Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Katja Schuurman doet schokkende onthulling


Katja-Schuurman

De turbulente levensweg van Katja Schuurman in 2023 kent zijn hoogte- en dieptepunten. Haar korte romance met Niek Schrijvershof is verleden tijd en nu verklaart ze dat een nieuwe man niet op haar prioriteitenlijst staat. In plaats daarvan richt ze zich op geld.

De actrice en presentatrice vond vorig jaar liefde bij Niek, maar begin 2023 kwam aan die relatie een einde. Ondanks enkele gezamenlijke verschijningen kiest Katja nu voor het single bestaan. Op Instagram verklaart ze haar voorkeur voor financiële zekerheid boven romantische relaties. “Als ik moet kiezen tussen 30 miljoen euro of de liefde dan kies ik voor het geld,” onthult ze. “Voor mij is de onvoorwaardelijke liefde van mijn twee dochters één van drie en een van dertien jaar het belangrijkste. Zij verrijken mijn wereld meer dan wat dan ook.”

De eerdere huwelijken van Katja met Freek van Noortwijk en Thijs Römer, eindigden beide in een scheiding. De recente strafrechtelijke vervolging van Thijs Römer wegens grensoverschrijdend gedrag heeft ook Katja diep geraakt. Ze drukt haar pijn en teleurstelling uit over het gedrag van de vader van haar oudste dochter, maar benadrukt dat ze hem desondanks niet in de steek zal laten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties