Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Johan Derksen wil minder dagen bij Vandaag Inside – Wie neemt zijn plek over?


De altijd pittige Johan Derksen lijkt klaar te zijn voor wat rust in zijn leven. De ervaren analist, die al jarenlang scherpe commentaren levert in het programma Vandaag Inside, zou volgens bronnen in gesprek zijn over een verrassende verandering. De lange ritten van zijn huis in Grolloo naar de studio beginnen hem parten te spelen, vooral nu hij een respectabele leeftijd heeft bereikt die hem wat meer comfort en ontspanning gunt.

Het gerucht gaat dat Derksen het aantal dagen dat hij in de talkshow verschijnt, wil verminderen. Momenteel is hij nog vijf dagen per week in de studio te zien, maar de drukke agenda lijkt nu zijn tol te eisen. Een insider onthult dat Johan Derksen met de bobo’s van Talpa overlegt om zijn optredens terug te schroeven naar maximaal drie dagen per week.

Maar dat is niet alles. Het lijkt erop dat Derksen ook met een slimme oplossing komt om toch betrokken te blijven bij de show, zelfs op de dagen dat hij niet fysiek aanwezig is. Een insider onthult dat Johan overweegt om op de overige twee dagen via beeldbellen kort zijn scherpe mening te geven over actuele onderwerpen vanuit zijn huis. Een manier om zijn kritische stem te laten horen, zonder dat hij de dagelijkse reisstress hoeft te doorstaan van zijn huis naar de studio en terug wat in totaal 5 uur in beslag neemt.

Natuurlijk rijst de vraag wie zijn stoel op de dagen dat Johan niet aanwezig is zal innemen. Volgens insiders zijn er verschillende kanshebbers. Columnist en schrijver Özcan Akyol, ook bekend als Eus, wordt genoemd als mogelijke vervanger. Ook de ervaren journalist Rutger Castricum wordt genoemd als potentiële kandidaat.

Echter, de wens van de kijkers lijkt uit te gaan naar iemand anders: Jack van Gelder. De populaire presentator deed het geweldig in de talkshow De Oranjezomer met Hélène Hendriks, en velen hopen hem in de Vandaag Inside-line-up te zien. Maar het blijft de vraag of Jack beschikbaar is voor deze rol.

Een andere naam die wordt geopperd, is die van Hans Kraai. Zijn verhitte discussies met presentator Wilfred Genee zijn altijd vermakelijk en hij staat bekend om zijn ongezouten mening. Als vervanger van Johan Derksen op de twee dagen dat hij afwezig zou zijn, zou Hans Kraai mogelijk voor extra dynamiek kunnen zorgen.

Hoe dit alles zal uitpakken, is nog onzeker. Het blijft afwachten of Johan Derksen zijn zin krijgt en welke keuzes Vandaag Inside zal maken om zijn eventuele afwezigheid op te vangen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alsjeblieft geen Hans Kraai zeg.
Ik heb niets tegen dat figuur, maar als hij een vast panellid gaat worden, kan je er vergif op innemen dat VI weer voor 80% over voetbal gaat.
Om die reden hebben ze Boskamp en Kieft op een zijspoor gezet omdat er al een voetbal inside is.
Dan zou Jack van Gelder, in mijn optiek, een goede vervanger kunnen zijn.

Het is Hans Kraay en niet Hans Kraai.

@Yvon,
De redactie maakt ook wel eens een typefoutje.
Met de wijsvinger twee toetsjes te ver naar rechts gezeten. 😂

De redactie maakt wel vaker een typefout, als ze voordat ze het posten nou eens goed nalezen, zullen er minder typefouten gemaakt worden.

Geef een bericht als hij echt weggaat.