Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Familieruzie bij de Bauers: Zoon Lucas zorgt voor heftige problemen


Lucas Bauer, de jongste telg uit de familie Bauer, zit niet te wachten op een nieuwe realitysoap. En dat zorgt voor spanningen binnen de familie.

Terwijl de geruchtenmolen op volle toeren draaide en fans reikhalzend uitkeken naar een mogelijke terugkeer van ‘De Bauers’ op televisie, lijkt de deur plotseling dicht te zijn gegaan. Wat heeft er zich achter de schermen afgespeeld?

Het AD meldde eerder al dat er gesprekken gaande waren tussen de Bauers en AvroTros over een nieuwe realitysoap. De kijkcijfers van Frans Bauer in het programma Rooijakkers over de Vloer deden het vuur alleen maar verder oplaaien. Maar nu lijkt er dus een kink in de kabel te zijn gekomen.

Kijkcijfergoeroe Tina Nijkamp gaf haar ongezouten mening: “Als die realitysoap van Frans nog niet definitief verkocht is, dan zal dat vandaag zeker gebeuren, denk ik.” Maar er is één persoon die daar anders over denkt en dat is Lucas, de zoon van Frans en Mariska Bauer.

Lucas sprak zich eerder al uit en maakte duidelijk dat hij geen behoefte heeft om opnieuw het middelpunt van de aandacht te zijn. “Alsjeblieft niet. Ik hoef echt niet weer gevolgd te worden, hoor,” liet hij weten. Deze uitspraak heeft voor verdeeldheid gezorgd binnen de familie.

Terwijl Frans Bauer bekendstaat als een van de populairste BN’ers en altijd gespaard is gebleven van schandalen en geruchten, lijkt er nu een obstakel te zijn ontstaan in zijn televisiecarrière. Zal hij zijn zin doordrijven en zijn gezin weer blootstellen aan de camera’s, of zal hij uiteindelijk de wens van zijn zoon respecteren?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lucas,
Zo gauw je de cameraploeg ziet, dan peer je hem.
Spreek met vriend(en) af dat je zolang bij hem (of haar) vertoefd.
Je heb een goede reden om niet mee te doen aan “aapjes kijken”

Veel succes gewenst gozer ! 👍

Frans als ik Lukas was zou ik het ook niet willen.Is dit ook niet teveel stress voor Mariska ?

Als een gezinslid niet in beeld wilt (wat ik persoonlijk snap) doe dan alleen een soap rondom jezelf ,van en naar optreden of zoiets en laat je prive erbuiten.

Lukas heeft groot gelijk ,zou dat ook niet willen steeds door kamera’s te worden gevolgd.
Is dit ook niet teveel stress voor Mariska?