Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Walgelijk wangedrag Gerard Joling uitgelekt, meer dan 40 incidenten


Gerard joling

In een recente aflevering van ‘De Juice Show’, duikt Yvonne Coldeweijer dieper in de schandalige verhalen rondom Gerard Joling en zijn brutale avances. Yvonne deelt: “Ik heb zeker 40 tot 50 verhalen gekregen,” en doelt hiermee op de talloze momenten waarop Joling zonder toestemming zijn lippen op die van anderen plaatste.

Tijdens een pittige analyse met journalist Mark Koster over de Joling-affaire, licht Yvonne toe: “Joling heeft de neiging om vaak hetero mannen ongevraagd op de mond te zoenen.”

Een insider deelde met Yvonne een incident uit 2013 in Kroatië: “Gerard Joling in Kroatië. Volgens mij in 2013 ofzo. Tijdens een feestje waar hij en Jan Smit (en nog wat BN’ers) waren, pushte hij een jongen (19) om met hem te zoenen.” Het verloop van die avond? “Die jongen was hartstikke dronken en niet geïnteresseerd, maar natuurlijk had Gerard daar geen boodschap aan. Eindstand; hij pakte hem op z’n mond.”

Coldeweijer openbaart: “Ik heb gewoon echt 40 of 50 berichten ontvangen. Allemaal een beetje dezelfde strekking: heteromannen betast of gegrepen door Geer. Ik deed er eerst een beetje lacherig over,” maar voegt eraan toe dat het scenario heel anders zou zijn als de rollen waren omgedraaid. “Maar stel je voor het was een vrouw geweest en een hetero man, dan was het finito. Dan was hij gecanceld. Joling komt er gewoon mee weg.”

Yvonne wijst op een ander incident waarbij een voetbalcoach zonder toestemming een speelster kuste. Koster merkt op: “Ja, die kon meteen vertrekken. Maar omdat Gerard homo is en hetero mannen pakt, komt hij ermee weg. Interessant,” vindt Yvonne.

Coldeweijer benadrukt het belang van aandacht voor het gedrag van Joling: “Bij Gerard zitten er misschien jongere jongens of gevoelige mannen bij. Die krijgen dan opeens een tong in hun mond.”

Ter afsluiting speculeren Koster en Coldeweijer over de intenties van Joling: “Ik zou wel een keer met hem willen praten, maar echt serieus. Coldeweijer voegt eraan toe: “Ja, dat zou ik ook wel eens willen.” Het lijkt hoog tijd voor een openhartig gesprek met Joling.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik wordt zo langzamerhand beu van de Yvonne coldewijer. Het is toch zo simpel om mensen af te zeiken. Laten we elkaar eens respecteren en n die Yvonne cancellen.misschien wordt de samenleving weer een beetje leuker

Knap u spreekt uzelf tegen in een paar zinnen al 😂

Prima dat wangedrag naar buiten komt,wat iemand ermee doet is zijn pakkie an,

Heel goed dat niet alles tot in de jaren stilletjes onder het tapijt terecht komt zoals in de rooms katholieken kerk, slachtoffers van ongewenste intimiteit en erger zijn er daar met bosjes te vinden .

Wat Gerard aangaat … hij doet maar wat hij niet laten kan, ik denk dat het allemaal nogal mee zal vallen.

Gisteren was Geer ook al die verslaggever van shownieuws aan het versieren tijdens hun vraaggesprek.