Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Jutta Leerdam gaat opnieuw viral met wel hele foute foto


Jutta-Leerdam

In de sprankelende wereld van Instagram waar iedereen pronkt met hun beste momenten laat schaatssensatie Jutta Leerdam zien dat ze meer in huis heeft dan alleen een vlijmscherpe schaats-techniek. Recent deelde ze een overzicht van haar hoogtepunten van 2023, maar één foto in het bijzonder laat haar volgers weg kwijlen.

We zien haar onder meer met Jake Paul haar foute vriendje en in opwindende schaatsmomenten, zonnige vakantiekiekjes en zelfs een blik achter de schermen van haar modellenwerk. Maar wat echt de aandacht trekt is een foto waar ze naast haar wassen evenbeeld staat in Madame Tussauds.

Wat haar volgers echt doet stilstaan bij deze foto, is Jutta’s fenomenale fysieke verschijning. In een oogverblindende, strakke rok en een strandoutfit die weinig aan de verbeelding overlaat pronkt ze met haar gigantische achterwerk. Jutta’s volgers zijn helemaal weg van haar ‘stalen kadetten’, zoals ze haar goed getrainde achterste liefkozend noemen.

Hieronder de foto’s:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hm, wat is fout aan? 🧐
Prachtige foto’s met een bijzonder mooie vrouw erop.
Vriendin of vrouw zou het, volgens de voorschriften van Benny, heel moeilijk krijgen. 😉

Ik vind de foto’s ook niet fout, ze is overal netjes gekleed. Ook de foto’s waar ze in badkleding te zien is.

De enige foute foto die er tussen staat is die foto waar die eikel een boksbeugel om z’n nek heeft hangen. Voor de rest staat Insta vol met dit soort narcistische selfies.

Jake Paul is toch maar een mazzelpik

Wat is fout aan die foto’s???

Denk dat de auteur van dit artikel (Bennie) baalt dat Jutta niet zijn vriendin is. Die kop past beter bij het artikel over Nicol.

Dat is het, Bennie zou het liefste een boerka over Jutta’s hoofd trekken.