Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis volledig de weg kwijt, wil trouwen met nieuwe liefde


De showbizzwereld staat op zijn kop door het nieuws dat Peter Gillis wil trouwen met zijn nieuwe vlam, Wendy. Het lijkt wel alsof er geen rem staat op de snelheid waarmee hun relatie zich ontwikkelt. Maar er gaan geruchten dat er meer aan de hand is dan een eenvoudige romance. Een duister verhaal van wraak en manipulatie zou schuilgaan achter de schone schijn van Wendy

Volgens hardnekkige geruchten heeft zich een heftige confrontatie voorgedaan tussen Wendy en Nicol Kremers, de ex-geliefde van Peter Gillis. De ontmoeting tussen de twee dames zou volledig uit de hand zijn gelopen, met een verhitte scheldpartij en zelfs fysiek geweld ten tijde dat Nicol met de ex van Wendy een relatie had.

De vonk tussen Wendy en Peter lijkt te zijn overgeslagen tijdens deze periode waarin Nicol kortstondig een relatie had met Wendy’s ex. Is het mogelijk dat Wendy nu wraak zoekt door een romance aan te gaan met Peter, de voormalige partner van Nicol?

Achter de schermen broeit er meer dan we ooit hadden kunnen vermoeden. Terwijl Peter smoorverliefd lijkt te zijn op Wendy, rijst de vraag of haar gevoelens wel oprecht zijn en nu zijn binnenkort gaan trouwen lijkt Wendy haar plan helemaal goed uit te pakken. Is Peter slechts een pion in haar spel van bedrog en wraak? Het lijkt erop dat er een verborgen agenda achter haar charmes schuilt, en Peter lijkt blind te zijn voor de mogelijke valkuilen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zullen zijn kinderen blij mee zijn, NOT.

Het is toch te gek voor woorden.
Dat hij maar op huwelijkse voorwaarden trouwt dan.
Met Nicole maakte hij die stap niet.
Volgens mij is het alleen voor die serie, en de kijkcijfers.