Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dit wordt de opvolger van Mark Rutte en de leider van de VVD


Na het bekendmaken van Mark Rutte’s vertrek uit de politiek, is er nu veel speculatie over wie hem zal opvolgen als leider van de VVD. En de naam die steeds vaker naar voren komt, is die van Klaas Dijkhoff. Klaas, die eerder de politiek verliet en zijn eigen communicatiebureau startte, lijkt terug te worden gehaald om de partij te leiden. En volgens niemand minder dan Johan Derksen is hij de gedroomde opvolger van Rutte.

Johan heeft in het verleden vaak Klaas aangehaald en smeekte hem zelfs om terug te keren in de politiek en de boel te redden. En nu lijkt het moment eindelijk aangebroken te zijn. Maar wat was eigenlijk de reden dat Klaas destijds uit de politiek stapte? Wel, het lijkt erop dat het niet zo goed boterde tussen hem en Mark Rutte. Klaas wilde die strijd niet aangaan en besloot zijn koffers te pakken.

Nu krijgt Klaas mogelijk de kans waar hij altijd naar heeft uitgekeken: zijn gedroomde comeback. De grote vraag is natuurlijk of hij de steun zal krijgen van de VVD-achterban. En mocht dat niet het geval zijn, dan zou het zomaar kunnen dat Sophie Hermans, die soms bekendstaat als een dramaqueen, de leidersrol toebedeeld krijgt. Maar eerlijk gezegd zit daar echt niemand op te wachten.

De komende tijd zal onthullen wie de nieuwe leider van de VVD zal worden. Het belooft in ieder geval een interessante strijd te worden tussen Klaas Dijkhoff en mogelijk andere kandidaten. We zullen zien wie er uiteindelijk als winnaar uit de bus komt en de partij naar een nieuwe fase zal leiden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Klaas Dijkstra zou wel gek zijn om terug te komen en Sophie Hermans zal dit niet doen is daar niet geschikt voor

Daar schieten we niet echt veel mee op.

Heb je niks aan die kerel, hij vond Rutte favtastisch en bedankte hem voor zijn ontzettende goede werk voor NL🤮. Terwijl het land op zijn gat ligt door die smerige Rutte. Hij is dus precies hetzelfde als je al dat liegen & er een zooi van maken waardeert.