Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes stopte op een gegeven moment met douchen


In een opvallende bekentenis laat Rachel Hazes de muren zakken rondom een pijnlijke periode uit haar leven. In de podcast ‘Wat Staat Er Te Gebeuren’ van Najib Amhali vertelt de weduwe openhartig over de zelfmoordpoging die ze ondernam op 9 februari 2017. De weg die leidde naar dat moment was gevuld met onzichtbare pijn en een strijd die zich voornamelijk intern afspeelde.

Rachel onthult dat alles kantelde na een onverwachte val in oktober 2016: “Ik ben gevallen op een onverklaarbare manier. Ik kan je nog niet vertellen wat dat is geweest en toen ben ik achteraf een dag later gevonden. Ik ben afgevoerd naar het ziekenhuis met de ambulance en ik weet van alles niks, dus ik weet niet hoe ik gevallen ben.”

De periode die volgde, was een langzame neergang van haar welzijn. “Eigenlijk vanaf dat moment ging het heel slecht met mij. Ik werd vergeetachtig en ik werd warrig en ik douchte me niet meer en ik at niet meer. Lang verhaal kort: het werd alleen maar slechter en slechter met mij.”

Rachel’s verhaal neemt een donkere wending in 2017, wanneer ze aangeeft dat ze “een beetje een kortsluiting had” die leidde tot een tragische zelfmoordpoging. Yvonne Coldeweijer licht toe op haar juicekanaal dat het Marieke van Beek, Rachel’s destijdse beste vriendin, was die haar leven redde. Echter, de ironie ligt in het feit dat de reddende engel van weleer nu aan de ontvangende kant staat van diverse rechtszaken, geïnitieerd door Rachel.

Wat dreef haar tot zo’n wanhopig moment? Rachel overpeinst: “Ik denk dat ik een vrouw ben die eigenlijk nooit zegt hoe ik me echt voel. Dus als iemand aan mij vroeg van: hoe gaat het met je, dan ging het standaard altijd goed.” De dood van haar man André Hazes, gecombineerd met het feit dat ze op jonge leeftijd, 34, achterbleef met hun kinderen van 10 en 11, heeft diepe wonden geslagen.

Rachel belicht ook de meedogenloze realiteit van hun leven in de schijnwerpers. “Het is ook gewoon een keiharde wereld, dus als we nou links stonden, dan hadden we rechts moeten staan. We konden eigenlijk niet zoveel goed doen en je wil gewoon sterk zijn en blijven voor de kinderen. Maar achteraf werd het natuurlijk druppeltje, druppeltje, druppeltje en het emmertje zat vol.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Oeps, vergeten mijn stofzuiger uit te laten en mijn goudvis water te geven!

Heb het gesprek ook beluisterd en ik vind dat zij op een verstandige en openhartige manier over héél gevoelige onderwerpen praat. Je zult toch maar 2 van die draken van kinderen hebben.

Hebben wij het over dezelfde vrouw Liesbeth?😉🤭

Ja Chrisje, precies dezelfde. Het feit dat de één in een groot huis in Berkel woont, en de volgende in een behoorlijk huis daar dicht in de buurt, en de andere enige bekendheid geniet in het zangerswereldje, hebben zij – in beginsel – allemaal aan Rachel te danken. Daarmee wil ik niet alles goed praten wat zij deed of doet, maar toch wel eens goed om hierbij stil te staan.

daar heb je ‘liesbeth´ de nieuwe keffer tussen de befteckels & schoothondjes van dat leipe mokkel van van galen en alleen maar denkt in het hebben van eigendommen.
je gaat bijna denken dat het geldwolf van galen zelf is .

Liesbeth toen jij aan het luisteren was had je een oor verstopt zitten en aan het andere was je doof😳

Rachel zal wel blij zijn , dat er nog iemand is die voor haar op komt.
Ik kan Rox echt geen draak van een kind noemen , die kinderen hebben erg veel mee gemaakt in dat labiele gezin, kijk maar naar Dre met zijn uitspattingen.

Wat moet er verkocht gaan worden binnenkort ?? Meestal als ze hun eigen juice gaan verspreiden moeten ze wat van je n.l

Nellie, je hebt gelijk dat ik aan beide kanten “doof” ben, maar ik ben ongelooflijk goed in liplezen.
En als je, beste (alweer) Chrisje, je Moeder publiekelijk te schande maakt (beste zangers) en met doorzichtige smoezen bij herhaling weigert om in je eigen rechtszaak als getuige op te treden, ben je voor mij verre van een flinke vrouw. En zullen we het over de rest maar zwijgen?!

Liesbeth ik wilde mijn verontschuldigingen aanbieden maar na alles nog eens gelezen.te hebben wist ik zeker dat het hier over een PODCAST gaat en die beste Liesbeth kun je alleen maar beluisteren daar is geen beeld bij dus hoezo liplezen???

Ik hoop voor je dat je niet echt ‘doof’ bent maar dan de draak steken ermee is gewoon laag tegenover mensen die wel met deze handicap te maken hebben !!!

Die kinderen zouden zo’n draak als moeder hebben, kijk maar naar Andre wat daarvan terecht is gekomen. Zij als moeder heeft zijn poeder verslaving betaald.

Dat is net het erge Yvon, die kinderen hebben zo’n draak als moeder🐉

Ze blijft maar aandacht vragen , en zich voor schut zetten.
Niet 🚿 douchen, wat zal ze lekker geroken hebben.😅🤣😂
Die vrouw is zwaar psychisch ziek, en heeft weer dringend hulp nodig.
Rachel heeft met iedereen ruzie, en nog steekt zij haar hand niet in eigen boezem. Wat een trieste vrouw.

Chrisje, als de wind van die kant kwam rook ik haar hier🤣🤣🤣

👃😅🤣😂

ze hadden haar beter niet naar het ziekenhuis kunnen brengen dan waren van die Hazes soap afgeweest

Vandaar dat ze er tegenwoordig zo aangebrand uitziet, dat komt er dus van als je niet doucht.