Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schaatster Jutta Leerdam heeft hekel aan Nederlandse mannen


Jake Paul is niet langer de controversiële Youtube-ster die hij ooit was. Nee, hij heeft zichzelf getransformeerd tot een atleet met meerdere bokswedstrijden op zijn naam. En als kers op de taart heeft hij nu ook nog eens een nieuwe liefde: de Nederlandse schaatser Jutta Leerdam.

In een exclusieve video op zijn Youtube-kanaal stelt Jake zijn nieuwe vriendin voor aan de wereld. Jutta beschrijft hem als “meer introvert in het echte leven, relaxter, lieflijker en oprechter, kwetsbaarder en emotioneel opener. Dat heb ik nog nooit bij een man gezien.” Het lijkt erop dat de twee helemaal gek op elkaar zijn, maar niet iedereen is overtuigd van hun relatie.

Jutta zegt in het filmpje ook dat ze geen Nederlandse mannen meer zal daten. Dit is toch wel een sneer naar haar ex schaatser Koen Verweij.

Sommige van Jake’s volgers zijn blij voor het stel en noemen het “schattig om deze kalverliefde te zien!” Maar er zijn ook enkele criticasters die zich afvragen wat er met Jake’s laatste vriendin is gebeurd en of hij niet gewoon van meisje naar meisje springt als een kledingstuk. Gelukkig laten Jutta en Jake zich niet uit het veld slaan door deze negatieve reacties.

In een recente video op het kanaal BS w/ Jake Paul, praten de twee lovebirds openhartig over hun relatie. Het begon allemaal als een geheim, maar de paparazzi liet hen niet met rust. Nu is het nieuws echter officieel en delen ze alles met de wereld. Ze gaan zelfs elkaars sport uitvoeren in de video. Jake probeert te schaatsen, terwijl Jutta zich waagt aan boksen. Zal Jutta Leerdam het slechte imago overnemen van haar nieuwe vriendje? Laten we hopen van niet.

Bekijk de video hieronder:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jutje,
Als je zo’n hekel hebt aan Nederlandse mannen, blijf dan lekker weg.
Waarschijnlijk kom je er vanzelf wel achter hoe hypocriet de meeste Amerikanen zijn.
Een enkeling daar gelaten.
Heb er iets te lang (mee) moeten werken.
Als ik zo naar bovenstaande selfie kijk, begin je helaas al aardig op Silvie Meis te lijken.