Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Humberto Tan opnieuw betrapt op vreemdgaan met deze dames


Humberto-Tan

Humberto Tan ligt opnieuw onder vuur. Yvonne Coldeweijer beweert explosieve informatie in handen te hebben. Haar ‘insider’ claimt dat Tan een buitenechtelijke affaire had met Elise Roodenburg, terwijl hij nog samen was met zijn vrouw Ineke.

Yvonne Coldeweijer beweert eerder contact met Tan te hebben opgenomen voor zijn kant van het verhaal over deze geruchtmakende affaire, die hij naar verluidt ontkende. “Ik ben er gewoon ingetrapt”, geeft Coldeweijer toe.

De zaak escaleerde enkele weken geleden volgens de bronnen van Coldeweijer. Zij stelt dat Humberto en Elisa al een relatie hadden tijdens zijn relatie met Ineke. “Ineke kon al dat vreemdgaan waarschijnlijk niet meer aan, en uiteindelijk liep het huwelijk op de klippen”, beweert Yvonne op haar Instagram.

Hoewel Elise al enige tijd in het geheim met Tan omging zou hij er alles aan hebben gedaan om deze relatie verborgen te houden. Coldeweijer suggereert dat Elise door Tans voortdurende smoesjes achterdochtig werd en eigen onderzoek deed. Uiteindelijk zou ze hebben ontdekt dat ze niet de enige was in Humberto zijn leven. “Ze kwam erachter dat Humberto meerdere relaties tegelijkertijd onderhield… En niet alleen met haar”, onthult Yvonne.

Humberto zou volgens Coldeweijer ook affaires hebben gehad met verschillende topsportvrouwen. “Hij stuurde vergelijkbare privéberichten naar hockeysters en handbalsters”, stelt haar bron.

Recentelijk hebben Elise en Humberto elkaar ontvolgd op Instagram wat de speculaties alleen maar verder voedt. “Goed bezig, Humberto”, concludeert Coldeweijer ironisch. De vraag blijft of en hoe Humberto zal reageren op deze aantijgingen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eens een vreemdganger, altijd een vreemdganger.
En hij weet heel goed dat het gerotzooi van hem altijd naar buiten komt.
En dan meerdere affaires nog wel, waar haalt hij de tijd vandaan.
Ik vind hem zo stiekem bezig altijd, dat hoeft hij toch niet meer, nu hij weg is bij zijn vrouw.

Ik dacht dat hij weer single was, dus hoe kan hij dan vreemdgaan??

Humberto is nooit getrouwd geweest met Ineke dus er was geen sprake van een huwelijk wat op de klippen is gelopen.

Dat neemt niet weg dat hij waarschijnlijk buiten de deur zijn pleziertjes zocht maar ben nu eens eerlijk….was dit ook nieuws geweest als zijn naam Henk de Vries is?

Alleen als hij als Henk de Vries ook een BN’er was. Als mijn buurman vreemdgaat zal je dat hier inderdaad nergens lezen. Dan hoor ik het wel via een buurtroddel of als ze ruzie hebben en ik hoor dat hij is vreemdgegaan.