Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Deze vakantieparken van Peter Gillis moet je echt vermijden


vakantieparken-peter-gillis

Peter Gillis lijkt te doen alsof er niets aan de hand is. Het nieuws dat het nieuwe seizoen van zijn soap ‘Massa is Kassa’ nu te zien zal zijn op vrijdag betekent dat Talpa hoog wil inzetten en meer kijkers wil scoren. Al zijn problemen die boven Peter zijn hoofd hangen lijken als sneeuw voor de zon te zijn verdwenen. Maar hoe zit het nou met zijn 11 vakantieparken? Welke zijn er nog open? Welke vakantieparken moet je koste wat het kost vermijden en zijn er ook vakantieparken die je absoluut wel moet bezoeken? Wij doken er dieper in en gingen de parken één voor één af en gaven ze een cijfer en we kwamen tot een verrassende conclusie.

Vakantiepark Prinsenmeer

Dit park in Ommel was het paradepaardje van Peter Gillis. Zijn zoon Mark woont op het park en is de operationeel manager. Dit is ook het park dat we het vaakst zien terugkomen in de serie, maar dat is nu verleden tijd. Het park moest namelijk sluiten na het verliezen van alle vergunningen. Peter Gillis kwam niet door de Bibob-toets heen en het park moest dicht, tot ongenoegen van de bewoners. De recensies van het park spreken ook geen boekdelen over de staat van onderhoud en de klantenservice. De vele klachten gaan voornamelijk over de netheid en kwaliteit van de accommodaties. Al is het park inmiddels gesloten, voor een fijne vakantie moest je hier niet zijn. Het park krijgt van ons een dikke onvoldoende en we geven het een 3 als cijfer.

Vakantiepark Arnhem

Dit park is redelijk onbekend bij het grote publiek. Maar ook hier duiken de problemen voor Peter Gillis op. Er zijn volgens de gemeente Arnhem vooral problemen met illegale permanente bewoning. De gemeente sluit niet uit dat Peter hier binnenkort ook boetes voor op de deur ontvangt.

De beoordelingen van de gast van dit park zijn een stuk beter dan van het park Prinsenmeer. Sommige gasten konden de rustige bosrijke omgeving erg waarderen, maar ook hier veel klachten over de slechte staat van onderhoud van de chalets. Dat lijkt toch steeds weer een terugkerend probleem te zijn in de parken van peter Gillis. Ook wordt er geklaagd over onbeschoft personeel. Dit park krijgt van ons een 3,5 en doet het niet veel beter dan park Prinsenmeer.

Vakantiepark Marina Beach

Dit park lijkt nog te ontsnappen aan problemen met de gemeente, maar de vraag is hoe lang dat zal duren. De bezoekers hebben in ieder geval veel zorgen geuit over de extreem slechte staat van de chalets. Schimmel en viezigheid lijken de boventoon te voeren. En zoals de naam van dit park doet vermoeden moet er wel een mooi strand aanwezig zijn. Er is inderdaad een strand aanwezig, maar dat blijkt in zeer slechte staat erbij te leggen en ook lijkt de rommel op het strand niet te worden opgeruimd. Dit park krijgt van ons een 2.

Vakantiepark Hengelhoef

Ook dit park krijgt kritiek vanwege problemen met faciliteiten en accommodaties, zoals slecht onderhoud en netheid​​​​. Het zwembad blijkt een gore bende te zijn. Dit park is nog gewoon open en heeft nog geen problemen met de gemeente. Aan de hand van de reviews van de gasten kunnen we dit park helaas niet een hoger cijfer geven dan een 2,5.

Vakantiepark Parelstrand

Dit park in Lommel in België wordt beschreven als sfeervol met een mooie waterplas en dat moet ook wel met zo een naam. Het is een mooi park, maar de gasten klagen voornamelijk over Polen en Roemenen die schijnbaar met grote getallen in het park wonen en dat gaat volgens sommige gasten ten koste van alles wat het park te bieden heeft. Toch geven we het park een 6,5 en is dit één van de mooiste parken van Peter. Je moet er wel voor naar België willen rijden.

Vakantiepark Droomgaard

Op dit park is ook illegale huisvesting van arbeidsmigranten gemeld door de gemeente. Er zijn positieve recensies gevonden die wijzen op een aangenaam verblijf en behulpzaam personeel​​. Alleen sprong een negatieve recensie over dat het zwembad gesloten werd, omdat er te veel chloor in zat er wel uit. Dat kan natuurlijk echt. Ondanks deze grote fout krijgt het park van ons een mager zesje.

