Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ellie Lust ontsnapt aan de dood na schokkend auto-ongeluk


Ellie Lust, de geliefde voormalig politiemedewerkster en televisiepersoonlijkheid, heeft onlangs een schokkende gebeurtenis meegemaakt. In een onthullend bericht op Instagram deelt Ellie het nieuws over een “forse aanrijding” die haar leven even op zijn kop heeft gezet.

Op een foto was duidelijk te zien dat haar auto aanzienlijke schade heeft opgelopen. Een situatie die je niemand toewenst. Gelukkig kan Ellie opluchting adem halen en laat ze weten dat ze met de schrik vrij is gekomen, maar dat had niet veel gescheeld.

Hoewel de aanrijding even schrikken was ging Ellie niet bij de pakken neerzitten. Ze heeft namelijk niet lang getreurd over haar beschadigde auto en heeft al een nieuwe aankoop gedaan. “Vanmorgen opgehaald! Niet nieuw, maar niks mis met een goede en mooie tweedehands”, deelt de avontuurlijke presentatrice enthousiast.

Ellie Lust, die na haar werk bij de politie een opmerkelijke carrière in de media heeft opgebouwd. Na het succesvol deelnemen aan het programma Wie is de Mol? in 2018, heeft Ellie haar passie voor televisie ontdekt en is ze regelmatig te zien als presentatrice en deskundige op diverse televisiezenders.

Met haar vastberadenheid, expertise en charismatische persoonlijkheid heeft Ellie zich geliefd gemaakt bij het grote publiek, maar er was ook veel kritiek op haar. Voor de mannen van Vandaag Inside namen haar regelmatig op de korrel en dat deed haar imago geen goed. Ze is een beetje in de vergetelheid geraakt en haar tv-carrière lijkt langzaam uitgeblust te zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties