Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Hoe Jutta Leerdam de mannenharten doet smelten zonder ijs


Jutta-Leerdam

In het pittoreske Inzell, waar het ijs zo glad is als glas en de spanning snijdt door de koude lucht vecht onze eigen schaatskoningin Jutta Leerdam voor goud op het WK Sprint. Maar terwijl Jutta zich inspant op de baan veroorzaakt ze onbedoeld een storm op Instagram met haar nieuwste post.

Een week geleden ver van de ijzige snelheden en scherpe bochten, omarmde Jutta de warmte van een zonovergoten eiland een plek waar haar vriend de beroemde Jake Paul de dagen doorbrengt. Met een reeks adembenemende foto’s, waarin ze poseert in een bikini die weinig aan de verbeelding overlaat, verklaarde ze zichzelf “An island girl for the day.” Deze foto’s hebben het internet in rep en roer gebracht, met likes die de 225.000 aantikken. Nooit eerder wist een bericht van de Nederlandse schaatsster binnen een week zoveel aandacht te trekken.

Terwijl Jake Paul, bekend om zijn capriolen binnen en buiten de ring zijn nieuwste uitdaging aankondigde – een bokswedstrijd tegen de legendarische bijna zestigjarige Mike Tyson – leek het er even op dat alle ogen alleen op hem gericht zouden zijn. Maar Jutta heeft bewezen dat haar ster minstens even helder schijnt en dat komt waarschijnlijk door haar piepkleine bikini die ze op de foto aan heeft.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Arme Benny lijdt in stilte, hartverscheurend.

Jake Paul versus Iron Mike 🤣🤣🤣het moet toch niet gekker worden of…zou hij toch winnen? De toekomst zal het uitwijzen .

En zich maar uitsloven voor haar wild thing.
Je bent niet meer wie je altijd was.
En verslaafd aan aandacht en selfies.
Je bent totaal afgeleid van je carrière.

Wat een mazzelpik is jake Paul toch met zo een kanjer als Jutta aan zijn zijde en ook nog eens een ToPsportSteRs beide.
De liefde is jullie gegund wat een sprankelend stel .

Ze kan het hebben, wat een figuurtje. Tegenwoordig is het “mode “om het zo te dragen en ik vind het echt mooi hoor, als je het kan dragen moet je het doen!
Die Benny is een jaloers mannetje en erg antiek.

Constant haar bijna naakte lijf showen..🤭😆
Alles voor aandacht.