Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schokkende onthulling: Nieuwe relatie van Peter Gillis is nep en in scène gezet


Het is weer een spraakmakende week voor Peter Gillis, bekend van het populaire programma Massa is Kassa. Peter maakte bekend dat hij een nieuwe vriendin heeft die veel lijkt op zijn ex Nicol. En opmerkelijk genoeg gebeurde dit net voordat het langverwachte tiende seizoen van Massa is Kassa van start ging. Maar showbizz-kenner Charlotte Wijnen vraagt zich af of dit toeval is.

Peter schreeuwt het de laatste dagen van de daken: hij heeft een nieuwe vriendin en hij wil dat iedereen het weet. Er ontstaat een hoop ophef rondom Wendy van Hout, de nieuwe vlam van Peter. Verschillende bronnen beweren echter dat Wendy geen lieverdje is. Maar laten we eerlijk zijn, al die aandacht is natuurlijk goed voor de kijkcijfers. De fans van het programma kunnen niet wachten om Peter en zijn nieuwe vriendin te zien in het tiende seizoen. En het is wel erg toevallig dat Peter zijn nieuwe vriendin precies voor de start van dit seizoen aan Nederland heeft voorgesteld. Hier ruikt Charlotte van ‘Ditjes&Datjes’ een complot.

Sterker nog, Charlotte denkt dat ze het stel betrapt heeft op een leugentje: “Heeft Peter echt een nieuwe vriendin, of is het allemaal bedacht voor de serie?” De eerste seizoenen van Massa is Kassa waren immers een groot succes, maar de laatste seizoenen hebben qua kijkcijfers wat ingeleverd. Een mogelijke reden hiervoor is de negatieve publiciteit rondom Peter. De eigenaar van vakantieparken heeft de ene na de andere dwangsom opgelegd gekregen, soms wel tot een miljoen euro. Ook het vertrek van Nicol Kremers zou een rol kunnen spelen, het gekibbel tussen hen werd gemist. Volgens Charlotte moest er dus een nieuwe Nicol komen. Ze kan zich niet voorstellen dat er daadwerkelijk iets speelt tussen Peter en Wendy: “Ik geloof niet dat Wendy echt voor Peter is gevallen. Laten we in ieder geval allemaal stoppen met kijken, dan zijn we eindelijk verlost van ‘die bolle’…” Ondertussen zet Peter zijn campagne met Wendy gestaag voort.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Er zitten wel erg veel toevallig heden in dit verhaal.Ze is het evenbeeld van Nicol en ze heeft hm zeer toevallig ontmoet op 1 van zn vakantie parken ,foto’s lijken op de foto’s waar hij met Nicol opstaat en het belangrijkste ze houd heel erg van zn goed gevulde portomenee en niet van petertje zelf.

het is allemaal nep Gilles belazert iedereen ik kijk niet naar die vet lap het een viezerd ook zijn campings zijn vies en die vriendin die nu zogenaamd heeft is stijf van de vieze tatoo,s

Ik vind haar echt niet op die Nicol lijken. Het enige wat lijkt is dat ze alle twee lang zwart haar hebben en dat de één een ex van Peter is en de ander nu met Peter is. Of het waar is dat Wendy de nieuwe liefde is moeten we gewoon afwachten. Al dat raden en gissen, flauwe kul !!!

Enige wat lijkt op zijn ex is de hoeveelheid kids en donker haar + ex dadelijk 2 exen
Maar deze dame is stiekem, mooi weer spelen maar ondertussen! Dit is geen liefde hoor dit is gewoon een stunt om haar online shop te kunnen redden nu ze daar reclame van maakt ! Maar petertje komt daarmee nog op de koffie haha