Vakantiepark Blauwe Meer

Dit park bevindt zich in België en het lijkt erop dat de parken in België het een stuk beter doen bij de gasten die ook voor dit park overwegend positief zijn. Vooral de sfeer in het park wordt geroemd en het is echt ideaal voor kinderen. Zelfs het restaurant krijgt goede reactie’s op het eten wat er wordt geserveerd. Dit is toch wel één van Peter Gillis zijn onontdekte pareltjes en krijgt van ons een 8.

Vakantiepark Brugse Heide

Het park de Brugse Heide lijkt geen problemen te hebben met de gemeente en de bezoekers lijken redelijk positief over hun verblijf hier en ook qua prijs kwaliteitsverhouding is dit park zeker niet slecht. Weinig klachten en vooral de laatste tijd veel positieve reviews. Dit park geven we dan ook een dikke 7.

Vakantiepark Boschbeek

Dit park in Limburg zou een sprookjesachtige sfeer moeten hebben en aan de hand van de meeste reviews van de gasten lijkt dit te kloppen. Het is een klein park met veel natuur en minder geschikt voor kinderen. Dit park krijgt van ons een 6,5.

Vakantiepark De Berckt

Het vakantiepark in Baarlo heeft zijn horecavergunning verloren en kampt ook met problemen rondom de huisvesting van arbeidsmigranten​​​​. Zonder de horecavergunning kun je daar niet eten in het restaurant. Voor nu kun je dit park beter mijden. Wij geven dit park niet hoger dan een 3.

Vakantiepark Slot Cranendonck

In Soerendonk heeft dit park problemen ondervonden met het verkrijgen van een horecavergunning en de gemeente Cranendonck heeft aangekondigd hierop extra te gaan handhaven. Dus ook hier kun je gewoon niet eten in het restaurant wat toch wel een domper is. De prijs van het park is goedkoop, maar er zijn veel klachten over de smerige staat van de chalets. Ons cijfer voor dit park is een schamele 4.

Eindoordeel

De beste parken van Peter Gillis kun je vinden in België. Maar ook die parken zijn niet geheel onthouden van problemen en ergernissen. We mogen het vakantiepark de Blauwe Meer toch wel uitroepen tot het beste park van Peter Gillis waar je het meeste plezier kan beleven en waar voor je geld krijgt. De parken die een dikke onvoldoende hebben gekregen kun je beter mijden. Er is nog veel werk aan de winkel voor Peter om deze parken weer op niveau te krijgen mist ze niet gesloten zullen worden door de gemeentes wat continue als donderwolk boven Peter Gillis zijn hoofd hangt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Was het niet handiger geweest om te melden dat je alle parken van hem moet mijden ?
Had je heel veel typewerk gescheeld.

Inderdaad. 😅🤣😂😅🤣😂

Conclusie, je moet op geen van de parken van die speklap willen staan, je wordt belazerd waar je bij staat.

Omroep Brabant heeft onlangs geprobeerd om een vakantie te boeken bij Prinsenmeer dat is gelukt, en de betaling is ook gedaan. En dat hebben ze 2x gedaan, en beide keren nadat het bekend was geworden dat het park gesloten moest worden. Ze hebben niets gehoord dat het park gesloten was. Dus 🐖 blijft zo gewoon geld verdienen.
En ik snap helemaal niet dat hij weer een seizoen krijgt met zijn serie. Wordt daarin uitgezonden hoe hij steeds naar zijn advocaat gaat om te kijken hoe hij zijn vergunningen terug krijgt en hoe hij Prinsenmeer weer open krijgt?
Dus als je bij Prinsenmeer boekt, wordt je gewoon opgelicht.

Dat is echt te vies voor woorden, wat een ongelofelijk misselijke vent en familie is dit.

Ja, bij omroep Brabant dachten ze we kijken eens of we een vakantie kunnen boeken. En dat hebben ze beide keren kunnen doen. En beide keren hebben ze er een stuk over geschreven. Ze hebben ook contact met de klantenservice gehad over geld terug krijgen als het park niet meer open gaat, daar kregen ze geen antwoord op. En er werd ook geen geld teruggestort overigens. Ze hadden maar voor een weekend geboekt. Dus 🐖 wordt niet heel rijk van omroep Brabant. 😅