboekt voordat het park werd gesloten hun geld terug te geven.

Dat Peter dikke schijt heeft aan alles en iedereen blijkt ook uit een recente foto die viraal gaat. Op de onderstaande foto is te zien dat hij zijn peperdure Rolls-Royce ter waarde van €569.950 gewoon op twee invalide parkeerplekken heeft geparkeerd.

Een aantal fans nemen het voor Peter op en zeggen dat er een invalide kaart op de foto te zien is achter het dashboard. Maar wij weten allemaal dat Peter geen invalide is dat zien we duidelijk in de serie Massa is Kassa. Het enige wat hij niet kan is zelf zijn veters strikken dus hoe Peter nou weer aan die invalide kaart is gekomen is de vraag of is er iets met Peter gebeurd?

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bah bah. En misbruik van een invalideparkeerkaart maken, en ook nog eens dubbel op 2 invalideparkeerplaatsen geparkeerd staan. Dan ben je echt heel heel asociaal. Mag hopen dat als hij ooit invalide raakt, hij niet kan parkeren op een speciale plaats omdat er een andere droeftoeter dubbel geparkeerd staat.

Waarschijnlijk zijn zoontje Mark dat is een kopie van zijn vader.