Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bas Smit en Nicolette van Dam onder vuur: Geheimzinnige tapes


Bas-Nicolette

In de duistere schaduwen van het internationale roddelcircuit doemt een nieuw schandaal op ditmaal rondom de Britse prins Andrew, de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton, en de Britse zakenman Richard Branson. Volgens het AD zouden er in de nieuwste rechtbankdocumenten die zijn vrijgegeven, onthullingen zijn over stiekem gemaakte tapes door Jeffrey Epstein. Deze tapes zouden de heren in compromitterende situaties tonen.

Bas Smit en Nicolette van Dam staan bekend om hun flamboyante vriendschap met Richard Branson regelmatig zijn ze te zien op diens privé-eiland. Hun extravagante feestjes en het vertoon van jetset-levensstijl zijn overal op social media te vinden. Maar nu rijst de vraag: wat voor geheimen hield Richard Branson verborgen toen hij niet op zijn eiland was?

De documenten suggereren dat Branson wordt gelinkt aan de beruchte Jeffrey Epstein. “De naam van Donald Trump wordt nu ook genoemd in combinatie met met minderjarigen”, aldus het AD. Een getuige, Sarah Ransome, beweert dat Epstein de drie mannen filmde tijdens bepaalde handelingen. Deze onthulling zet de reputaties van deze machtige mannen op het spel.

Volgens Ransome zijn de gezichten van Clinton, prins Andrew en Branson duidelijk te zien op de opnames. “Een vriendin van mij heeft beelden van de tapes weten te bemachtigen”, wordt er gezegd. Epstein zelf is nergens op de beelden te zien, wat zijn sluwheid onderstreept.

Bridget Maasland en Rob Goossens bespreken in de BLVD Podcast de verrassende onthulling van Richard Branson’s naam in deze zaak. “Een verrassende naam, vond ik. Had ik helemaal niet zien aankomen”, zegt Bridget. Rob voegt toe: “Waarom dit soort dingen op het eiland van anderen doen? Blijf lekker op je eigen eiland!”

Rob Goossens uit zijn bezorgdheid over Bill Clinton: “Ik denk dat die man helemaal gek wordt van alleen al het idee dat er misschien iets is opgenomen.” Bridget vraagt zich af of ze ooit de beelden te zien zullen krijgen en of ze dat eigenlijk wel willen.

Rob wijst erop dat de betrokkenen wellicht onder druk staan van dure advocaten, wat kan verklaren waarom getuigenissen worden ingetrokken of aangepast.

Richard Branson ontkent alle beschuldigingen, terwijl Bas en Nicolette nog niet hebben gereageerd op de aantijgingen aan het adres van hun vriend. Rest de vraag: blijven ze pronken met hun bezoekjes aan zijn privé-eiland, of zal dit schandaal hun vriendschap bekoelen?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bas en Nicolette kennende zullen ze blijven pronken met hun decadente vriendschap met Richard Branson. Want die 2 zijn verslaafd aan aandacht.