Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

BIZAR: Nieuw slachtoffer gevonden van Joran van der Sloot


Joran

Joran van der Sloot heeft recentelijk weer de gemoederen beziggehouden nadat hij bekend heeft de moord op Natalee Holloway te hebben gepleegd. Echter duikt er nu een jongedame via TikTok op die zegt slachtoffer van Joran te zijn geweest en deelt een angstaanjagend verhaal. Ze kon maar net ontsnappen uit zijn klauwen anders was zij net zo geëindigd als Natalee.

Dinah zoals ze zich op TikTok noemt begint met de bekentenis dat ze haar ervaring nauwelijks heeft gedeeld. “Elke keer als ik zijn naam zie, krijg ik kriebels,” onthult ze. Terwijl ze in Bangkok verbleef als uitwisselingsstudent, was ze bevriend met een zekere Nico een Duitse vriend. En je raadt het al Nico was vrienden met niemand minder dan Joran van der Sloot.

Ze herinnert zich: “Ik wist meteen dat hij een pathologische leugenaar was. Die gast was gewoon ‘bad f*cking vibes’. Zijn egocentrische houding en korte temperament sprongen er echt uit.” Op een bepaald moment ging alles mis toen Joran en haar date, Robert in een verhitte discussie belandden. “Joran had tegen Robert gezegd dat ik naar bed met hem was geweest” beweert Dinah, terwijl ze resoluut ontkent dat dit ooit is gebeurd.

Het angstaanjagende deel van het verhaal ontvouwt zich wanneer Dinah vertelt over de avond waarop Joran bij haar aanbelde met de smoes zich te willen verontschuldigen voor wat hij had gedaan. Ze ging met hem mee voor een drankje, maar het liep bijna fataal af. Na een drankje te hebben gedaan bij Joran thuis begon ze zich plotseling onwel te voelen Dinah wist meteen dat ze gedrogeerd werd en dat ze moest ontsnappen. Wat er daarna gebeurde was ronduit huiveringwekkend: Joran achtervolgde haar naar haar appartement en bonkte op haar deur en eiste naar binnen te worden gelaten. Gelukkig voor Dinah bleef het daarbij maar haar verhaal geeft weer een nieuwe blik op de duistere persoonlijkheid Joran van van der Sloot.

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We hebben momenteel al veel figuren in dit land die meedrijven op de aandacht die gegeven is aan slachtoffers van The Voice, Marco B. enz.
Echte slachtoffers daar gelaten. Die zijn er echt. Daar heb ik het niet over.
Maar gaan we nou ook weer een reeks aandachtrekkers krijgen van Joran ?
Laat die vent lekker wegrotten aan de andere kant van de grote plas.
Nog even, dan gaan we een reeks misdeelden horen die een slechte ervaring hadden na afloop bij Jomanda, of Rostelli of Ratelband, of…..moet ik nog effe doorgaan ?

Toen ik dit stuk las dacht ik, weer zo’n persoon die aandacht zoekt. Net als die dame die bij hoog en laag beweerde Madelein McCain te zijn. Wat de ouders van de echte Madelein valse hoop gaf.
En waarom zou je 20 jaar je mond houden, en nu die rechtzaak in Amerika is geweest ineens naar voren treden?

Misschien angst. Of wegdrukking. Misschien wilde ze juist niet als aandachtshoer overkomen? Mensen zouden haar toch niet geloven. Ze is toch zelf met hem meegegaan.

Niet overal ter wereld wordt dit verhaal uitgemolken. En nu ziet ze dit op tv en durft ze eindelijk haar verhaal te vertellen?

Ik weet het niet hoor. Maar ik ben wel een slachtoffer van een andere man. Ik denk vanuit mijzelf.

Dat zou ook zomaar kunnen. Ik schreef ook wat ik dacht, ik heb niet gezegd dat het waar was. Laten we hopen dat als het waar is, Joran alsnog zijn straf krijgt, en het slachtoffer hulp.
Ik wil u/jou ook veel sterkte wensen. Want zoiets haalt toch weer negatieve herinneringen op die je eigenlijk had weggestopt.

Joran heeft nu de Heere gevonden en denk hiermee zijn geweten – als hij dat al heeft – schoon te wassen. Wat een verschrikkelijke leugenaar!