Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis wil geld niet teruggeven aan gasten park Prinsenmeer


Peter Gillis

Het rommelt flink in het vakantiepark Prinsenmeer van Peter Gillis. Na het abrupte besluit om het park te sluiten van de gemeente heerst er grote onrust onder de bewoners en recreanten. De onzekerheid over waar de bewoners straks naar toe moeten als ze op straat worden gezet is groot.

Peter Gillis moest het park onlangs noodgedwongen door het ontbreken van een exploitatievergunning. Illegale permanente bewoners moeten in september het park verlaten en recreanten mogen er niet meer overnachten. Dit heeft geleid tot woedende reacties van bewoners die zich in de steek gelaten voelen.

Paul Lap een betrokken recreant op het park uit tegen Omroep Brabant zijn frustratie over de situatie. Ondanks herhaalde pogingen om contact te krijgen met Peter, blijft een reactie uit. De bewoners voelen zich genegeerd en boos. Lap wijst erop dat veel ‘illegale bewoners’ door de gemeente zelf zijn ingeschreven wat de situatie extra pijnlijk maakt.

De frustratie wordt versterkt door het feit dat Peter Gillis volgens Lap meer bezig lijkt te zijn met de voorbereidingen van zijn nieuwe seizoen ‘Massa is Kassa’ dan met de problemen op het park. Terwijl de bewoners in onzekerheid verkeren, focust Gillis zich op het promoten van zijn ‘gezellige Brabantse leven’ in de realityserie, wat bij velen in het verkeerde keelgat schiet.

In een reactie op Radio 538 geeft Peter Gillis aan dat hij druk is vooral met de zorg voor zijn medewerkers. Hij belooft met positief nieuws te komen, maar kan nog niets officieels vertellen. Dit leidt tot verdere onrust vooral onder mensen die vrezen hun geld voor toekomstige boekingen kwijt te zijn. Op de vraag of mensen hun geld terugkrijgen kan multimiljonair Peter geen bevestiging geven en dat is toch wel echt heel erg. Je kunt een vakantie boeken in één van Peter zijn parken beter mijden, want mocht het park abrupt gesloten worden door de gemeente dan ben je je geld dus kwijt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties