Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Vriendin Peter Gillis in het ziekenhuis voor operatie


wendy

In de wereld van roddel en achterklap is geen verhaal te gek en het laatste nieuws rondom Wendy van Hout de vriendin van de beruchte campingkoning Peter Gillis is daar geen uitzondering op. 2023 was voor Wendy namelijk een jaar vol verrassingen en omwentelingen. Na het faillissement van haar kledingzaak tijdens heeft ze een comeback gemaakt met hulp van Peter uiteraard. Maar de echte klapper was natuurlijk haar relatie met Peter zelf die ze ontmoette tijdens haar zoektocht naar een chalet voor haar gezin. Van een eenvoudig chaletje naar de rijkdommen van een miljoenenvilla Wendy heeft de loterij gewonnen in de liefde.

Maar dat is nog niet alles. Wendy’s TikTok-video waarin ze de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar deelt onthult nog een ander groot moment: haar ‘lang gewenste operatie’. Wat deze operatie inhield blijft een mysterie, want Wendy heeft er tot op heden niks over losgelaten.

Opvallend genoeg zien we in de video een foto in het ziekenhuis met Wendy aan het infuus liggen en Peter die er lachend naast staat. Wat heeft Wendy laten doen? Zijn het een set nieuwe toeters zoals sommigen suggereren of is er een andere reden? Het blijft gissen, maar één ding is zeker: 2023 was voor Wendy een jaar van grote veranderingen in haar leven.

Hieronder het filmpje van Wendy:

@365bywendy.brands #2023 ♬ original sound – cyrilje
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarschijnlijk met D naar binnen en met dubbel E naar buiten.
We zullen het binnenkort op insta wel weer zien
🙈

😅🤣😂😅🤣😂