Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Wendy deelt heftige beelden uit de slaapkamer van Peter Gillis


peter-wendy

Ondanks de wilde geruchtenmolen die suggereert dat het liefdesbootje van Wendy van Houten en Peter Gillis mogelijk is gezonken blijkt het duo nog steeds samen in bed te liggen. Recentelijk heeft Wendy de gemoederen op Instagram doen oplaaien met een cryptische boodschap: “No one is permanent. Everyone comes for a particular period of time. So enjoy the phase of life and move on!” Was dit een subtiele hint naar een mogelijk einde van haar relatie met Peter of hadden ze gewoon slaande ruzie?

Peter Gillis bekend om zijn hectische leven vol zakelijke uitdagingen, bevindt zich in een turbulente periode. Met een schuld van meer dan 50 miljoen euro en een dalende waarde van zijn parken, waaronder het gesloten park Prinsenmeer, is het geen wonder dat de stressniveaus hoog oplopen. Voeg daarbij de rechtszaken aangespannen door Nicol Kremers en je hebt een recept voor slapeloze nachten.

Het leek er even op dat de twee misschien een pauze hadden ingelast, vooral gezien Wendy’s impulsieve Instagram-post. Maar dit weekend lijkt alles weer bij het oude en deelt Wendy beelden uit de slaapkamer waarbij Peter druk bezig is met het omzagen van een heel bos.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het was net zo lekker rustig, maar daar zijn ze weer de speklap en zijn bedmaatje.

Net een varken 🐽 de vieze vent.🤮🤮🤮, die twee hebben elkaar goed gevonden.

Ze wilde gewoon laten zien dat ze een sterrenhemel op het plafond hebben als ze slapen. Ik vind dat meer voor kleuters dat voor volwassen mensen.
En dat 🐖 zo snurkt heeft te maken met zijn “slanke afgetrainde lichaam.”