Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Video: Formule-1 coureur beledigde Maxima op Zandvoort


Het circuit van Zandvoort stond in vuur en vlam tijdens de meeslepende Grand Prix, waar Max Verstappen triomfantelijk zijn negende opeenvolgende overwinning behaalde. Temidden van deze opwindende race ontvouwde zich echter een onverwacht en enigszins ongemakkelijk moment tussen de Spaanse coureur Fernando Alonso en niemand minder dan koningin Máxima.

Terwijl de menigte juichte voor Verstappen’s glansrijke zege, eindigde Fernando Alonso op de tweede plek en werd door zijn fanatieke supporters gekroond tot de ‘Driver of the Day’.

Na de euforische ontlading van de race begaven de coureurs zich naar het deel van het circuit waar de koninklijke familie aanwezig was. Het was daar dat koningin Máxima in haar kenmerkende stijl naar Alonso ging en hem feliciteerde met een welgemeend: “Goed gedaan, hè.”

Wat volgde was echter een moment van onverwachte stilte. Alonso, normaal gesproken bekend om zijn snelheid en finesse op het circuit, reageerde met niets meer dan een ingetogen glimlach, zonder een woord van dankbaarheid te uiten.

Deze onverwachte reactie van Alonso heeft een golf van verwarring en speculatie veroorzaakt op sociale media. Het digitale publiek vraagt zich af wat er achter deze onconventionele respons zou kunnen schuilen. Hoewel de coureur zelf nog geen commentaar heeft gegeven op het incident, lijken fans en toeschouwers online dit bijzondere moment niet te kunnen negeren. De Grand Prix mag dan voorbij zijn, maar het raadsel rondom de actie van Alonso houdt de gemoederen nog steeds bezig.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Wat volgde was echter een moment van onverwachte stilte.”

Dat is meestal als er geen geluid bij zit.
Misschien zei hij wel “Sorry” omdat hij op haar tenen stond.

Wat denkt die heks wel wat zij is
,en zij is een nep koningin meer niet

Als ze daardoor beledigd is, dan is ze dat wel heel snel, maar je weet bij haar maar nooit.

En een gelukzoeker die parazieterd
Van de Nederlandse volk zij heeft daar geen recht op

Alonso zal geen Nederlands verstaan?😉

Wat een waardeloos stuk weer. En suggestief, hij gaf geen reactie, alleen een glimlach .. Nou lekker belangrijk. Waarschijnlijk wist hij niet eens dat het Maxima was. 😅