Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nicol Kremers woont in peperduur huis, verdient bakken met geld met haar foto’s


nicole kremers

Nicol Kremers ooit de trotse wederhelft van speknek Peter Gillis zag zichzelf plotseling zonder onderdak na het eindige van hun relatie. Maar Nicol liet zich niet op de kop zitten. In plaats daarvan koos ze ervoor om haar eigen weg te gaan en haar fortuin op te bouwen. Via platforms als OnlyFans begon ze met het verkopen van foto’s en video’s, en raad eens? De kassa rinkelde flink voor Nicol. De brunette weet nu tonnen naar binnen te harken. Maar een aanzienlijk deel een dikke ton om precies te zijn moet ze overmaken aan Peter wegens schending van haar geheimhoudingscontract. Dat zal ongetwijfeld een bittere pil zijn geweest voor Nicol.

Maar Nicol zit niet bij de pakken neer. Na maanden van tijdelijke onderkomens lijkt ze eindelijk haar droomhuis gevonden te hebben. Nicol heeft namelijk weer een dak boven haar hoofd. Een schitterende eengezinswoning met maar liefst vijf slaapkamers een luxe badkamer en een totale oppervlakte van 137 vierkante meter compleet met een eigen tuin.

Hoewel we omwille van haar privacy de exacte locatie niet prijsgeven, kunnen we wel zeggen dat het er goed uitziet. Maar dit alles komt met een prijskaartje van 2970 euro per maand. En hoewel er speculaties zijn dat Nicol nog geen hypotheek kan krijgen, weten we één ding zeker: voor deze alleenstaande dame is niets te veel. We wensen Nicol alle geluk in haar nieuwe paleisje.

Hieronder de foto’s:

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kan ze van daaruit mooi met Samantha (Barbie) de foto’s maken voor hun Only fans volgers.
Mooie huurprijs blij dat ik die niet hoef op te hoesten.

Nou prachtige video’s gezien van er.
Een topper hoor .
Kusje extra van mij

Ik snap niet dat er nog mensen zijn die haar foto’s en filmpjes interessant vinden.
Als ik een afgelikte boterham op de aanrecht zie liggen dan flikker ik hem weg.
Daar ga ik niet voor betalen, kom op zeg.

Die twee hebben elkaar goed gevonden.
Twee afgelikte boterhammen ,die alleen geld kunnen verdienen met hun lichaam.
En de kinderen afgenomen door jeugdzorg, dan heb je het ver geschopt zeg.