Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yvonne Coldeweijer met spoed naar het ziekenhuis gebracht


Yvonne-Coldeweijer

In een schokkende wending is de befaamde ‘juicekoningin’ van Nederland Yvonne Coldeweijer met spoed naar het ziekenhuis gebracht vanwege zorgen omtrent haar zwangerschap. Coldeweijer die bekendstaat om haar onthullingen over prominente figuren zoals André Hazes en Marco Borsato blijkt onlangs te kampen te hebben met ernstige gezondheidsproblemen.

“Hi lieve spionnen. Heb je me gemist?”, begon Yvonne onheilspellend. “Zoals je wellicht weet ben ik momenteel in verwachting van ons eerste kindje en had ik vorige week ineens een bizar hoge hartslag van 140 in rust.” Het nieuws dat ze met een dergelijke bloeddruk nog steeds “zo’n 13 uur per dag” werkte, heeft bij velen de alarmbellen doen rinkelen.

In het ziekenhuis is Yvonne helemaal onderzocht en er zijn hartfilmpjes gemaakt van haar en haar kindje. Alles bleek uiteindelijk goed, maar het dringende advies van de dokters is om rust te nemen. Yvonne kennende zal ze zich hier vast niet aan houden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sterkte & beterschap 😘😘

dat ze net zo mag lijen als dat ze anderen leed heeft bezorgd dat viese wijf

Hoezo anderen leed bezorgd, ik ben geen fan van Yvonne , maar ze heeft meestal wel gelijk.
En al die bn ers die aan de schandpaal genageld worden, vragen er dikwijls om, met hun vreemd gaan.
Die maken zelf toch hun huwelijk kapot.
En de Privé en Story zijn net zo erg met hun roddels.

Als jouw idolen niet vreemdgaan en zich misdragen, komt hun bagger ook niet naar boven. Dat tuig neemt zelf het risico dat hun leugens/foute gedrag naar boven komt. Dus eugen schuld & Karma😉😜😂😂😂😂👊👊👊👊